![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Orta Sahamıza Büyük Bir Güç Katacağı Kesin Çok Yerinde Bir Transfer Oldu . Hem Prestij Olarak Hemde Bir Dünyaca ünlü Kulüp Olma Yolunda Büyük Adımlar Atmaya Devam Ediyoruz . hayırlı Olsun . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakmayın o'nun o güler yüzüne...teknik olarak ne katacağını hep beraber göreceğiz..ancak şunu çok iyi biliyorum ki o gerçek bir liderdir..saha içinde kim olursa olsun kendi takımından hiç kimsenin oyunu bırakmasına veya ciddiyetten uzaklaşmasına ve gevşemesine asla müsaade etmez ve anında müdahele eder..göreceksiniz..seyircinin bile temposunun düşmesine müsade etmez,tepkisini hemen gösterir..yaşını kimse dert etmesin..geçen sene son 4 maçını izlerdim..aynı temposunun %70 ini koysun uçurur bizi..50 yaşında bile olsa böyle bir adamın (sahada yada kulübede hiç farketmez)takımda olması bana güven veriyor...Kim razı edip getirdi ise allah razı olsun..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benzema'ya verdiği meşhur topuk pası sonrası Marca Gazetesi nden alıntı; ""God created light on day one, skies on day two, Earth and sea on day three, two great lights and the stars on day four, birds and sea creatures on day five and animals and humans on day six. On day seven, while He was resting, He secretly created a heel. His heel. The heel. Guti's heel." Türkçe meali; "Tanrı ışığı ilk günde yarattı, gökyüzünü ikinci, dünya ve denizi üçüncü günde, iki büyük ışığı ve yıldızları dördüncü, kuşları ve deniz canlılarını beşinci günde ve hayvanları ve insanları altıncı günde. Yedinci günde ise tanrı dinlenirlen, gizlice bir topuk yarattı. Onun topuğunu. O topuğu. Guti'nin topuğunu." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olsun Guti Beşiktaşımıza.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin Guti.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlıs olsun beşiktaşımıza ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |