Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Gündem Dışı > Rüya Tabirleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-08-2009, 04:50   #11
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

L

LABORATUVAR : Rüyada laboratuar görmek sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini aksi taktirde çok ciddi bir hastalığa yakalanabileceğinizi işaret eder.
LACİVERT : Rüyada lacivert renk görmek, resmi bir toplantıya çağırılacağınıza işarettir.
LADES KEMİĞİ : Rüyasında lades kemiği ile ladese tutuşan, son günlerde iş hayatında büyük bir hata içine düşmüş demektir.
LAHANA : Rüyada lahana hayatınızda birçok sıkıntı yaşayacaksınız demektir. Eğer lahana yeşilse, aşk yaşamınız altüst olacak; evliyseniz, eşiniz size ihanet edecek ve sizi çok üzecek demektir.
LALE : Renklerle bezenmiş lale tarlasını görmek, bulunduğu topluluk içinde faydalı olabileceği bir göreve tayin edilecekse de bu vazifede kendi huzur ve rahatını bozacağına; rüyada lale toplamak, tehlikeli bir arkadaşlıktan sonra tam zamanında işin farkına vararak bu tehlikenin önleneceği şeklinde yorumlanır.
LAMBA : Rüyada lamba yakmak, genç bir erkek için, çok zor duruma düşeceğini; orta yaşta ise, hayatta başarıya ulaşmak için, henüz tecrübe sahibi olmadığına; genç bir kız ise hoş ve eğlenceli bir ziyafete gideceğine; yaşlılar için, iyi bir işte beklenmedik derecede talihin açılacağına işarettir.
LASTİK : Rüyanızda lastik görmeniz, iki yüzlü birisiyle tanışacağınıza, onunla bir işe girecek olursanız büyük ölçüde zarara ugrayacağınıza, paranız ve itibarınızdan olacağınıza işarettir.
LAV : Rüyasında yanardağdan akan lav gören kişi, büyük bir aşk macerası yaşayacak demektir. Ancak çok dikkatli olması gerekir.
LAVANTA : Rüyasında lavanta çiçeği görmek, anormal bazı durumlarla karşı karşıya kalınabileceğinin belirtisi olarak kabul edilir.
LEBLEBİ : Rüyada leblebi yenmesi, karaciğer ve siroz hastalığı kabul edilir.
LEĞEN : Rüyasında leğen gören bir kimse, izdivaç eder.
LEKE : Rüyada leke tatsızlık, hoşa gitmeyen durum, kötü olaylar demektir. Elbisesinde leke olduğunu gören kişi dert alır. Rüyada lekeyi silmeye çalışmak, başka insanların sıkıntılarıyla uğraşmaktadır. Vücutta leke olduğunun görülmesi paraya yorumlanır.
LEOPAR : Rüyada leopar görmek, çok önemli sırlarınızın bazı rakipleriniz tarafından keşfedilerek işlerinizin altüst olacağına işarettir.
LEVHA : Çok güzel geçecek bir iş yolculuğuna çıkacaksınız demektir.
LEYLAK : Güzel ve çok iyi niyetli birisine aşık olacağınıza işaret eder.
LEYLEK : Rüyada leylek görmek, yolculukla yorumlanır. Aynı zamanda leyleği gören için, evlenmeye veya çok dost kazanacağı şeklinde yorumlanır.
LİKÖR : Eğer sağlığınıza dikkat etmezseniz hastalığa yakalanabilirsiniz demektir.Rüyada likör içmekte yaptığınız işler nedeniyle herkesin gözünün sizin üzerinde olduğuna yorulur.
LİMAN : Rüyasında liman gören kimse, gelecekte çok mutluluk verecek haberler alınacak demektir.
LİMAN : Rüyada liman görülmesi, gelecekte çok mesut haberlere şahit olunacak demektir.
LİMONATA : Rüyada limonata içmek, bir yerden hayırlı bir haber alınacağı şeklinde yorumlanır.
LİSE : Rüyada lisede okuduğunu gören kimsenin sabırlı ve gayretli olursa çok başarılı olacağına işaret eder.
LOĞUSA : Bu rüya, erkekler için, iyi bir iş müjdecisi olarak yorumlanır. Kadının kendisini loğusa olarak görmesi geçici bir hastalık; yatağından kalkmış görmesi ise iyiliğe ve sağlığa işarettir.
LOKANTA : Rüyasında temiz bir lokantada yemek yediğini görmek, istediği bir işin gerçekleşmesi demektir.Eğer lokanta kalabalık ise, bu iş için rakiplerinizle mücadele etmek zorunda kalınacağınızı belirtir.
LOKMA : Rüyada lokma tatlısı yemek kısmet ve paradır.
LOKMA : Rüyada lokma görülmesi, hayra yorulmaz, genellikle ölüm haberi olarak tabir edilir.
LOKOMOTİF : Rüyada lokomotif İş yaşamında kariyer sahibi olacak, birçok güzel yolculuğa çıkacaksınız demektir. Hasar görmüş ya da raydan çıkmış bir lokomotif, dertli günlerin geldiğini bildirir.
LÜLETAŞI : Çevrenizde iki yüzlü insanlar var demektir. Eğer dikkat etmezseniz, bu insanlar sizin ayağınızı kaydıracak demektir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:01   #12
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

M

MAAŞ : Rüyada maaş alındığının görülmesi, elden büyük miktarda para çıkacağına fakat bu çıkan paranın iki mislinin elde edileceğine işaret sayılır.
MACUN : Macun görmek hastalıktan şifa bulmaya işarettir. • MAÇ : Rüyada özellikle futbol maçı seyretmek, vaktinizi boşa harcamakta olduğunuzun işareti sayılır.
MADALYA : Rüyada madalya ile ödüllendirilmek, kabiliyetlerinizin nihayet mükafatlandırılacağına ve kendi meslek sahanızda en yüksek mevkiye gelmeniz için size teklif yapılacağına işarettir. Rüyada kendinizi bazı kişilere veya kurumlara madalyalar dağıtıyor görmek, tanımadığınız birinin size hizmette bulunacağına işarettir.
MADALYON : Rüyasında madalyon gören genç kız, çok kısa zaman içinde nişanlanır veya evlenir demektir. Nişanlılık veya evliliğin mutlu geçip geçmeyeceği madalyonun rengine ve türüne bağlıdır. Gümüş madalyon saflığı, temiz aşkı simgeler. Gümüş madalyon bu birlikteliğin çok iyi geçeceğine yorumlanır. Rüyasında bir madalyon alan veya bulan erkek aklında olan gibi kişiyle tanışır ve evlenir.
MADEN : Rüyada maden ocağında çalışmak, başka cinslerde maden görmek çok isabetli bir rüya olarak, refaha ve mutluluğa işarettir.
MADEN OCAĞI : Rüyada derin ve uzun bir maden ocağına girmek, onun bir düşmanı olduğuna, bundan ötürü dikkat etmesi gerektiğine işarettir.
MADEN SUYU : Rüyada maden suyu veya sodası görmek, midenizin bozuk olduğunun belirtisidir.
MADENCİ : Rüyada başka madencilerle beraber maden ocakları ile maden kuyularını dolaşmak, erkek için bir arkadaşıyla anlaşma; tecrübeli bir adam için, işini genişleteceğine; bekar bir kadın için zengin birisiyle evleneceğine; evli bir kadın için de şansının çok açık olduğuna işarettir.
MAĞARA : İnsanın rüyasında mağara görmesi, hayatı boyunca dayanabileceği ve esirgemesine sığınacağı büyüklere ve üstatlara, anneye ve sanat bakımından da ustasına işarettir. Mağara bazen de işlerini başkasından gizlemeye, örtmeye ve her türlü tasa ve şiddetlerden kurtuluşa işarettir. Eğer rüyayı gören hasta ise veya cezaevinde bulunuyorsa bunlardan kurtulmasına işarettir.
MAĞAZA : Genç bir erkek için faydalı bir işe; tecrübeli yaştakiler için kârlı ve kazançlı bir rızka; kadın için ev hayatında mutlu ve iyi bir ömür süreceğine işarettir.
MAĞLUBİYET : Rüyada her hangi bir konuda mağlup olunduğunun görülmesi aynı konuda galip gelinebileceğinin işareti olarak kabul edilir.
MAHALLE : Rüyada bir mahalle görmek neşeli bir haber müjdesi olarak kabul edilir.
MAHKEME : Rüyada hukuk işlerine bakan mahkeme görmek çok hayırlıdır. Ceza mahkemelerini görmek ise, sıkıntı ve şiddetle tabir edilir. Mahkemede dinleyici veya şahit olarak bulunmak heyecan ve olaylarla karşı karşıya olduğunu gösterir.
MAHKUM : Rüyada mahkum gören kimse kötü haberler alacak demektir. Eğer kendinizi mahkum olmuş gördüyseniz, özel hayatınızda yaşamınızda bazı sorunlar ve üzüntülerle karşılaşacaksınız demektir.
MAHMUZ : İşlerinizin kısa bir süre bozulacağına; ancak tekrar düzeleceğine işaret eder.
MAHYA : Sabrınız ve çalışkanlığınız sayesinde iş hayatınızda çok başarılı olacaksınız demektir. Yakında terfi edeceksiniz anlamındadır.
MAHZEN : Yer altında mahzen görmek, kefil olmaya ve ödemeye işarettir. Bir mahzeni yıkılmış veya tamamiyle kapanmış görmesi, o kimsenin, hasta bir annesi varsa vefatına işarettir.
MAKALE : Rüyada makale yazmak ilgilendiğiniz her işte başarı kazanacaksınız demektir. Makale okumak ise size yararı olmayacak işlerle vaktinizi geçiriyorsunuz demektir.anlamındadır.
MAKAM : Rüyada her hangi bir makama yükseldiğinizi görmek, işinizde başarısızlığa uğrayacağınıza işarettir.
MAKARA : Rüyada iplik sarılı makara görmek , işlerinin kolaylaşacağına ve düzgünlüğüne; kuyu ve halat makaraları ise çok zahmetli işlere işarettir.
MAKARNA : Rüyada makarna görmek , o rüyayı görenin, felaket bir şekilde obur olduğuna işarettir.
MAKAS : Elinde makas gören adamın erkek ve kız kardeşleri çoğalır; bekar ise izdivaç eder. Üzerine makas indiğini gören kimsenin ömrü tükenir. Makasla bir şey veya saç kesiyor görmesi iş hayatında iyi bir fırsatın çıkacağına işarettir.
MAKBUZ : Rüyada bir makbuzun veya faturanın karşılığını ödemek, hayra alamettir. Rüyada, sağa sola fatura veya makbuz vermek, işinizin açılacağına ve gelişeceğine işarettir. Rüyada bir makbuzu veya faturayı olmayacak bir yere koyup kaybetmek kara haber beklerken çok tatlı haberler alacağınıza işarettir. Rüyada bir faturayı ödemeyi unutmak bir mesuliyetten kurtulmaya çalıştığınızı ifade eder.
MAKET : Rüyada bir maket görmek , uğursuzluk haberi olarak yorumlanır.
MAKİNE : Rüyada bir makine görmek , kârlı bir iş teşebbüsünde bulunacağınıza işarettir.
MAKİNİST : Rüyada makinist, girişeceğiniz işte başarısız olmamak için başkalarının da tavsiyelerine dikkat edin demektir.
MAKYAJ : Rüyada makyaj yapıldığını görmek , kısa süreli fakat tatlı bir aşk hayatının yaşanacağına işarettir.
MALAK : Davranışlarınıza dikkat etmezseniz çevrenizdeki insanları teker teker kaybedeceksiniz demektir.
MANAV : Rüyada manav görmek , iyiliğe ve güzelliğe işarettir.
MANDA : Başınız sıkıştığında yardım isteyebileceğiniz güçlü ve cesur dostlara sahipsiniz demektir.
MANDALİNA : Rüyada mandalina yemek , güney bölgelerine neşeli bir geziye katılacağınızın işareti olarak kabul edilir.
MANDOLİN : Rüyada mandolin gören kimse yakın dostlarıyla çok neşeli günler geçirecek demektir.
MANGAL : İşlerinizin düzeleceğine, para sıkışıklığını aşacağınıza yorumlanır. Mangal yakmak karlı bir iş için girişimlere başlamak demektir.
MANKEN : Rüyada manken görmek biraz daha cesaretli olursanız elinizi attığınız her işte başarılı olacağınızı işaret eder.
MANKEN : Rüyada manken görmek biraz daha cesaretli olursanız elinizi attığınız her işte başarılı olacağınızı işaret eder.
MANOLYA : Uzun zamandır haber alamadığınız bir yakınızla tekrar buluşacaksınız, bu olay sizi çok sevindirecek demektir.
MANTAR : Rüyasında mantar gören kişi, yanlış bir takım girişimlerde bulunmuş demektir.
MANTI : Rüyada mantı yediğini gören kimse en yakın dostlarından birinin ihanetine uğrayacak ve üzüntü içinde kalacak demektir.
MANTO : Rüyada manto görmek , rüyayı gören kişinin, çok yakında büyük bir sıkıntı içine düşeceğine işarettir.
MANZARA : Rüyada manzara görmek başarılı ve saygı sahibi olacağınız anlamında dır.
MARANGOZ : Rüyasında bir marangoz gören kimsenin çok kazançlı bir işe girişeceğine işarettir.
MARGARİN : Rüyada margarin yenilmesi, mide hastalığının belirtisi olarak kabul edilir.
MARMELAT : Rüyada marmelat yenildiğinin görülmesi, başta kötü koşullarla başlayan bir işin, sonunda başarıyla sona ereceğine işarettir.
MARTI : Rüyada martı gören kimse, uzun zamandır beklediği, mutluluk verecek haberi alacak demektir.
MARUL : Rüyada marul görmek , çok ihtiraslı ve doymak bilmeyen birisi ile tanışacağınızın işaretidir.
MASA : Masanın üzerinde yemekleri hazır görmek zenginliğe, refaha, üstü boş masa görmek, fakirliğe işarettir.
MASAJ : Rüyanızda kendinize masaj yaptırdığınızı görmek, sporun size yaradığını gösterir.
MASAL : Rüyada masal dinlemek , bazı hayallerin gerçekleşebileceğine işarettir.
MASKE : Rüyada maske görmek , bazı sırlarınızın yakınlarınız tarafından öğrenileceğine işarettir. Rüyada maskeli baloya gitmek neşeli bir haber alınacagina işarettir.
MAŞA : Rüyada maşa, sevdigi bir kimseye kavuşacağına, iyi haberlere işarettir.
MATARA : Helal yoldan bol miktarda para kazanmak demektir. Mataradan su içmek mirasa konacağınıza işaret eder. Matara aldığını görmek de güzel ve mutlu bir evlilik yapacaksınız demektir.
MATBAA : Rüyanızda bir matbaa görmek , hükümet dairelerindeki bir işinizin yoluna gireceği demektir.
MATEM : Matem ile ilgili rüyalar, genellikle aydınlık günlerin habercisi olarak tabir edilir.
MATKAP : Rüyada matkap görmek, hileli ve çok şiddetli bir adama işarettir.
MAUN : Maundan yapılmış eşya görmek çevrenizdeki insanların saygısını kazanacak işler yapacaksınız demektir.
MAVİ : Mavi renk görüldüğü takdirde, aileniz içinde muhabbetin işaretidir. Rüyada mavi gök görmek, aşkta sadakâti ifade eder.
MAVNA : Üstlendiğiniz bütün işlerde başarı kazanacağınıza işaret eder.
MAVZER : Endişelerinizin yersiz olduğunu işaret eder.
MAYA : Rüyada maya görmek, ruh sıkıntısına işarettir.
MAYDONOZ : Rüyada maydanoz görmek , uzun süreden beri çekmekte olduğunuz mide hastalığından kurtulacağınızın işaretidir.
MAYIN : İşlerinizin kötüleşeceğini işaret eder.
MAYMUN : İnsanın rüyasında maymun görmesi; çok ahlaksız, yani ayıbın her türlüsü kendisinde mevcut bir kimseye işarettir. Maymun görmek, büyük günahlar işlemeye; maymunun yanından kaçıp gittiğini görmesi düşmanına üstün gelmesine işarettir. Maymun yavrusu görmesi, sihirbazlıktan gelir temin edeceğine; maymunu omzuna alması, onun bir evden mal çalarak çıkmasına işarettir.
MAYMUNCUK : Rüyada maymuncuk görmek çok yakında merak ettiğiniz bir konuyu öğreneceğinize ve bu konudaki merakınızı tatmin edeceğinizin işarettir.
MAYO : Rüyada mayo görmek , deniz kenarında bir ev alma ihtimalinin olabileceğini gösterir.
MAYONEZ : Rüyada mayonez görmek, davranışlarınıza dikkat etmeniz gerektiğini, bu düşüncesiz davranışlarınızdan dolayı çevrenizdeki insanları kıracaksınız demektir.
MAYTAP : Rüyada maytap görmek, şenlikli ve neşeli günlerin başlangıcına işarettir.
MAZOT : Rüyada mazot görmek, arap memleketlerine bir gezi yapmanız ihtimali olduğuna işarettir.
MECNUN : İş hayatınızda çok yorulacağınız için dinlenmeniz gerekir demektir.
MEHTAP : Rüyasında mehtap gören kişi, tatlı bir aşk serüveni yaşayacak demektir. Ancak sağlığına dikkat etmezse, bu rüyayı gören verem de olabilir. • MEHTER : Rüyada mehter takımı görmek ya da bir mehter marşı dinlemek, çevrenizde büyük bir mutluluk havasının eseceğine ve düğün-dernek olacağına işarettir.
MEKTUP : Rüyasında evine postacının mektup vermesi veya postacıdan mektup alması, birisine mektup yazacağına; erkekler için makamında yükselmeye; ticaret erbabı için kazancının artmasına işarettir. Çalışan kadınlar için de bu rüya aynı şekilde yorumlanır. Ev kadının ise çok iyi vakit geçireceğine veya bir toplantıya, davete; genç kızlar için enteresan bir aşka işarettir.
MELEK : Rüyada meleklerle konuşmak veya onlardan bir şey almak, o kimsenin, şahadet mertebesine yükseleceğine; meleklerin bir yere indiğini görmesi eğer şiddet ve sıkıntı içinde iseler, kurtuluşlarına işarettir. Kabire gelen melekleri görmek, darda kalan kimsenin darlıktan kurtularak, rızk sahibi olacağına, fakirin zenginliğine veya şehit olmaya işarettir.
MEME : Rüyada bir kadın memesi görmek, bir kız evladınızın olacağına, eğer bekarsanız çok yakında dünya evine gireceğinize işarettir.
MEMUR : Rüyada memur görmek , çok kötü yorumlara tabi tutulur. Rüyada memur sıkıntı, bekleme, yorgunluk, işlerin aynı düzeyde kalması demektir.
MENDİL : Rüyada mendil almak veya vermek ayrılığa işarettir.
MENDİREK : İş yaşamında büyük başarılar elde edeceksiniz demektir.
MENEKŞE : Rüya sahibinin, bilgili ve uzun ömürlü olacağına işarettir.
MENENJİT : Rüyasında menenjit hastalığına yakalandığını gören kimse isteklerinizi gerçekleştiremeyecek, büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız demektir.
MENGENE : Rüyada mengene görmek , bir sıkıntıdan çok yakında kurtulacağınıza ve elinize yüklü bir miktarda para geçeceğine, uzun zamandan beri beklediğiniz bir mektubun elinize geçeceğine, yakınlarınızdan birinin evleneceğini görmenize işarettir.
MENTEŞE : Rüyada menteşe görmek, çok yakında sıkışık bir durum içine düşeceğinize işarettir.
MERA : İşlerinizin ve hastalığınızın düzeleceğine, moralinizin iyi olacağına işaret eder.
MERASİM : Rüyada bir merasime katılmak, iş hayatınızda büyük başarılar kazanacağınıza, bunun sonucunda da servet sahibi olunacağına işaret eder
MERCAN : Mercan görmek, zenginlik alameti olup, çok güzel bir kızla beraber olacağını da gösterir.
MERCEK : Dostlarınızın tavsiyelerine kulak asmanız gerektiğine, aksi taktirde, onların kalbini kıracağınızı işaret eder.
MERCİMEK : Rüyada mercimek görmek, bir yakınınızın sizin aşk hayatınız ile ilgili olarak kötü düzenler kurmak için uğraştığına işarettir.
MERDANE : Rüyada merdane görmek, sıkıntılı günlerin başlangıcına işarettir.
MERDİVEN : Rüyada merdiven çıkmak , güzel bir iş yapıp, şöhrete ve yüksek mertebeye erişmeye; merdiven inmek çok iyi bir fırsatı kaçırmaya; merdivenin kırıldığını görmesi düşmanına mağlup olacağına işarettir.
MERHEM : Rüyada merhem görmek, bir hastalık başlangıcı işaretidir.
MERMER : Rüyada mermer görmek, güçlü bir uğraştan sonra başarıya ulaşacağınıza ve de bu başarınızın devamlı olacağına işarettir.
MERMER OCAĞI : Rüyada mermer ocağı görmek, yeni bir iş yeri açacağınıza işarettir.
MERYEM ANA : Huzurlu ve rahat içinde, sıkıntıdan uzak bir yaşam süreceğinize işaret eder.
MESAJ : Rüyada size mesaj geldiğini görmeniz yaşamınızda bazı değişiklikler olacak demektir. Mesaj yollamak ise, sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
MESCİT : Dürüst davranışlarınızın sonucunda çevrenizdeki insanların saygısını ve sevgisini kazanacaksınız demektir. Mescitte namaz kılmak muradınıza ereceğinizi belirtir. Mescit yaptırmak ta sevdiklerinizin bir araya geleceği bir toplantıya yorumlanır.
MEŞALE : Rüyada meşale görmek, eğitim konusunda büyük başarılar kazanacağınıza işarettir.
MEŞE AĞACI : Rüyada meşe ağacı görmek veya gölgesinde oturup dinlenmek, genç bir erkeğin başarabilmesi için bütün kuvvetiyle çalışacağını; daha yaşlı ise yakın bir arkadaşının yardım isteğini; dul bir kadın için kendisinden çok yaşlı birisiyle evlenmesine; evli ise güç bir işte başarı elde edeceğini bildirir.
MEŞE AĞACI : Rüyasında meşe ağacı gören ya da gölgesinde oturup dinlenen, genç bir erkekse hedeflerine ulaşabilmesi için çok fazla çalışması gerektiğini işaret eder. Daha yaşlı ise yakın bir arkadaşının yardım isteğine işarettir. Dul bir kadın için meşe ağacı kendisinden çok yaşlı birisiyle evlenmesine yorulur. Evli ise zor işte başarı kazanacağına yorumlanır.
MEŞHUR : Rüyada meşhur birisini gören kimse geleceğini rahat ve bolluk içinde yaşar demektir.
METRES : Rüyada metres tuttuğunuz ya da birisine metres olduğunuzu görürseniz, böylesine bir rüya başınızda büyük bir felaket dolaşmakta olduğuna işarettir.
MEVLİT : Dinlemek, düşkün insanlara yardımda bulunacağınızı işaret eder. Rüyada mevlit okumak ise çevrenizdeki insanların saygısını kazanacaksınız anlamındadır.
MEYDAN : Meydan ile ilgili rüyalar, iyi haber alınacağına işarettir.
MEYHANE : Rüyada meyhane görmek, rüyaların en hayırlısıdır. Rüyayı gören işinde, aşk hayatında, sağlık durumunda hep iyiye gidecek, iyi dostlar edinecek, eline bol para geçecek demektir.
MEYVE : Rüyada meyve ağacı görmek, herkes için iyi bir iş yapacağını, bu sayede servet ve itibarının yükseleceğini gösterir. Meyve yemek özellikle elma yemek pek de iyi bir rüya olarak yorumlanmaz.
MEYVE BAHÇESİ : Meyve bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek; meyve toplamaksa iyi, güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağını gösterir.
MEYVE SUYU : Ummadığınız birisinin size kötü bir şaka yapacağına işarettir.
MEZAR TAŞI : Rüyada, mezarlık gezerken, mezar taşlarının yazılarını okumak ve onlara bakmak, yalnızsa uzun ve manasız bir hayata; evli ise uzun bir ömre işarettir.
MEZARLIK : Rüyasında mezarlık görenin, günahlarına tövbe edeceğine; kendisini ölmüş görenin, ömrünün uzun olacağına; bir ölüyü ağlarken görmesi iyi ve hayırlı haberlere; ölüyü kaçarken görmesi uzun ömre; mezar kazdığını görmek, vefat edeceğine işarettir. Ölüye bir şey vermek veya almak evinde ve işlerinde bereket olacağına; ölülerle beraber gitmek vefatının yaklaştığına; kendi evinde ölü gören, istek ve muradına ereceği şeklinde yorumlanır.
MEZBAHA : Sevdiğiniz insanlardan ayrı kalacağınıza işaret eder.
MIKNATIS : Rüyada mıknatıs görmek , başarılı bir aşk hayatının habercisi olarak yoruma tabi tutulur.
MISIR : Rüyasında mısır yemek , mısır tarlası görmek genç bir erkek için yapı işlerindeki başarısına; daha tecrübeli bir yaşta ise zor olmasına rağmen yaptığı işin sonunda kazanca; genç bekar kadın için çok dedikodulu bir evliliğe; iş kadını için beklenmedik bir yerden gelecek paraya işarettir.
MIZIKA : Rüyada mızıka görmek ,neşeli günlerin arifesinde olduğunuzun işaretidir.
MIZRAK : Eğer görülen mızrak, silahla beraber görülür ve demirden yapılmış ise; kuvvete ve galibiyete, eğer silahsız veya demirden değilse kazançlı bir ticarete işaret eder. Bu rüyayı gören bir fakir ise zengin olacağına işarettir.
MIZRAP : Rüyada mızrap görmek, çok yakında müzikli ve oyunlu bir toplantıya, eğlenceye gideceğinize işarettir.
MİDE : Rüyada mide görmek, rahat ve huzurlu bir şekilde uzun bir yaşam süreceksiniz demektir.
MİDYE VE İSTİRİDYE : Rüyada denize girip midye toplamak, sıkıntı ve üzüntülü geçecek anların, akla gelmeyen bir tehlikenin yaklaşmakta olduğunu bildirir.
MİĞFER : Rüyada miğfer görmek, kavga işareti olarak yoruma tabi tutulur. • MİKROFON : Rüyada mikrofon görmek, siyasi hayata atılacağınıza işarettir.
MİKROP : Eğer korkmadan olayların üstüne giderseniz, bütün sıkıntılardan kurtulacaksınız demektir. Geleceğinizin parlak olacağına yorumlanır.
MİKROSKOP : Rüyada mikroskop görmek, çocuğunuzun bilimsel işlere karşı geniş bir eğiliminin olduğuna işaret eder. Çocuğunuz yoksa bu vasıfta bir evlat sahibi olacaksınız demektir.
MİLLETVEKİLİ : Milletvekili görmek, işlerinizin altüst olacağına işarettir.
MİNBER : İşinizde ve mesleğinizde yükseleceksiniz, çok fazla para kazanacaksınız demektir. Rüyada minberde oturmak, sevdiğiniz insanlarla beraber vakit geçireceğinize işaret eder.
MİNDER : Rüyada minder görmek , rahata erişileceğine işarettir.
MİNTAN : Rüyanızda bir mintan giymek, sıkıntı içinde bulunduğunuza işarettir. Bu sıkıntıdan kurtulmak için rüyada giyilen mintanın yırtılmış olması gerekir.
MİRAS : Mirasa konmak yeni iş girişimlerine atılacağınızı ve başarılı olacağınızı işaret eder.
MİSAFİR : İnsanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi, aynen hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir.
MOBİLYA : Genç bir erkek için ev eşyası satın alması veya satması ya da bu eşyalara bakarken görmesi iyi bir iş için tartışmaya; orta yaştakiler için işlerini düzene koymasına; bekar bir kadın için ani izdivaca; evli bir kadın için eğlenceye işarettir.
MOLLA : Kendinizi geliştireceğinize ve çevrenizdeki insanların saygısını kazanacağınıza işaret eder. Kendisinin molla olduğunu görmek, zor durumda olan arkadaşlarınıza yardımda bulunacağınıza yorumlanır. MOR: Rüyada mor renk görmek, artık başarının sizinle beraber olacağına yorumlanır.
MOR : Rüyada mor renk görmek, başarısızlıkların artık son bulacağına işarettir.
MORFİN : İşlerinizin hep ters gideceğine, bir türlü rahata kavuşamayacağınıza işaret eder.
MOTOR : Rüyada işleyen bir motor görmek, işlerin düzgün gideceğine, stop etmiş bir motor görmek ise tam tersine işlerin bozulacağına işarettir.
MOTOSİKLET : Motosiklete binmek, kiralamak ve satın almak herkes için enteresan ve çok iyi bir dost edineceğine işarettir.
MOZAİK : Rüyada mozaik görmek, çok yakında tarihi ve turistik bir geziye çıkacağınıza işarettir.
MUCİZE : Rüyada mucizeye şahit olmak, yapılması çok zor olan bir işi, herkesi şaşırtarak, başarıyla sonuçlandıracağına yorumlanır.
MUHAFIZ : Rüyada muhafız görmek, herkesin güvenini kazanacağınıza işaret olarak kabul edilir.
MUHALLEBİ : Rüyada muhallebi yemek, şansınızın açılacağına, isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder. Muhallebi yapmak da zor durumdaki insanlara yardım edeceksiniz demektir.
MUHALLEBİCİ : Rüyada muhallebici görmek , tatlı bir sonla bitecek aşk serüveni anlamına gelir.
MUHTAR : Aile içinde huzurun kaçacağına işaret eder. Rüyada muhtar olmak, sonradan pişman olacağınız işlere kalkışmayın demektir.
MUM : Elinde bir mum tutan veya yakan bekar erkek ise güzel bir kızla evlenmeye; bekar bir kadın ise iyi bir erkekle nikaha ve güzel bir evlada; gurbette ise vatanına dönmeye; fakir ise zengin olmaya; tacir ise kazanç ve kârının artmasına; memur ise terfi ederek makamının yükselmesine işarettir.
MUMYA : Rüyada mumya görmek, eski bir dostunuzdan umulmadık bir zamanda hayırlı bir haber alacağınıza işarettir.
MUSALLA TAŞI : Rüyada görülen musalla taşı, aile içinde kavgalara ve geçim sıkıntısı çekeceğinize işaret eder.
MUSİKİ : Rüyada müzik sesi duymak, fevkalâde güzel bir düş olup, onun en büyük dileğinin olacağını haber verir.
MUSİKİ ALETLERİ : Rüyada musikî aletlerinden her hangi birini çalmak muradınıza ermeye, parlak bir geleceğe kavuşmaya; piyano veya başka bir müzik aleti satın almak, güzel sanatlar alanında beklediğinizden daha büyük bir başarıya; genç bir kız bunları rüyasında görmüş ise evliliğinin huzur ve mutluluk içinde geçeceğini haber verir.
MUSKA : Rüyada boynunuza bir muska asıldığını görmek, hayırlı bir haber işiteceğinizin işareti olarak kabul edilir.
MUSLUK : Musluk ile ilgili bütün rüyalar hayra, berekete, sağlığa, bolluğa ve işlerin düzeleceğine, iyi haberler alınacağına yorumlanır.
MUŞAMBA : Rüyada muşamba, ev değişikliğine işarettir.
MUTFAK : Evinin mutfağında kendisini gören bir insan, bekar ise yakında izdivaç edecek demektir.
MUZ : Rüyada görülen muz, ana karnında bulunan çocuğa veya kabirdeki ölüye ya da cezaevinde mahkum bulunan bir hükümlüye işarettir. Muz ağacı din, dünya ve mal sahibi zengin bir adama işarettir
MÜCEVHER : Rüyada mücevher görmek , eline geçmek veya bulmak, satın almak, o kimsenin çok mala ve mülke sahip olacağına, aynı zamanda evladı olacağına işarettir.
MÜDÜR : İş yerinde sorun yaşayabilir, hatta işinizden bile olabilirsiniz demektir.
MÜEZZİN : İyi huyunuzu ve sabrınızı koruduğunuz sürece başarılı olacaksınız, demektir.
MÜFTÜ : Rüyasında müftü gören kimse akılı ve itibar sahibi bir kimsenin dostluğunu kazanacak demektir.
MÜHENDİS : Rüyada mühendis görmek , mamur bir şeyin harap olmasına, harap olan bir yerin bayındırlığına işarettir. Kendisini mühendis olarak görmek, ömrünün uzun olmasına işarettir.
MÜHÜR : Rüyada mühür görmek, emniyet ve güvene işarettir.
MÜNAKAŞA : Rüyada bir başkasıyla tartışmada bulunmak, erkekler için mahkemeye düşülmüş bir davadan başarı kazanacağına; kadınlar için dargın olduğu birisiyle barışacağına işarettir.
MÜREKKEP : Rüyada mürekkep görmek , hareketlerinize dikkat etmediğiniz takdirde bu hareketlerinizin yanlış anlaşılacağına işarettir.
MÜŞTERİ : Rüyada alış-veriş eden bir kimseyi görmek darda kalmış bir kimseye işarettir. Bir şey satın alması veya satması o kimsenin muhtaç kalmasına işarettir.
MÜZAYEDE : Şanslı bir döneme gireceğinize işaret eder.Müzayedeye katıldığını görmek, yakınlarıyla tartışa yapılacağına, küskünlükler yaşanacağına yorumlanır.
MÜZE : Herhangi bir müzeyi gezmek, hoşunuza giden, becerebileceğiniz ve yapmaktan zevk duyacağınız cinsten bir işe iyice yerleşene kadar, pek çok işyeri değiştireceginize işarettir.
MÜZİK : Rüyada gerek sesle, gerek müzik aletleriyle müzik dinlemek, iş hayatınızda büyük başarı yaşayacağınıza işarettir. Dinlediğiniz müzik sesi kulağı tırmalıyorsa, görüşleri mantıklı olmayan kimselerin tavsiyelerine kulak verdiğiniz takdirde çok ciddi bir hata işleyeceğinizi gösterir. Rüyada dans müziği dinlemek ve bu müziğe uyarak dans etmek sevilen bir insan olduğunuzu gösterir. Tatlı ve romantik bir müzik dinlemek aşka ve mutluluğa işarettir. Kederli, hüzünlü bir müzik dinlemek canınızı sıkacak haberlere hazırlanmanızı bildiren bir işarettir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:04   #13
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

N

NABIZ : Rüyada nabız attığının görülmesi, hayat ve sağlık haberlerinin alınacağına işarettir.
NACAK : Artık geçim sıkıntısı geçmeyeceğinize yorumlanır. Rüyasında nacak ile odun kesmek, sağlık durumunuzun bozulabileceğine işaret eder.
NADAS : Rüyada nadas edilmiş toprak görmek, arzularınızın gerçekleşmesi için bir süre daha beklemeniz gerektiğine işarettir.
NAFTALİN : Rüyada naftalin görmek , bir büyüğünüzden ummadığınız bir zamanda ve de ummadığınız bir miktarda maddi yardım göreceğinize işarettir.
NAKARAT : Rüyada bir şarkının nakaratını dinlediğinizi görmek, sizin bir sinir kliniğinde tedavi görmeniz gerektiğine işarettir.
NAKIŞ : Rüyada nakış işlediğinizi görmek, işlerinizde başarıya ererken aşk hayatınızda büyük bir yenilgiye uğrayacağınıza işarettir. Nakışı başkası işliyorsa, başınıza gelecek bir olaydan ötürü karakola, mahkemeye veya hastahaneye düşeceksiniz demektir.
NAL : Nal talihin açılması ve uğurlu olaylar olarak yorumlanır.Rüyada nal görmek iyiye. Rüyada nal görenin şansı açık olacaktır. Yolda nal bulan bir kimsenin karşısına, hiç beklemediği bir anda güzel bir fırsat çıkacak demektir.
NALBAND : Rüyada bir nalband görmek, çok iyi haberlerin geleceğini müjdeler.
NALBUR : Geçmişte kalan bazı kavgalar yeniden ortaya çıkacak, bu durum da sizi sıkıntıya sokacak demektir.
NAMAZ : Rüyada kıbleye karşı namaz kıldığını görmek, dünya ve ahirette hayra işarettir. Kıbleden başka tarafa namaz kıldığını görmek, din yolundan ayrılacağınızı gösterir. Başlamış olduğunuz namazı yarıda bıraktığınızı görmek muratlarınızın şimdilik gerçekleşmeyeceğini; cenaze namazı kıldığınızı görmek, uzun ömürlü olacağına işarettir.
NANE : Rüyada nane gördüğünüz günün ertesi günü hoş bir durumla karşılaşacaksınız demektir.
NAR : Olmuş narları toplamak, servete, hamlarını toplamak hastalık, elem ve kedere işarettir.
NARA : Kendisinin nara attığını gören kimse, yapılan haksızlıkla karşısında atık patlayacak demektir düşünüyorsunuz demektir.
NAZARLIK : Rüyada nazarlık görmek , takmak veya asmak, birbirini kovalayan çok iyi müjdeli haberlere işarettir
NEFES : Rüyada fazla nefes aldığını görmek, genellikle can sıkıntısına işarettir. Rüyada nefes darlığının çekilmesi artık sıkıntılardan kurtulma yolunun açılacağına işarettir.
NEFRET : Bu kötüye yorulan bir rüyadır. Birinden nefret ettiğinizi gördüyseniz, kaza yapacağınıza işarettir.
NEHİR : Rüyada nehir veya ırmak görmek, kadri-şanı çok yüksek bir kimseye işarettir. Görülen nehrin suyu karışık ve çamurluysa, büyük bir sıkıntıya işarettir.
NERGİS : İyi ve güzel bir insanla bir birlikteliğe işaret eder.
NEY : Rüyada ney veya kaval çalmak, oyun ve eğlenceye, bazen de ferahlık ve sevince işarettir. Ney çalmak hasta için ölüme; çocuk isteyen için çocuğa kavuşmasına işarettir.
NEZLE : Rüyada nezle olduğunuzu görmeniz, hayatta metin davranmanız gerektiğine işarettir.
NİKAH : Uykuda bir kimse hiç tanımadığı bir kadınla nikahının kıyıldığını görürse, onun, oruç veya namaz gibi farzları yerine getirmesi gerektiğine işarettir.
NİKAH MEMURU : Rüyada nikah memuru görmek, bekar bir kimse için izdivaca; evliler için ayrılığa veya başka bir kimsenin kendisiyle kontrat imzalayacağına işarettir.
NİLÜFER : Rüyada nilüfer çiçeklerini görmek, evli olmayanlar için çok güzel geçecek bir balayını müjdeler. Evliler için eğlenceli bir tatile işarettir. Rüyada nilüfer toplamak zor bir işin sonunda başarıya ulaşacağını gösterir.
NİNE : Rüyada nine görmek, rüyaların en hayırlılarından biridir. Büyük bir neşe, sağlık ve varlık kaynağı olarak yorumlanır.
NİŞANLANMAK : Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak, iyi bir haberle karşılaşacağınızı gösterir. Nişan bozulması ise rüya tabirlerince pek hayra yorulmaz.
NİŞASTA : Rüyada nişasta görmek, evlilik işareti olarak yorumlanır.rumlanır.
NOHUT : Rüyada nohut görmek, bugünlerde iyi bir iş haberi alacağınıza işarettir.
NOTER : Rüyada noter görmek , pek iyiye yorumlanmaz. Hareketlerinize dikkat etmeniz gerektiği anlamına gelir.
NUH PEYGAMBER : Rüyada Nuh peygamberi görmek, ömrünün uzun olmasıyla yorumlanır.
NUMARA : Rüyada rakam görmek , serbest ticarette iyi bir talihe işarettir.
NUR : Rüyada nur görmek , aydınlık ve doğru yola işarettir. Kafir bir kimse karanlıktan aydınlığa çıkarsa islamla Allah’a yakınlığı keşfeder. Aydınlıktan sonra karanlığa çıkarsa, fakirlikten zenginliğe, delaletten sonra doğru yola, isyandan sonra tövbeye işarettir.
NUTUK : Kendinizi nutuk verirken görmek, emeklerinizin karşılığını yakında alacaksınız demektir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:10   #14
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

O

OBA : Rüyanızda bir ırmak kıyısında ve yeşillikler içerisinde kurulmuş bir oba görürseniz, bu sonsuz bir sevince ulaşacağınızı ve kendinizi çok mutlu hissedeceğinizi gösterir.
OBA : Rüyada bir ırmak kıyısında ve yeşillikler içerisinde kurulmuş bir oba görmek büyük bir mutluluğa ereceğinize yorumlanır.
OBJEKTİF : Rüyasında fotoğraf makinesi objektifi gören kişide, nazar olacağına yorumlanır.
OBJEKTİF : Rüyada fotoğraf makinesi objektifi görmek, rüyayı görene nazar değeceğine işarettir.
OCAK : Rüyada boş ocak görmek henüz hayata geçirmediğiniz plan halinde olan bir iştir. İçinde kömür bulunan ocak, iş yaşamınızda verdiğiniz emekler sonrasında olumlu değişiklikler olacak demektir. Bir ocağın sönmesi, işte bozulmaya, aile yaşamınızda sıkıntıya işaret eder.
OCAK : Rüyada boş ocak görmek henüz hayata geçirmediğiniz plan halinde olan bir iştir. İçinde kömür bulunan ocak, iş yaşamınızda verdiğiniz emekler sonrasında olumlu değişiklikler olacak demektir. Bir ocağın sönmesi, işte bozulmaya, aile yaşamınızda sıkıntıya işaret eder.
ODA : Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, zor da mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza yorumlanır.
ODA : Rüyada oda görmek giriştiğiniz işte, uğraşta zor da olsa eninde sonunda büyük bir başarı elde edeceğinize işarettir.
ODUN : Rüyada ateşe odun atmak, genç bir erkek için dost diye görüştüğü birinin düşmanlığına; tecrübeli bir yaşta ise makam sahibi olması ihtimaline; evliler için para yüzünden kavgaya işarettir.
OFİS : Rüyasında ofis görmek Sevgilinize göz koyan birilerinin olabileceğine işarettir.
OĞLAK : Rüyada oğlak görmek , erkek çocuğuna işarettir. Oğlağın kesildiğini görmek veya yemek kendisinin veya akrabasının bir erkek çocuğunun ölmesine; oğlağı bağışladığını görmesi onun mübarek bir çocuğu olacağına; bir takım oğlaklar görmesi ise sıkıntısının olacağına fakat bu sıkıntı sonunda istediğinin olacağına işarettir.
OĞUL : Rüyasında oğlu olduğunu gören kimse şanslı bir döneme girecek demektir. Rüyasında kendi oğlunu görmek, sıkıntılı bir döneme gireceğinize işaret eder.
OJE : Rüyada oje gören kimsenin, süse aşırı derecede düşkün olması ve bu tutkunun, çevresince hoş karşılanmadığı anlamındadır.
OK : Rüyada görülen ok, bir hizmet için başka memleketlere gönderilen elçilere, mektuba, düşmana karşı, kuvvete işarettir.
OKLAVA : Rüyada oklava gören, acı söz işitir.
OKUL : Rüyada okul görmek, kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacağınıza işarettir.
OKUMAK : Rüyasında kitap okuyan kimse, çevrenizdeki insanları etkileyeceğinize işaret eder. Ufak sorunları çok büyüttüğünüze de yorumlanır. Gazete okumak, sırlarınız saklayamadığınıza işaret eder
OKYANUS : Rüyada sakin okyanus görmek, iş yaşamında büyük başarılar kazanmak demektir. Dalgalı okyanus görmek ise, bazı sıkıntıları belirtir.
OLTA : Rüyada olta görmek, iş hayatında büyük bir fırsatın yakalanacağına işarettir.
OLUK : Sıkıntılarınızdan ve dertlerinizden kurtulacaksınız demektir. Oluktan temiz su akması, işlerinizde başarı kazanacaksınız, bol para kazanacaksınız anlamındadır. Oluktan kirli su akması arkanızdan size komplo kuran insanların bulunduğunu haber verir.
OMLET : Rüyada omlet görmek, bir ziyafete davet edileceğinizin işareti olarak kabul edilir.
OMUZ : Rüyada omuz görmek bazı kimselerin sorumluluklarını ve geçimini üstünüze alacağınıza işaret eder.
ONBAŞI : Rüyada onbaşı görmek, hayatta başarı kazanılacağına işarettir. • OPERA : Rüyada opera görmek, anormal bazı durumların ortaya çıkabileceği şeklinde yorumlanır.
ORAK : Çevrenizden bir kişinin öleceğine yorumlanır. Orakla ot biçmek düştüğünüz zor durumda dostlarınızın yardımını alacaksınız demektir.
ORDU : Rüyada büyük bir birlik olarak ordu görmek, bozgunluğun önlenmesine; orduda bulunmak düşman tarafından yapılacak bir taarruza işarettir.
ORKİDE : Çok güzel bir haber alacaksınız, aldığınız bu haber sizin hayatınızı değiştirecek demektir.
ORMAN : Orman içerisinde yürümek veya ağaç kesmek, işlerini yoluna koymak ve düzene sokmak için bütün engelleri kaldırmaya işarettir.
ORUÇ : Rüyada insanın kendisini oruçlu olarak görmesi, adağını yerine getirmeye, oruç tutmaya işarettir. Oruçlu bir kimseyi iftar ederken görmek, o kişinin gayet iyi olmasına veya bir yere yolculuk yapmasına; kendisini unutup orucunu bozduğunu görmesi, onun güzel ve iyi bir rızka sahip olacağına; kendisini oruçlu görmesi, o kimsenin tövbeye erişeceğine işarettir.
OT : Rüyada güzel koku saçan ve kuru olan ot veya otluk hafif bir felaketi; hiç kokmayan otluk görmek mal veya eşyadan bir şeyin çalınacağını gösterir.
OTEL : Yolculuğa çıkacağınızı işaret eder.
OTOBÜS : İçinde yolcularla dolu otobüsü görmek, rüya sahibinin çok gürültülü bir toplantıya gireceğine işarettir.
OTOMOBİL : Rüyada otomobili kullanmak, hayatınızı istediğiniz gibi yaşıyorsunuz demektir. Eğer otomobili başkası kullanıyorsa, hayatınızı başkaları yönetiyor anlamındadır.
OTOPSİ : Otopsi ile ilgili rüyalar, kötü bir haber alınacağı şeklinde yorumlanır.
OY : Rüyada oy pusulası görmek, iki şıktan birisinin tercih edilmesi gerektiğine işarettir.
OYA : Oya yaptığınızı görmek, işlerinizin bozulacağına ve giriştiğiniz işlerden zarar edeceğinize işaret eder.
OYUNCAK : Rüyada her hangi bir oyuncak satın almak, yakında çok sevinçli bir habere; çocukları eğlendirmek ve neşelenmeleri için oyuncakla oynatmak, merhametsizlik yüzünden bazı kayıplara işarettir.
OYUNCAK BEBEK : Aşk hayatınızda daha ciddi ilişkilere yönelin ;aksi halde hem kendinize hem de karşınızdakine zarar verirsiniz.demektir.
OZAN : Geçmişte kalan günlere özlem duyduğunuza yorumlanır.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:12   #15
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ö

ÖDEMEK : Rüyasında ödeme yapmak, hayatı boyunca para sıkıntısı çekileceğine yorumlanır.
ÖDÜNÇ VERMEK : Para ve eşyayı başkasına ödünç olarak vermek, bir fakire sadaka vermekle yorumlanır. Ödünç, asiler için tövbeye; kafir için İslama; fakirler için zenginliğe işarettir. Ödünç para istediğini görmesi ona isabet edecek bir hastalık veya şiddete işarettir.
ÖFKE : Her ne şekilde olursa olsun rüyada öfkelenmek, yaklaşmakta olan bir üzüntüyü başarıyla atlatacağını haber verir.
ÖĞRENCİ : Rüyada öğrenci görmek , bahtiyarlık ve sevinç işareti olarak kabul edilir.
ÖĞRETMEN : Rüyada öğretmen görmek , uğursuzluk sayılır. Rüyayı gören kişinin çevresinde dost sandığı kişileri iyice bir gözden geçirmesi gerekir.
ÖKSE OTU : Bazı yani insanlarla tanışacağınızı, yeni arkadaşlar edineceğinizi işaret eder.
ÖKSÜRMEK : Rüyada isteyerek öksürmek, bir felaket haberine; müzmin ve kuru öksürmek, ölüm işaretine; devamlı öksürük, kötü bir haber alınacağına; kesik kesik öksürük, rüyayı görenin üşüttüğüne işarettir.
ÖKSÜZ : Rüyada kendisini yetim görmek, daima maddi bakımdan refah içinde yaşayacağınıza ve dostlarınız tarafından çok sevileceğinize işarettir. Bir yetimhaneyi ziyaret etmek, dostlarınız tarafından çok iyi haberler almaya ve işinizin gelişip ilerlemesine işarettir.
ÖKÜZ : Öküz veya bu cinsden bir hayvan görmek, refaha ve mala kavuşacağını bildirir.
ÖLDÜRMEK : Rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek, onunla dost olacağını haber verir
ÖLÜM : İnsan kendisini veya başkasını rüyasında ölmüş olarak görürse, onun ahlaken bozulmasına işarettir. Eğer bir insan rüyasında ölünün arkasından bağırıyor, ağlıyor, tabutta taşındığını ,o kimsenin toprağa verildiğini görüyorsa rüya sahibinin yükseleceğine işarettir. Rüyada ölüyü gömmek, hayırlı bir haber alınacağına işarettir.
ÖNLÜK : Rüyada kendini önlük giymiş olarak görmek, yakında yeni elbiseler giyeceğinize işaret eder. Rüyada bir önlüğü yamamak, yeni bir aşk macerasının kahramanı olacağınıza işarettir.
ÖPMEK : Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştireceksiniz demektir. Karşı cinsten birisiyle öpüşmek aşk yaşamak demektir. Sevgilisini öpen kişi sevgilisinden haber alır. Rüyada tanımadığı kadını öpmek hemen verilen kararla evlenmek demektir. Değerli bir taşı öpen kişi maddi şeylere aşırı önem veriyor demektir.
ÖPÜCÜK : Öpüşme rüyaları aşkla, flörtle ve izdivaçla ilgili rüyalardır. İnsanın rüyada sevgilisini öpmesi, onunla kuracağı yuvada mesut yaşıyacağını; insanın rüyada karısını veya kocasını öpmesi ev içinde kavgasız yaşayacağınızı gösterir. Rüyada bir yabancıyı öpmek, hislerinizden emin olmadığınıza ve sevgilinizi birden bire başkasına tercih etme ihtimalinin olduğuna işarettir.
ÖRDEK : Havada uçan veya gölde yüzen bir ördek görmek, huzur içinde yaşadığınıza ve hayatınızdan memnun olduğunuza işarettir.
ÖRGÜ : Güzel ve mutlu bir hayat süreceksiniz demektir. Çok güzel bir aile sahibi olacağınıza işaret eder. Rüya gören eğer bekarsa, çok yakında evlenecek demektir.
ÖRGÜ ÖRMEK : Rüyada örgü örmek veya birisini örerken görmek, herkes için geleceği parlak bir arkadaşlığa işarettir.
ÖRS : İlerde çok zengin olacağınıza işaret eder.
ÖRTÜ : Rüyada örtü görmek , gizli ve sonu kötüye varabilecek bir girişimin tasarlandığını gösterir.
ÖRÜMCEK : Rüyada örümcek görmek , hayra ve dine sevgi beslemeye işarettir.
ÖRÜMCEK AĞI : Örümcek ağı , genç erkekler için bütün işlerini altüst eden bir düşmana ve bu düşmanını öğrenmeden işlerinin yoluna girmeyeceğine; tecrübeli yaşta ise kesinlikle başarıya; kadınlar için rakibi ile arasının açılmasına; yaşlı kadınlar için para işlerinde sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.
ÖZÜR : Rüyada özür dilemek, yakınınızdan yardım alacağınıza işaret eder.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:18   #16
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

P

PAÇA : İşlerinizin rahatlayacağına işaret eder. Paçanızın söküldüğünü görmek, para kaybedeceğinize işaret eder.
PAÇAVRA : Rüyada paçavra görmek , yoksulluğa düşüleceğine işaret olarak yorumlanır. Paçavra ticareti yapmaksa, tam tersine zenginliğe işarettir.
PADİŞAH : Rüyada padişah görmek , olağanüstü mutlu bir rüya olarak yorumlanır. Eğer evli değilseniz mutlu bir yuva kuracağınıza, evliyseniz son derece geçimli bir yaşantınız olacağına işarettir.
PAKET : Bazı güzelliklerle karşılaşacaksınız. Birine paket yollamak, işinizde ufak zararlara uğrayacağınızı belirtir.
PALAMUT : Genç bir erkek rüyasında meşe veya palamut topladığını görürse sonu, şüpheli olan bir işte başarıya; tecrübeli bir yaşta ise az ücretli bir işi kabul edeceğine; genç bir kadın için çok iyi bir şansa; daha büyük yaştakiler için yapacağı bir işteki başarısından, başkalarının da istifade edeceğini haber verir.
PALASKA : İş yaşamınızda başarılar kazanacaksınız demektir.
PALMİYE : Evlerde salonları süsleyen palmiyeyi bahçede görmek, rüyayı görenin çok faydalı bir deniz yolculuğuna çıkacağını gösterir.
PALTO : Rüyada palto giymek, iyi bir mevki sahibi olacağına işarettir.
PALYAÇO : Rüyada palyaço görenin, çevresindekileri küçümsememesi gereklidir.
PAMUK : Tarlasında bembeyaz pamuklar görmek, feraha çıkmaya işarettir.
PANAYIR : Rüyada panayır görmek, geniş çapta bir alışveriş yapacağınıza ve bu alışverişten karlı çıkacağınıza işarettir.
PANCAR : Rüyada pancar gibi kış sebzelerini yiyenin, karışıklığa uğrayacağına işarettir
PANJUR : Rüyada panjur görmek, bazı yeni sırlar keşfedeceğinize ve öğrendiklerinizi işinizde akıllı bir şekilde kullanacağınızı gösterir.
PANSİYON : Rüyada pansiyon görmek , bir seyahate çıkılacağını gösterir
PANSUMAN : Sağlığınızın düzeleceğine ve ilerde ciddi bir hastalığa yakalanmayacağınıza işaret eder.
PANTER : Rüyada panter görmek, tatlı aşk günlerinin başlayacağına, ancak mali bir kriz içine düşüleceğine işarettir.
PANTOLON : Siyah renkli pantolon giymek, hatırlı insanlar için iyi bir rüyadır. Eski ve yırtık pantolon giymek tasa ve kedere; ipek ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır.
PAPA : Rüyada papa ile konuşmak, sonu şüpheli bir işe atılmaya; papa ile ayinde bulunmak yakınlarından birinin vefatına işarettir. Papadan birşey almak bir hıristiyan tarafından dava edilmeyi; papaya birşey vermek bir hristiyana çok değerli bir yardımda bulunmayı gösterir. Kendisini papa olarak görmek büyük bir felakete uğranılacağını gösterir.
PAPAĞAN : Rüyasında papağan gören bir erkek, gayet açık sözlü ve düzgün konuşan bir bayanla karşı karşıya gelir.
PAPATYA : Gerek tek başına gerekse arkadaşla papatyalı bir bahçeden geçmek veya papatya toplamak, genç bir erkek için kaba bir kızla flörte; tecrübeli yaştakiler için az bir ücretle sabit bir işe gireceğine işarettir.
PAPAZ : Rüyada papaz görmek günah işleneceğine yorumlanır.
PARA : Rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, parlak şans ve servete; para bulmak, şansının açılacağına, zengin olacağına; para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve endişelere; para saymaksa, umduğundan daha çok başarılı olacak bir işe işarettir.
PARFÜM : Parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir.
PARK : Rüyada insanın parkta dolaşması çok eğlenceli bir tatile; kapıların üzerine kapanıp içeride kalması, bir arkadaşı için çok üzülüp gözyaşı dökeceğine veya kapalı kapıdan içeri girememişse, önemli bir fırsatı kaçıracağını haber verir.
PARMAK : Rüyasında parmak gören bir kimsenin, oğlu olacağına; parmağı yanan bir kimse ise, günah ve suç işleyeceğine; parmaklarını germek, servete erişeceğine işarettir.
PARMAKLIK : Parmaklık görmek , onun kuvvet ve malının artmasına, emniyete dayanmaya, etrafındakilerle iyi geçineceğine işarettir.
PAS : Tembel bir insan olduğunuzu belirtir. Artık çalışmanız gerekir demektir.
PASAPORT : Yabancı bir memlekete gitmek için rüyada pasaport almaya çalışmak, işlerinizde bazı engellerin çıkacağına işarettir.
PASTA : Rüyada pasta veya kurabiye yemek, herkes için geçici ziyaret ve bir takım eğlenceleri bildirir. Pasta yapılıyor veya pişiriliyor, geleceğini kendisinin hazırlamasını ve kurmasını gösterir. Pasta almak, kendisinin birçok yeni arkadaşı olacağını gösterir.
PASTIRMA : Rüyada pastırma, sucuk ve salam gibi şeyleri satın almak veya satmak, kısmet ve nimete işarettir. Bunlar para ve iş konusunda iyi haberler müjdeler. Fakat rüyada bunları yemek, hiç de iyi bir şekilde yorumlanmaz. İşlerde güçlük çekmeye ve ertelemeye işarettir.
PAŞA : Rüyada üniformalı bir Osmanlı Paşası görmek, şan, şeref ve itibar işareti olarak tabire tabi tutulur.
PATATES : Rüyada patates görmek mal, nimet, şöhret, sevinç ve rahatlığa işarettir. Patates soymak, kısmete ve arzu edilen bir murada; patates ekmek, yeni ve çok kazançlı bir işe başlayacağınıza; patates almak ya da bulmak, ümit edilmeyen yerden önemli bir miktarda para geleceğine; patates satmak, malınızın ziyan olacağına işarettir.
PATİKA : Hayatınız boyunca para sıkıntısı çekeceksiniz demektir. Sürekli sorunlarla uğraşacaksınız.
PATLAMAK : Başka insanların davranışları sizi çok üzecek demektir. Patlamada İnsanların yaralandığını görürseniz bu, yapmadığınız bir şey için suçlanacağınız anlamına gelir.
PATLICAN : Çevrenizde itibarınızın sarsılmasına işarettir. Patlıcan kızartması yemek, acı bir habere işarettir.
PATRON : Rüyada patronu görmek, çok çalışkan ve enerjik bir insan olduğunuza yorumlanır. Bu rüya, iş değiştireceğinizi de işaret eder.
PAVYON : Vaktinizi boş insanlarla, hiçbir şey yapmadan geçiriyorsunuz demektir. Davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz demektir.
PAZAR : Rüyada pazarda olmak, insanlarla ilişkileriniz gelişecek ve bu durum işlerinizin de iyi gitmesine neden olacak demektir.
PEÇETE : Rüyada peçete görmek, ruh temizliğine işarettir.
PEHLİVAN : Rüyada pehlivan görmek, akıllıca olmayan bir atılımda bulunacağınız anlamına gelir.
PEKMEZ : Rüyada pekmez gören bir kimsenin durumu iyileşir.
PEMBE : Rüyada pembe renk görmek, gereksiz bazı hayallerin peşinde olduğunuzu gösterir.
PENCERE : Rüyada pencere gören kişi, sıkıntılı ve tasalı ise bu sıkıntılarından kurtulacağına; eğer asta ise iyileşeceğine; bekarsa evleneceğine işarettir.
PENÇE : Rüyada pençe görmek, kuvvete, geçim rahatlığına işarettir.
PERDE : Rüyada perde görmek İstenmeyen bir misafir, canınızın aşırı derecede sıkılmasına yorumlanır.
PERİ : Kişi rüyasında dans eden, oyun oynayan perileri görür veya onlarla konuşursa, hiç beklemediği ve oldukça önemli bir servetin geleceğini gösterir.
PERUK : Çok iyi niyetli, başkalarına önem veren, demokratik bir insan olduğunuza, bu huylarınız nedeniyle çevrenizdeki insanların saygısını kazandığınıza işaret eder.
PERVANE : Pervane gören kişi sabırsız şeklinde yorumlanır.
PERVANE : Pervane görmek, o kimsenin sabırsızlığına işarettir.
PEŞTAMAL : Rüyada peştamal görmek, bir arkadaşınızla kavga edeceğinize işaret eder. Peştamal kullanmak, erkek için de, kadın için de evlenmeye işarettir.
PEYGAMBER ÇİÇEĞİ : Rüyasında peygamber çiçeği gören, her umduğuna sahip olur şeklinde yorumlanır.
PEYNİR : Rüyada peynir yemek, iş hayatında aldatılmaya; peyniri görmek veya çarşıdan almak, erkekler için ticarette büyük ve zahmetsiz kazanç ve kara; bekarlar için evlenmeye; evli ve çocuklu bir kadın ise mirasa konacağı şeklinde yorumlanır.
PINAR : Rüyada suyu berrak ve tatlı birçok pınar görmek, itibar sahibi bir kişi ile dostluk kurulacağına işarettir. Suyu acı bir pınar görmek, şayet dikkat edilmezse sağlık durumunuzun bozulacağına işarettir.
PIRASA : Rüyada pırasa görmek , kör ve sağır birisi tarafında gelecek olan rızka; kendisinin pırasa yediğini görmesi, kişinin hırsızlıktan gelecek haram malı yiyeceğine işarettir
PIRLANTA : İşinizde göstereceğiniz başarı:ve yetenekleriniz sayesinde işinizde yükseleceksiniz demektir.
PİDE : Rüyasında pide görmek , hayırlı bir kısmetin işareti olarak kabul edilir.
PİJAMA : Rüyada pijama görmek , can sıkıcı bir haber olarak yorumlanır.
PİL : Bir insana aşık olacaksınız, ancak bu ilişki size mutluluk getirmeyecek demektir.
PİLAV : Rüyada pilav görmek , o ana kadar iç yüzü bir türlü anlaşılamamış bir çok güç ve karışık meselelerin çözüme ulaşacağına işarettir.
PİLİÇ : Rüyada piliç görmek çok kötü ve sizi zora sokabilecek bir haber alacağınıza yorumlanır.
PİPO : Rüyada pipo görmek , zübbelik ve çok bilmişlik işareti olarak kabul edilir.
PİRE : Birisinin üzerinde veya başka bir yerde pire ve bit görmek, o kimsenin her bakımdan zayıflığına işarettir.
PİRİNÇ : Rüyasında pirinç gören, zengin olur.
PİSLİK : Haram yollardan para kazanacağınıza yorumlanır. Pislikle oynadığını görmek, vaktinizi yararsız işlerle geçiriyorsunuz demektir.
PİYANGO : Piyangodan kazandığını görmek , hiç beklenmedik çok hayırlı bir servete; eğer kazanılmazsa, başka bir suretle imkan bulunacağına işarettir.
PİYANO : Yakında güzel bir olaylar gerçekleşecek demektir. Piyano çalmak, beğendiğiniz bir insanın kalbini kazanacaksınız demektir.
PLAJ : Rüyasında plaj gören kişinin, cinsel hayatını denetim altına alması gerektiğine işarettir.
PLAK : Rüyasında plak gören kişi, önündeki günler içinde eğlenceli dakikalar geçirecek demektir.
POKER : Paranızı çok hesapsız harcamanızın sonucunda sıkıntıya düşeceksiniz demektir.
POLİS : Rüyada polis rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır.
PORTAKAL : Rüyada portakal görmek , çok iyi bir haber alınacağına ve aşkta başarıya ulaşacağını gösterir.
POST : Rüyada post görmek , manevi bakımdan mutluluğa erişileceğinin işareti olarak kabul edilir.
POSTACI : Rüyada postacıdan mektup almak, kendisiyle birisinin alay edeceğine; posta kutusundan veya elden mektup almışsa, yakında önemli bir haber alacağına işarettir
PRENS : Aşık olduğunuz kimseyle evleneceğinize işaret eder. Bu evlilik uzun süreli ve mutlu olacaktır.
PUL : Uzun zamandır görüşemediğiniz bir yakınınızdan haber alacaksınız demektir.
PURO : İkiyüzlü bir insan olduğunuza işaret eder.
PUSULA : Etrafınızdaki tecrübeli insanların tavsiyelerine uymanız gerektiğine işaret eder.
PUT : Put yüzü güzel ancak kişiliği çirkin ve acımasız bir adama işarettir. Rüyada altından bir puta tapılıyorsa, Allah'a ibadet eden bir kimseyle yakınlık edeceğine; putları kırdığını veya şeklini bozduğunu görmesi o kimsenin yüksek bir mertebeye erişip düşmanına üstün geleceğini gösterir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:20   #17
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

R

RADAR : Etrafınızda iki yüzlü ve dedikoducu insanlar var demektir, bu insanlardan uzak durmanız gerektiğini işaret eder.
RADYO : Rüyada radyo haber almak şeklinde belirtilir.Çalan bir radyo acele bir haberdir haber alınacağını işaret eder. Kapatılmış bir radyo, belli bir zaman geçtikten sonra alınacak anlamındadır.
RAF : Rüyada raf görmek , hayatınzın düzgün bir çizgi üzerinde ilerleyeceğini ve mutlu günler geçireceğinizi gösterir.
RAHİBE : Rüyada rahibe görmek , dünya zevklerinden artık el ayak çekmenize ve düzgün bir yaşantı sürmeniz gerektiğine işarettir.
RAHİP : Rüyada rahip görmek , iyi bir haberin alınacağına işarettir. Rüyayı gören kadınsa, hamile kalacağına; erkekse, işlerinde başarıya ulaşacak anlamına gelir.
RAKAM : Rüyada rakam gören kişinin işleri açılacak, çok para kazanacak demektir.
RAKI : Rüyada içkili bir zevk alemi, çok ağır bir hastalıkla yorumlanır.
RAMAZAN : Ramazan ile ilgili rüyalar, daima hayra yorulur. Bolluk, bereket, sağlık anlamına gelir.
RAPOR : Rüyada bir rapor görmek , birisinin sizin hakkınızda bir ihbarda bulunacağına işarettir.
RAY : Rüyada tren rayı görmek, çok uzun bir yolculuğa çıkacağınızı gösterir.
REÇEL : Rüyada reçel yemek , işlerinde yapacağı kâr ve kazanca; reçeli evde yapmak, çok sevinçli bir haberi müjdeler.
REÇETE : Rüyada reçete görmek , hafif bir hastalığa yakalanacağınızın işareti olarak kabul edilir.
REHBER : Rüyada rehber görenin, işlerini başkalarına bırakmaması gerektiğini gösterir.
REKLAM : Hatalı davranışlar nedeniyle arkadaş çevrenizden dışlanacaksınız demektir.
RENÇPER : Bol para kazanacağınıza, rahat bir yaşam süreceğine işaret eder.
RENDE : Rüyada rende görmek , bir işte bir miktar para kaybedeceğiniz anlamına gelir.
RESİM : Rüyada zengin insanlar için resim görmek, iyi ve hayırlıdır. Bu rüyayı fakir birisi veya bir kadın görmüşse, hastalığa işarettir.
RESSAM : Rüyada ressam, daima başarı ile yorumlanır.
REYHAN : Uykusunda baharın, güneşli havada bahçesinde reyhan görmesi; sağlık ve ferahlıkta bulunacağına ve çok güzel bir kadınla neşeli bir hayat süreceğine işarettir.
RIHTIM : Rüyada rıhtım görmek , bir seyahate çıkacağınıza işarettir.
RİMEL : Sağlığınız bozulacak demektir.
RİYAKARLIK : Bu rüyayı gören kişi, yakın bir arkadaşı tarafından aldatılacak ve dolandırılacak demektir.
ROKET : Rüyada roket görmek, hayatta büyük çapta bir başarıya ulaşacağınızı gösterir.
ROMA : Rüyada Roma şehrinin görülmesi, ilginç aşk serüveni yaşamaya aday olduğunuzu gösterir.
ROMAN : Rüyada Roman okuduğunuzu görmek, boş şeylerle uğraştığınızı gösterir.
ROMATİZMA : Güvendiğiniz insanlar güveninizi boşa çıkaracak demektir.
ROZET : Rüyada rozet görmek , yakında semt değiştirip, yeni arkadaşlar edineceğinizi gösterir.
RÖNTGEN : Rüyada röntgen görmek sağlığınızın bozulacağına işaret eder.
RUJ : Rüyada bir kadını ruj sürerken veya yüzüne makyaj yaparken görmek, yakında güzel bir sürprizle karşılaşılacak demektir.
RULET : Davranışlarınızda yanlış yapıyor, etrafınızdaki insanları incitiyorsunuz demektir.
RÜŞVET : Rüyada rüşvet alırsanız bu elinize kısa zaman sonra para geçecek. Ya da verdiğiniz borcu geri alacaksınız demektir.
RÜZGAR : Rüyada hafif rüzgar yeni olaylara, yeniliklere, güzel gidecek iş yaşamına işaret eder. Sert rüzgar, bütün hayat tarzınızın değişeceğini haber verir. Sıcak bir rüzgar insanın değişiklikten rahatsız olacağını bildirir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:27   #18
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

S

SAAT : Rüyada saat görmek , tatsız haberlere; saati ayarlamak hayatın gidişinin düzene sokulmasının elinizde olduğuna; saatin sesini duymak bir çağrıya işarettir.
SABAH : Rüyada insanın sabah olduğunu görmesi, vaadini yerine getirmeye işarettir.
SABAN : Rüyada saban görmek, bolluk ve bereket işareti olarak kabul edilir.
SABUN : Rüyada sabun görmek , genç erkekler için ellerine geçecek malla yapacağı işlerde başarıya ulaşacağını gösterir. Sabun kalıbını görmek, kederli ve tasalı kimseye manevi yardıma; sabunla elbisesini yıkadığını görmesi sıkıntılarından kurtulmasına işarettir.
SAÇ : İnsanın rüyasında saçını görmesi ömrünün uzun olması veya mal sahibi olmasına; saçının dökülmesi arkadaşınının ihanetine uğrayacağına; saçlarını taraması, kıymetli bir dostluk kuracağına; saçlarını örmesi, zengin ise malının artacağına ve para bularak işini genişleteceğine işarettir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun ömre; saç ve sakalının tamamen ağardığını görmek kuvvete işarettir. Saç kesmek veya kestirmek tehlikeli bir haber olup ikaza işarettir.
SAÇAK : Rüyada saçak görmek, güçlü birisinin koruması altında olmak demektir.
SAFİR : Kötü giden işleriniz düzelecek, huzura ve rahata ereceksiniz demektir.
SAFRA : Üstlendiğiniz sorumluluklardan kurtulacaksınız demektir.
SAĞIR : Rüyada sağır olduğunuzun görülmesi hayra yorulmaz.
SAĞMAK : Rüyada bir hayvanı sağmak, yeni işlere atılacağınıza ve başarılı olacağınıza işaret eder.
SAKAL : Rüyada sakal görmek, çevrenizdekilerin saygısını kazanacak işler yapacaksınız demektir.Sakalınızı kestiğinizi görmek, tüm sıkıntılarınızdan ve dertlerinizden kurtulacaksınız demektir.
SAKAT : Bazı hastalıklara yakalanacaksınız demektir. .
SAKATLIK : Rüyada sakatlandığını gören insan bazı konularda çözüm yolu bulamayacak demektir.
SAKIZ : Rüyada sakız görmek zahmet ile kazanılacak bir paraya işarettir. Sakız çiğnemek bir dedikoduya; sakız bulmak veya almak, kötü bir habere; sakızı ateşe atmak, bir mal yüzünden başınızın derde gireceğine işarettir.
SAKSAFON : Rüyada saksafon görmek , neşeli aşk saatleri geçireceğinizin işaretidir.
SAKSAĞAN : Rüyada saksağan görmek , çok korkunç ve tehlikeli bir haberdir.
SAKSI : Rüyasında saksı gören bir kimse, genç güzel bir kızla evlenir, evli ise kar kazancı artar.
SAL : Eğer bir erkek rüyasında kendisini bir sal üzerinde, akıntıya kapılarak gidiyorken görürse, hayatında ilk bakışta kötü fakat sonu çok iyi bir değişikliğe işarettir. Aynı rüyayı bir kadının görmesi, hiç ummadığı bir anda aşkta başarı elde edeceğini haber verir.
SALATALIK : Rüyada salatalık görmek , eşinin hamile kalacağına işarettir. • SALÇA : Rüyada salça görmek , ölüm haberi olarak yorumlanır.
SALEP : Salep görmek çevrenizdeki insanları etkileyeceksiniz, onların saygısını kazanacaksınız demektir. Salep içmek, sağlık durumunuzun çok iyi olduğuna işarettir.
SALINCAK : Rüyada salıncak görülmesi, önemli bir konu hakkında kesin bir karar vermeniz gerektiğini gösterir.
SALYA : Çok iyi, yardımsever bir insanla tanışacak dost olacaksınız demektir.
SALYANGOZ : Rüyada salyangoz görmek , işlerinizde ağır bir tempoda da olsa başarıya ulaşacağınıza, aşkta karşılık göreceğinize, elinize bol miktarda servet imkanı geçeceğine ve mutlu olacağınıza işarettir.
SAMAN : Rüyada saman veya samanlık görmek, kolay bir kazancı; samanlığa ot veya saman doldurmak, onun zengin olacağına işarettir.
SANCAK : Rüyada askeri bir sancak görmek, çok para kazanacağınız bir iş gezisine gideceğinizi işaret eder.
SANDAL : Genç bir erkeğin rüyasında kendisini sandalda görmesi, samimi bir arkadaş sandığı biri tarafından aldatılacağına ve zor bir durumda kalacağına; daha büyük bir yaşta ise, para kaybı yüzünden daha basit bir hayat yaşamaya mecbur olacak demektir. Genç bir kadın için, yeni ve samimi bir arkadaş elde edeceğine; daha yaşlılar için, kötü bir eve taşınacağına işarettir.
SANDALYE : Rüyasında sandalye satın alan veya rahat bir sandalyede oturan, mesleğinde başarı elde edeceğine; evlenmemiş bir kadın için, mevki sahibi birisiyle evleneceğine; çalışan bir kadınsa, bu günkü durumundan daha iyi bir mevki elde edeceğini gösterir.
SANDIK : Rüyada içi dolun sandık görmek , bolluk ve zenginliğe; dolu bir sandık satmak veya başkasına vermek, gizli işler meydana çıkaracağına; başkalarının sandığını açmak, bekarlığa; boş sandık, kıymetsizliğe; demir sandık, mevkide yükselişe; tahta sandık, evliliğe; kırık sandık, iyi bir habere; denizde yüzen sandık, büyük bir kısmete; boyalı ve işlemeli sandık, çok iyi ve mutlu bir yaşantıya; kapağı açılmayan sandık, kedere ve üzüntüye işarettir.
SANDIK : Rüyasında sanık olduğunu gören kimse, düşünmeden yaptığı davranışlar nedeniyle başı dertten kurtulmayacak demektir.
SAPAN : Olaylara gösterdiğiniz ani nedeniyle etrafınızdaki insanları incitiyorsunuz demektir.
SARAY : Rüyasında bir kimsenin kendisini pırıl pırıl bir avizelerle süslenmiş bir sarayda görmesi genç bir erkek için, beklenmedik bir mükafata; tecrübeli bir yaşta ise, yeni ve çok hayırlı bir işe; bir kadın için kendisinin çok beğenip zevk alacağı çok neşeli ve eğlenceli bir toplantıya işarettir.
SARDUNYA : Rüyada sardunya uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı misafir edeceğinize işaret eder.
SARHOŞ : İşlerinizin kötü gitmesi aileniz içinde huzursuzluğa neden olacak demektir.
SARI : Rüyada sarı renkte elbise giyilmesi, hastalığa işarettir.
SARIK : Toplumun önde gelen insanlarla bir arada olunacağına, onların bilgilerinden ve tecrübelerinden yararlanacağınıza işaret eder.
SARMISAK : Rüyada sarmısak görmek dertli bir dönemden sonra, eliniz para geçecek ve maddi dertten kurtulacaksınız demektir. Kadınlar için bu rüya, yakında bir evlilik olduğunun habercisidir.
SARNIÇ : Elinizi çabuk tutmadığınız için önemli bir iş fırsatını kaçıracağınıza işaret eder.
SATIR : Rüyada satır görmeniz, iyi bir işi hayırlı bir şekilde sonuçlandıracağınıza işarettir.
SATRANÇ : Rüyada satranç oynanması, yolculuğa çıkmaya veya faydasız işlerle meşgul olmasına işarettir.
SAVAŞ : Rüyada savaşı kazanmak, başarının haberidir.İnsanlarla bazı kavgalara tutuşacaksınız; fakat siz kazanacaksınız demektir.
SAYFA : Yaptığınız hataların farkına varacağınızı, pişmanlık duyacağınızı işaret eder. Sayfadan bir şey okuduğunu görmek, bol paraya kavuşacağınıza yorumlanır.
SAYI : Rüyada çift rakamlı sayı, hayra, tek rakamlı sayılar ise üzüntüye işarettir. Büyük rakamlı sayılar ise kazanç işareti olarak yorumlanır.
SAZ : Rüyada saz çalındığının görülmesi, sevinçli bir haber alınacağına ve yüreğinizin ferahlayacağına işarettir.
SAZAN BALIĞI : Rüyada sazan balığı görmek hayra yorulur. Sevinçli bir haber, para, şöhret ve aşk anlamına gelir.
SAZAN BALIĞI : Rüyada sazan balığı görmek iyi şeylere işaret eder. Mutluluk getirecek bir habere, bol paraya ve üne yorumlanır.
SAZLIK : Rüyada sazlık görmek , sıkıntı içine düşüleceğine ve bu sıkıntıdan bir dostun yardımı sayesinde kurtulacağına işarettir.
SEBZE : Rüyada yeşil olan her sebze ve bununla ilgili bütün rüyalar, çok hayırlıdır. Rahat ve hareketli bir hayat sürmeyi müjdeler. Domates uzaktan gelecek iyi haberlere işarettir.
SECCADE : Rüyada bir insanın seccade görmesi, hayırlı bir iştir. Sevapla tabir olunmakla beraber, hayırlı işler ve iyilikte bulunan bir kimseye işarettir.
SEDYE : Rüyada sedye görmek , ağır bir hastalığın işareti olarak kabul edilir.
SEL : Sel, düşmanın hücumunu ve yürüyüşünü gösterir.
SELVİ : Başınıza kötü bir olay geleceğine işaret eder.
SEMER : Rüyada semer görmek , genellikle evlenmeye ve bir eş edinmeye işaettir.
SENET : Genç bir erkek rüyasında senet veya herhangi bir evrakı imzaladığını görürse, sonunda kendisi için derin üzüntülere sebep olacak mektup yazacağına; orta yaşta ise, güvenilmeyen bir memur olduğuna; genç kızlar için, çabucak izdivaca; evliler için, başka bir eve taşınmaya işarettir.
SEPET : Dolu bir sepet görmek veya taşımak, yakında büyük başarılar kazanacağınızı haber verir. Boş bir sepet, üzüntü ve sıkıntıların işaretidir.
SERAP : Rüyada serap görmek , mümkün olmayan boş iştir. Eğer serabı gören kimse, şahit ise onun sözleri yalan demektir.
SERÇE : Serçe görmek , erkek çocuğuna işarettir.
SERVET : Rüyasında bir servete sahip olanın, yabancılarla konuşurken çok dikkatli olmaları gerekir.
SERVİ : Servi ağacı, güzel bir kadına işarettir.
SES : Rüyada insanın bir takım acayip sesler duyması fakat ne gibi sesler olduğunu anlayamaması, kendisiyle ilgili bir problem hakkında pek doğru olmayan bir haber alacağını gösterir.
SEVGİLİ : Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.
SEVİŞMEK : Rüyada seviştiğinizi görmek, güvendiğiniz bir insanın size tuzak hazırladığına işaret eder.
SEYYAR SATICI : Seyyar satıcıdan alışveriş yapmak pek iyi yorumlanmaz. Çünkü rüya sahibinin pazarlıkta aldatılacağına veya bundan vazgeçmeye; kadın ise, bir erkekle kavga edeceğine işarettir.
SIĞIR : Rüyada sığır görmek. Çok güzel bir hayat yaşayacağınıza, verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız demektir. Sığır eti yemek, helal yollardan, çok para kazanacağınıza yorumlanır.
SINAV : Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.
SIRAT : Sırat köprüsünü rüyada görmek veya üzerinde yürümek, kara ve deniz yolculuğuna işarettir. Köprüden geçerken, ayağının kaydığını görmek, onun büyük bir işe girişeceğine ve bu işte başarıya ulaşacağına işarettir.
SIRTLAN : Kötü huylu bir kadınla karşılaşılacağına işarettir. Kendini sırtlanla beraber görmek böyle bir kadınla evleneceğinize, ama bu evliliğin kısa süreceğine yorumlanır.
SİGARA : Rüyada kendisini sigara içerken görmesi, bir erkek için, bir hayli güçlüklerden sonra başaracağı bir girişime; orta yaşta ise, bozmaya mecbur kalacağı bir dostluğa; bekar bir kız, için maddi yönden iyi bir erkekle evleneceğine; evli veya çalışkan bir kadın için üzüntülü ve endişeli günlerin yaklaştığına işarettir.
SİĞİL : Rüyada siğil çıktığını görmek, işlerinizin iyi olacağına, malınızın sürekli artacağına işarettir.
SİHİRBAZ : Hayatınızda bazı yenilikler yapacağınıza işarettir. Bu yenilikler etrafınızdaki insanları çok şaşırtacak demektir.
SİKKE : Rüyada altın sikke görmek, sağlığınızın bozulacağına işaret eder. Gümüş sikke görmek, sevdiklerinizle hoş vakit geçireceğiniz bir toplantıya yorumlanır.
SİLAH : Rüyada silah görmek , kuvvete ve düşman üzerinde zafere işarettir. Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine, rüyayı gören hasta ise, iyileşeceğine işaret eder.
SİNCAP : Çok güzel bir hayvandır ve mutluluğu haber veriri. Gerçekten iyi dostlara sahip olacak ve işlerinizde daima başarılı olacaksınız demektir.
SİNEK : Rüyada sinek gören kişi bir bulaşıcı hastalığa yakalanır. Rüya kadın gürenin aşk hayatının alt üst olacağına işarettir.
SİNEMA : Rüyada sinema ile ilgili bir şey görmek, sevdiğiniz insanlarla güzel vakit geçireceğinize işaret eder.
SİNİ : Yakında evleneceğinize işaret eder. Sini almak ev içinde, eşinizle bazı problemler yaşayacaksınız demektir.
SİRKE : Rüyada sirke görmek , bir dostunuzla aranızın boşuna bozulacağını gösterir.
SİS : Rüyada insan kendisini sis içinde yürüyorken görürse, en yakın arkadaşlarından yardım göreceğine; ev içini sisle çevrili görürse, bir takım anlaşmazlıklarla, şaşırtıcı olayların belireceği ve yaklaşmakta bulunan bir tehlikenin gelmekte olduğundan haberi olması gerekir.
SİYAH : Siyah renk, mala işarettir. Bir insanın rüyasında siyah giymesi mala, aynı zamanda da hüzne işarettir.
SOBA : Rüyasında soba yakında gerçekleşecek evliliğe yorulur. Rüyasında soba satmak gören kimsenin işleri kötüye gidecek demektir. Soba yakmak, yeni atılacağınız işten çok kazançlı çıkacaksınız demektir.
SOFRA : Rüyasında sofra gören, sevinecek ve neşelenecek demektir. Sofra bezi büyük bir sefere, yolculuğa, rahata işarettir.
SOĞAN : Rüyada soğan görmek , kaygı ve tasa ile yorumlanır.
SOLUCAN : Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.
SOPA : Rüyada sopa görmek, para sıkıntısı çekmeyeceğinize, rahat bir yaşam süreceğinize işaret eder.
SÖĞÜT : Arkadaşlarınızın iyi insanlar olmadığını, onlarla arkadaşlık etmenin size zararı dokunacağını belirtir.
SPOR : Rüyada spor yapmak, o kimsenin sağlığının iyi olduğuna ve uzun ömre işarettir.
SU : Rüyada görülen su, güzel bir hayat ve iyi bir rızıkla yorumlanır. Bir kimsenin evinden su çıktığını görmesi, zenginliğe ve hayra işarettir. Suyu emmek, geçim bakımından zorluk çekmeye; sudan içilirse, maddi yönden rahat bir yıla gireceğine; sıcak su içtiğini görürse, çok şidetli gam ve tasaya; bulanık suyun bir yere akması veya içilmesi, hastalanılmasına işarettir. Su bekarlar için, evlenme şeklinde yorumlanır.
SUBAY : Rüyada subay görülürse, tartışma ve endişeye sebep olacak bir durum demektir.
SUCUK : İşleriniz yüzünden çok yorulduğunuzu, biraz dinlenmeniz gerektiğini işaret eder.
SUSAM : Rüyasında susam gören, zengin olur ve malı artar.
SÜLÜK : Bir kimsenin sizden yararlanmak için sürekli peşinizde olduğunu bildirir.
SÜLÜN : Çok güzel ve iyi huylu birisine aşık olacağınıza işarettir.
SÜMBÜL : Rüyada sümbül görmek, servet ve saygın bir kişi olacağının işaret demektir.
SÜPÜRGE : Bir kadının süpürge ile evini veya bir yeri süpürmesi, çok güzel bir şekilde yorumlanır.
SÜT : Rüyasında süt işlediğini gören bir erkek için bu rüya kendisini görmesi, iş yaşamında korkak davranması ve yeterince tecrübeli olmadığı için para kaybedeceğine işarettir. Orta yaşlı birisi için bu rüya zor bir işe sahip olduğunu ve başarılı olmak için mücadele etmesi gerektiğini belirtir. Olgun bir kadın içinse umulmadık ve çok mutlu edecek bir misafirin geleceğine yorumlanır. Rüyada süt sağdığını görmek , para kazanacak yolların bulunacağına işarettir. Süt içmek mutluluğun ve başarının işaretidir. Süt dökmek, yakın bir arkadaşınızın yüzünden zarara uğrayacağınızı bu duruma çok üzüleceğinizi belirtir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:30   #19
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ş

ŞADIRVAN : Rüyasında şadırvan gören kimse mutlu, huzurlu bir yaşam sürecek, uzun ömürlü olacak demektir.
ŞAFAK : Rüyasında şafak söktüğünü gören herkes, ferahlığa ve saadete erer.
ŞAH : Başarılı olması çok zor olan bir işi üstünüze alacak, başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir.
ŞAHİN : Rüyada şahin gören kişinin çok dikkatli olması gerekir Aksi taktirde, bazı insanların size kötülük yapacak demektir. Ölü bir şahin görmek, veya bir şahin öldürmek, karşınıza çıkan sorunları aşıp düşmanlınızı alt edeceğinize işarettir.
ŞAİR : Asıl yapmanız gereken işleri yapmayacağınızı, sorumluluklarınızı yerine getirmeyeceğinizi işaret eder.
ŞAL : Rüyada şal görmek , çok yakında arsa ya da bir tarla sahibi olacağınıza işarettir.
ŞALGAM : Rüyada şalgam görmek, tüm sıkıntıları içinize attığınıza, çevrenizdeki insanlardan yardım istemelisiniz demektir.
ŞALVAR : Rüyada şalvar, herkes için izdivaç ile güzel bir yuva kurmaya, zengin olmasına, memur ise yükselmesine işarettir.
ŞAM FISTIĞI : Rüyada şam fıstığı yemek, gereksiz ve faydasız bazı işlerle uğraşmakta olduğunuzu gösterir.
ŞAMDAN : Rüyada şamdan , genç kızlar için evlenmeye; evliler için, çok güzel bir erkek evladının olacağına işarettir.
ŞAMPANYA : Rüyasında şampanya gören, kişinin ihtiraslarına gem vurması gerektiği anlamına gelir.
ŞAPKA : Rüyada şapka satın almak, birisinin yardımı ile işlerinin kolaylaşacağına ve başarıya ulaşacağına, bundan dolayı da kazancının artacağına işarettir.
ŞARAP : Rüyada arkadaşlarıyla beraber içki içmek, eğlenmek, rüya sahibine bir servet sağlayacak ani bir değişikliğe; yalnız kendi kendisine içiyor görmesi, çok sinirlenip üzüleceği bir haber alacağına işarettir. Hediye olarak şarap almak veya hediye etmek, küçük miktarda paraya ve şansa; satın almaksa, çok ciddi bir kavgaya işarettir.
ŞARKI : Rüyada şarkı her ne surette görülürse görülsün, elem, keder ve gözyaşıyla yorumlanır.
ŞAŞI : Rüyada şaşı birisini görmek, işlerinizin ve sağlık durumunuzun düzgün gideceğine işarettir.
ŞEFTALİ : Rüyada şeftali görmek , çok kötü haberlere işarettir.
ŞEHİT : Rüyada şehit olmak ya da görmek çevrenizde saygı görecek makamlara yükseleceksiniz demektir.
ŞEHRİYE : Rüyada şehriye çorbası içmek, tanımadığınız bir kimseden maddi ve manevi bir yönde yardım göreceğinize işarettir.
ŞEHZADE : Rüyada şehzade görmek, gelecekte çok başarılı olacağınıza yorumlanır.
ŞEKER : Rüyada şeker görülmesi, ferahlığa, sevince, kolay ve rahat bir rızka işarettir
ŞEKER KAMIŞI : Rüyada şeker kamışı veya şeker pancarı görmek, sevindirici bir haber alacağınıza ve bir dostunuzun çok önemli bir ameliyattan sağ salim kurtulacağına ve elinize bol miktarda maddi olanak geçeceğine işarettir.
ŞELALE : Rüyada şelaleye bakmak, rüyayı görenin geleceğine tesir edecek, bir anlık çok önemli bir karşılaşmanın olacağına işarettir.
ŞEMSİYE : Yağmur yağarken başında şemsiye ile rüyada yürümek, ona üzüntülü ve sıkıntılı anında yardım edecek bir dostu olduğuna işarettir.
ŞERBET : Rüyada içilen şerbetin rengi sarı ise, hastalığa; gül, bal, vişne, nar veya üzüm gibi şurup ve şerbetleri içmek, sağlam bir bünyeye sahip olduğuna; hiç bilmediği bir şurubu içmesi, ilme yakın olmasına işarettir.
ŞEYTAN : Rüyada şeytan görmek amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız kötülüklere ve hilelere artık son vermelisiniz anlamındadır. Eğer rüyada şeytanı mağlup ettiğinizi görürseniz, bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.
ŞİİR : Rüyada şiir okumak , yakında bir teklif üzerine yalan yere şahitlik yapacağına işarettir.
ŞİLTE : Hayatınızda yeni ve köklü değişiklikler olacak demektir. Şilte almak, yeni bir evliliğe yorumlanır.
ŞİMŞEK : Rüyada gökte şimşek ve yıldırım, uğraşmaya işarettir. Başına veya evine yıldrırm düştüğünü görmek, o kimsenin zarara uğrayacağını gösterir.
ŞİRKET : Kötü giden işleriniz, dostlarınızın yardımı ve desteği ile düzelecek demektir.
ŞİŞ : Demir şiş görmek, işleriniz çok iyi olacak, kazandığınız parayla iyice güçleneceksiniz demektir. Birisine şiş batırmak, iki yüzlü insanlarla arkadaşlık edeceğinize işaret eder. Bir yerinizde şişlik olduğunu görmek, sağlık durumunuzun bozulacağına yorumlanır.
ŞİŞE : Şişe görmek sevinç ve şerefe; şişe kırılmış ise keder ve tasaya işarettir.
ŞİŞMANLAMAK : Aşırı şişmanladığını görmek, yaşamınızda bazı güzel değişimler yapacağınıza yorumlanır. Şişman insanlar görmek, zenginliğe yorumlanır.
ŞÖHRET : Kendini şöhretli bir kimse olarak görmek, davranışlarınızda dikkatli olmalısınız, aksi halde hem siz hem de çevrenizdeki insanlar çok üzülecek demektir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2009, 05:34   #20
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

