![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YANLIŞ ZAMAN YOLCULARI ismi çok hoşuma gitti. İzlemeye değer bir filmdir inşallah...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | abı ıse bak bu sene hıc adam akıllı fılm yoq kız arkadasımı alıp gıdebılıcegım bı fılm yoq onu gec komedı fılmı bıle yoq benım dusuncem bu bu sene kız arkadasımla gıdebılecegım bır fılm bılıyorsanız lutfen msj atın benı cok mutlu etmıs olursunuz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ ![]() Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Bu hafta Vizyona 4 film girdi bunlardan bir Rush hour serisinin 3 filmi olan Rush hour 3 digeri ise cagan irmak imzali Bana sans dile Filmlerle ilgili ayrintilara birinci sayfada bakabilirsiniz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Bu hafta Viyona 2 turk yapimi toplam 5 film girdi Bunlar:Shot 'em up(Hepsini vur) The Bourne Ultimatum(Son ultimatom) Bu filmi izlemeden once eger serinin ilk 2 filmini izlemmemisseniz ilk once onu izlerseniz filmi daha iyi anlarsiniz Avrupali(Yerli film) Day Watch(Gunduz Nobeti) Janjan(Yerli) Filmlerle ilgili daha fazla ayrintiyi ilk sayfada bulabilirsiniz iyi seyirler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Bu hafta vizyona 1 Turk yapimi 6 film girdiyor Saw IV: Testere Atonement:Kefaret Persepolis:Persepolis Across the Universe:Across the Universe Auf der anderen Seite:Yaşamın Kıyısında Ad Lib Night:Bir Gece Birdenbire Filmlerle ayrintili bilgilileri ilk sayfada gorebilirsiniz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 yeni film gösterime girdi Altın Portakal Film Festivali’nden 6 ödülle dönen “Yumurta”nın da aralarında bulunduğu 6 yeni film, sinemaseverlerle buluştu. Yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun senaryosunu Orçun Köksal ile birlikte yazdığı “Yusuf Üçlemesi”nin son filmi “YUMURTA”, vizyona girdi. 44. Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi film” dahil 6 ödül alan filmin baş rollerini Nejat İşler ile Saadet Işıl Aksoy paylaştı. Ufuk Bayraktar, Tülin Özen, Gülçin Santırcıoğlu, Kaan Karabacak’ın da rol aldığı filmde, annesinin vefatının ardından doğduğu kasabaya dönen “Şair Yusuf”un yaşadıkları anlatılıyor. Mesut Uçakan’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği “ANKA KUŞU: BANA SIRRINI AÇ” da, bu hafta vizyona girdi. Yalçın Dümer, Ceren Öztürk, Kenan Bal, Kaan Girgin, Gafur Uzuner, Fatih Hürkan, Rahmi Dilligil, Mahmut Hekimoğlu, Aysun Güven, Hilal Cansu Şahin’in kamera karşısına geçtiği film, çocuk yaşta ailesini kaybedip İstanbul’da yaşamaya başlayan bir yönetmenin hikayesini konu alıyor. Yönetmen Selma Köksal’ın Necla Algan ile birlikte senaryosunu yazdığı “FİKRET BEY”, yaşlı bir adamın işini kaybetmesi ve oğlunun da yurt dışına yerleşmesi üzerine yaşadıkları anlatılıyor. Filmde, Erol Keskin, Fuat Onan, Gökçe Algan, Metin Arslan ve Deniz Sevinç rol aldı. Bu haftanın yeni filmlerinden olan “ÇOK FENA - SUPERBAD”nın senaryosunu Seth Rogen ve Evan Goldberg yazdı, Greg Mottola yönetti. Baş rollerini Jonah Hill, Michael Cera, Seth Rogen ve Bill Hader’ın paylaştığı filmde, liseden mezun olmak üzere olan iki gencin yaşadıkları ele alınıyor. “There’s Something About Mary/Ah Mary Vah Mary” ve “Me, Myself and Irene/Ben, Kendim ve Sevgilim” ile “Dumb and Dumber/Salak ile Avanak” gibi çok izlenen güldürülerin yaratıcıları olan Bobby ve Peter Farrelly kardeşlerin son filmi “ŞIPSEVDİ - THE HEARTBREAK KID”, bu hafta vizyona girdi. Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman, Carlos Mencia ve Rob Corddry’un kamera karşısına geçtiği film, müzmin bekar Eddie’nin evlilik macerasını seyirci ile buluşturuyor. Oscar ödüllü yönetmen Robert Redford’un imzasını taşıyan savaş filmi ARSLANI KUZULARA - LIONS FOR LAMBS”, sinemanın dev isimleri Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise ve Andrew Garfield’ı bir araya getirdi. Filmde, West Coast Üniversitesi’ndeki iki öğrencinin idealist profesörleri Dr. Stephen Malley’in tavsiyesi üzerine yaptıkları ve Afganistan’daki savaşta başlarına gelenler ele alınıyor.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Bu hafta vizyona Mahsun Kirmizigul'un yazip yonettigi Beyaz Melek ve Turk korku filmi olan Musallat in yani sira Garfield Geri Dönüyor Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı 30 Gün Gece filmleri var Musallat Uzun Fragman Beyaz Melek Fragman: Konu Adelaar tarafından (16-11-2007 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |