Galetalı piliç MALZEMELER 2adet piliç 2adet yumurta 2kaşık tereyağı 4kaşık un ½ kg galeta unu, tuz HAZIRLANIŞI Piliç etlerini parçalara ayırın, bir kapta yumurtaları kırın, unları da ayrı kaplara alın. Parçaladığınız etleri önce una sonra yumurtaya en son galeta unu olmak üzere sırayla bunlara bulayın ve erimiş tereyağında kızartın. |
ne diyim sana.....:boring: |
süper |
teşekkürler handan bizide hamarat yapıcaksın kendin gibi :D |
ben mi hamaratım:) evet gerçi haklısın güzel omlet ve makarna yaparım:D |
handancıgım tereyagında kızartmasam olmuo mu bu ; kötü kokar terayagı yaaa |
tereyağında ağır olmazmı yaa yapmıştım ama çok hafif sıvıyağda teşekkürler:):) |
Türkiye`de Saat: 01:51 . |
Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2