T

TABAK : Rüyada boş tabak, bir müddet için üzüntüye; dolu tabaksa, küçük olaylarla birbirini izleyen şansa işarettir.
TABANCA : Rüyada tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir işe delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna işarettir.
TABELA : Rüyada tabela görmek , iş hayatınızda, özel hayatınız sebebiyle bir başarısızlığa uğramakta bulunduğunuzu gösterir.
TABLO : Rüyada ünlü bir ressamın tablosunu görmek, uzun zamandan beri kurduğunuz düşlerin kısa zaman içinde gerçekleşeceğine işarettir.
TABUR : Rüyada askeri bir tabur görmek , yakında şansınızın çok açılacağına işarettir.
TABURE : Rüyanızda bir tabure görmek , yaz günlerini deniz kenarında istirahat içinde geçireceksiniz demektir.
TABUT : Tabut , güçlükleri yenmeye, galibiyete işarettir. Tabutu açık görmek, zorlukların dikkatsizlikten ileri geldiğine; tabutun içinde birisi varsa, yakında ondan sağlık haberi alınacağına; içindeki yabancı biriyse, ileride iyi bir dostluk kurulacağına işarettir.
TACİR : Rüyasında tacirden bir şey alan kimse, güvendiği bir insan tarafından aldatılacak demektir.
TAÇ : Rüyada taç giydiğini görmek , çok yakında büyük bir murada kavuşacağına; başkasını taç takarken seyrederse, rakipleri arasında yüksek bir mevkiye geleceğine işarettir.
TAHT : Rüyada taht görmek , en yüksek mevkiye erişeceğinizi gösterir. Tahta oturmak, yüksek bir makam sahibi olacağınıza işarettir.
TAHTA KURUSU : Rüyanızda tahta kurusu görmek, etrafınızın zararlı kişilerce çevrilmiş olduğuna işarettir.
TAKA : Rüyada taka görmek, arzularınızın az da olsa gerçekleşeceğini gösterir.
TAKSİ : Bir arkadaşınız, size büyük bir sırrını emanet edecek. Eğer rüyada taksi şoförlüğü yapıyorsanız, bir işe girecek fakat pek kar elde edemeyeceksiniz.
TAKUNYA : Rüyada takunya görmek, işlerinizin ağır bir tempoda ilerlediğine işarettir.
TAKVİM : Rüyada takvim görmek , servete kavuşacağına; rüyasında doğum tarihini düşünmek, aklında olmayan büyük bir servete varis olacağını gösterir.
TAMBUR : Rüyada tambur görmek, boş ve batıl şeylere, zinaya, zar ve satranç oyununa işarettir.
TAMBUR : Rüyada tambur görmek, boş inançlarınız olduğuna yorumlanır. Tambur çaldığını görmek sıkıntılarınızın her geçen gün büyüdüğüne işaret eder.
TANDIR : İnsan kendi evindeki tandırını yıkılmış veya viran görürse, şerre uğrar. Tandırla ekmek pişirip, yiyen kimsenin rızkı artar.
TANRIÇA : Yunan tanrı veya tanrıçalarını görmek, hayal aleminde yaşadığınızı, artık ayaklarınızın yere basması gerektiğini belirtir. ağılayacağınıza işaret eder.
TARAK : Tarak görmek genç ve bekar bir kız için; mesut olacağı bir erkekle izdivaca; bekar bir erkek için; şiddet ve sıkıntıya veya sabırlı bir kadına işarettir.
TARÇIN : Rüyada tarçın görmek , üzüntülü bir haber alınacağına işarettir.
TARHANA : Rüyada tarhana çorbası içmek, o kimsenin tasa ve sıkıntıya maruz kalmasına işarettir.
TARLA : Rüyada görülen tarla veya çiftlik, çok hayırlı rızka işarettir.
TAS : Rüyada tas vb. şeyleri görmek, çok güzel bir kadınla tanışmaya işarettir.
TAŞ : Rüyada taş görmek , düğün ya da nişan haberi olarak yorumlanır
TATİL : Rüyada tatil görmek, işlerinizin yoğunluğu nedeniyle çok yorgun olduğunuzu, dinlenmeniz gerektiğini bildirir.
TAVA-TENCERE : Tava veya tencere gören kimse; denizde bulunuyorsa, boğulmasına işarettir.
TAVLA OYUNU : Rüyada bir arkadaşı ile tavla oynamak; manen yüksekliğe ve izzete işarettir.
TAVŞAN : Rüyada hızlıca koşan bir tavşan görmek, saklanması gereken bir sırra işarettir. Tavşanı avlamak, endişe ve şüphe içinde geçecek bir zamanın yaklaştığını; satmak, satın almak veya pişirip yemek hafif bir hastalıkla yorumlanır.
TAVUK : Bir süre canınız sıkılacak, bu sıkıntıların sonunda mutluluğa ve huzura ereceksiniz ve rahata kavuşacaksınız demektir. Rüyada tavuk, aile yaşamınızın güzel ve düzenli olacağına mutlu günler geçireceğinize yorumlanır. Küçük tavuklar veya civcivler, iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.
TAVUS KUŞU : Zengin ve güzel bir kadınla tanışacağınıza işaret eder.
TAZI : Rüyada tazı görmek, işlerinizde hızla başarı kazanacağınıza işarettir.
TEBEŞİR : Rüyada tebeşir görmek , son zamanlarda sağlığınızı çok ihmal ettiğinizi gösterir.
TECAVÜZ : Rüyada tecavüze uğramak , aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız kötü günler geçireceksiniz demektir.
TEKERLEK : Rüya sahibinin yaptığı ve yapacağı bütün işlerinin iyiye doğru dönmesiyle yorumlanır.
TELESKOP-TELEFON : Rüyada teleskop veya telefon görmek; çok güzel bir habere, miras veya yüksek bir makama erişmeye, teleskopla ay ve yıldızlara bakmak; çok şerefli ve yüksek bir makama veya o makamdakilerle hoş sohbete işarettir.
TELGRAF : Rüyada telgraf almak, uzaktan gelecek iyi haberlere işarettir.
TENEKE : Rüyada teneke görmek , hayırlı olmayan bir kazanca işarettir.
TEPE : Rüyada dik bir tepeye tırmanmak; çok zor bir işi üzerine alıp başaracağına, arkadaşlarıyla tırmanıyorsa; istemeyerek bir işi veya borcu görev olarak kabul edeceğine işarettir.
TERAZİ : Rüyada terazi görmek, önemli bir konuda karar vermesi gerektiğini işaret eder. Teraziyle bir şey tarttığını görmek kendisiyle ilgili önemli bir karar verecek demektir.
TEREYAĞI : Rüyada tereyağı tartılıyor, alınıyor veya satılıyorsa, genç yaştaki erkekler için; işlerinde başarı elde etmek için daha dikkatli olması gerektiğine, genç bir kız görüyorsa; hiç istemediği bir iş için zorlanacağına, olgun yaştaki kadınlar; için dikkatli olmasına işarettir. Eğer tereyağlı bir ekmek yemişse, bu rüya herkes için iyi bir talih ve rızıktır.
TERLİK : Rüyada terlik görmek mutluluk verecek haberler alacağınıza yorumlanır. bu rüyayı gören kimse, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecek demektir.
TERZİ : Rüyada terzi görmek, adalet sahibi bir kimseyle tanışılacağına işarettir.
TESBİH : Rüyada tesbih görülmesi; rüyasının çok hayırlı olduğuna, tesbihin kopması veya tanelerinin dağılması rüya sahibi için bir üzüntüye sebep olacak demektir.
TESTERE : Elinizi attığınız tüm işlerde başarıya ulaşacağınızı belirtir. Testere ile bir şey kesmek, düşmanlarınızı yeneceğinize işarettir.
TESTİ : Rüyada testi doldurduğunu görmek, işlerin çok iyi olacağına ve servet sahibi olunacağına işarettir.
TEYZE : Rüyada teyze görmek , hayırlı bir rüya olup beklenmedik bir yerden miras ve paraya işarettir.
TIRNAK : Rüyada tırnak kesmek veya dişlerini tırnağıyla koparmak kötü bir alamettir.
TIRTIL : Rüyada tırtıl gören kimsenin etrafına dikkat etmesi gerektiğini, bu insanların güvenilmez kimseler olduğunu bildirir.
TİLKİ : Rüyada tilkiye binildiğini görmek, sıkıntı ve tasaya düşülmesine; tilkiden indiğini görmek de pek iyi bir şekilde yorumlanmaz.
TİMSAH : Timsahın karada yürüdüğünü görmek, onun çok tehlikeli düşmanları bulunduğuna; timsahı öldürürse, düşmanlarına üstün geleceğine işarettir.
TİYATRO : Rüyada sahne veya herhangi bir temsilde rol almak; genç bir erkek için elde edilecek bir ihtirasa, orta yaşta ise; yakında birisiyle tanışacağına, genç bir kadın ise; çok sevineceği bir değişikliğe, daha yaşlı ise; sevdiği bir arkadaşı tarafından hayal kırıklığına işarettir.
TOPAL : Rüyada kendisini topal olarak ve koltuk değneğiyle görürse; arkadaşlarının yardımı ile güçlükleri önleyeceğine, sadece topal olarak görürse bu pek hayra sayılmaz.
TOPLU İĞNE : Bu rüya üzücü bir olaya işarettir. Toplu iğneler içinde kendisini görmesi, aslında pek önemli olmayan üzücü olaylara işarettir. • TOPUZ : Topuz görmek, üst makamlarda bulunan, güçlü bir kimseden her zaman yardım göreceğinizi bildirir.
TOZ : Rüyada tozların eşyalar üzerine konmuş olduğunu görmek, mala işarettir. Yerle gök arasında toz olduğunu görmek, o kimsenin çok karışık bir işle karşı karşıya bulunduğuna ve içinden nasıl çıkacağını bilememesine işarettir. Elbiselerinin tozlarını silkelemesi o kimsenin fakir veya ömrünün uzun olmasına işarettir.
TÖREN : Rüyada bir törene katılmak görmek, sevgilinize ve eşinize güvenmeniz gerektiğine onun size olan sevgi ve saygısından emin olmanız gerektiğine işaret eder.
TRAMPET : Rüyada trampet sesi duymak, pek yakında birçok önemli olayın gerçekleşeceğini haber verir.
TRAMVAY : Rüyada tramvay, pek iyi bir rüya olarak yorumlanmaz. Çünkü kaba bir kişi ile ağır bir tartışmaya işarettir.
TREN : Rüyada tren görmek; işinizde ilerlemek için iyi bir fırsatın olacağına, trende birisini görmek; arkadaşlarının yardımı ile rüya sahibinin iyilik göreceğine, bilmediği yolculuklarda trende olmak; çok önemli sonuçlar alınacak bir toplantıya davetiye alınacağını gösterir.
TURŞU : Rüyada turşu insanın çok istediği bir işten beklediği iyi sonuçları alamayacağı, hayal kırıklığı yaşayacağını işaret eder. Rüyada turşu kurmak, haram para kazanacağına işaret eder. Turşuyu kaba koyan kişi mutlu olamayacağı bir evlilik yapacak demektir.
TUZ : Rüyada tuz , zahmetsiz ve emeksiz mala, iki dargın kimse arasında görülen tuz da onların barışmalarına işarettir.
TÜFEK : Rüyada tüfek kullanmak, akraba ve dostluk arasında anlaşmazlık ve kavga çıkacağına, kötü haberlere işarettir.
TÜLBENT : Rüyada herhangi bir tülbent, izzet, şeref ve büyüklüğe işarettir.
TÜNEL : Tünel içinden trenle geçmek, üzüntülü ve tasalı geçen günlerin sona ereceğine, feraha ve huzura kavuşacağına işarettir.
TÜY : Rüyada tüy görüp eline almak, genç bir erkek için; en güzel arzusunu kolaylıkla elde etmesine, kadınlar için; tüy yeni bir aşk macerasına atılacağına işarettir.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 23:03 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580