|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Sağlık Bu Bölümde Sağlık Hakkında Bilgiler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
30-10-2007, 17:27 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 1.845
Tecrübe Puanı: 20 |
Southampton Üniversitesi tarafından hazırlanan raporda, özellikle çocuklara yönelik şeker, pasta ve gazlı içecek gibi ürünlerde bol bol kullanılan 'E' kodlu katkı maddelerinin derhal yasaklanması gerektiği belirtildi. Peki hangi gıdada ne tehlike var? - E102 (Bisküvi, tatlılar): Hiperaktivite, astım. - E124 (İçecekler, bisküvi, tatlılar): Alerji, tahammülsüzlük. - E110 (dondurma, içecekler, tatlılar): Mide sorunları, alerji. - E122 (jel tatlılar, hazır yemekler, bisküvi): Alerji, tahammülsüzlük. - E104 (Tatlılar): Hiperaktivite, astım. - E129 (Gazlı içecekler, kokteyl sosis): Aşırı duyarlılık. - E211 (Gazlı içecekler, fırında hazırlanan gıdalar, lolipop): Hiperaktivite, astım
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
|
30-10-2007, 19:31 | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Mesajlar: 11.401
Tecrübe Puanı: 40 | ben bunalrın hepsini olucma demekki
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |