bilenler bilmeyenlere anlatsın! ilginç bilgiler yazın aydınlanalım... |
nasıl açalım :D neyi açalım ? |
yazmıştık zaten.ilginç bilgiler şeklinde yada kombınasyonlarında arama yaptırısan seviniriz:) |
Ünlü aktör Jack Nicholson hayatının en büyük şaşkınlığını 1974 yılında yaşadı. O zamanlar 37 yaşında olan aktör, kendisine telefon eden bir gazeteciden, kendisinden 17 yaş büyük olan ablası Juneun aslında annesi ve annesi sandığı Ethelin ise aslında büyük annesi olduğunu öğrendi. |
Eğer ayaklarınızı yavaşça yukarı kaldırır ve sırt üstü yatarsanız, bataklığın içine gömülemezsiniz. |
Komodo ejderi, geyik ve domuz yer. |
Aç mısınız?: Yaşamınız boyunca 30.000 kilo kadar yemek yersiniz.Buda 6 filin ağırlığına eşittir. Bunu yut: Yutulan yiyecek vücudunuzda 3,5metre yol alır yani bir otomobilin uzunluğu kadar. Saç: Bilinen en uzun saç Hint'li bir rahibindi.1949'da saçının boyu 8metre olarak ölçüldü.Yani kolunuzdan 13 kat daha uzun. Isı: Vücudun normal ısısı 37 derecedir.Eğer ısı 25 dereceye düşerse ölebilirsiniz. |
X ışınlı gözler:1930 da bir New York'lu gözlerini kullanmadan görebileceğini iddia etmişti.İddiasını kanıtlamak için bakmadan yoğun trafikte motosiklet sürdü.Hiçbir yere çarpmadı.Kimse bunu nasıl başarabildiğini bilmiyor. Büyük yük:Mısır'daki büyük piramit 30 yılda inşa edilmiştir.Kullanılan taşlarla Fransa'nın çevresine 3 metre yükseklikte duvar yapılabilir. Mucize:Bir Alman pilot 1930'da uçağından atladı.Bir fırtına bulutunun içinden geçti.Bunun içinde buzla kaplandı.Buz öylesine kalındı ki düştüğünde pilota hiçbir şey olmadı |
Alıntı:
balıkesirde bi adam gözleri görmediği halde motor kullanıyomuş :) bunu 1 gün önce radyoda söylediler : ) |
hamileyken varis çorabı giyerseniz hamileliğin vermiş olduğu o şişlikle oluşmak için doğan varisler o çorap sayesinde önlenmiş oluyo : ) denenmiş kanıtlanmış bir olay birde doğum yaptıktan sonra korse giymek vücüdun daha çabuk sıkılaşmasını sağlıyo ;) |
Türkiye`de Saat: 19:58 . |
Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2