![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Sohbet Araçları Bu Bölümde Msn Yahoo Skype mIRC gibi programlarin püf noktaları hakkında bilgiler verilir. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() ![]() |
Ellerini tuttuğum gün yağmur gibi huzur yağar üstümden Kalbimde hızlı bir hareket Kulağımda meşgul sesi Dudaklarımda adın Düşlerimde bir çocuk * Anlatamadığım birşeyler var Hep başka baharlara bıraktığım Uçurumları tam aşarken Kırılıyor kanatlarım * Makyajın ve yüzündeki boyalarınla Gururlanma! Yollarda güzeldir ama Altından kanalizasyon geçer! * Gökkuşαğı'м γσk aятık SσLdu яєηkLєriм Hєяkєs qiттi Hєяşєγ biттi * Dαğınık Ruhu Beyni Mekαnı Her yeri dαğınık *Öyle biriyiм Yαlαncıyıм Kendiмi kαndırıcαk kαdαr Yαlαncı * Yağmurdu gözlerime inen gökyüzünden Terk etmeksizin beni bittiren Yağmurun ayak sesleriydi beni mafeden Geldiğinde ise acı veren ' ''Sus" dedin sustum Oysa Dilimin ucunda öyle çok kelime vardı ki Yuttum Yumdum gözLerimi... YumuLu gözkapakLarımın içindesin sevdiceğim YumuLu gözkapakLarımın içinde şarkıLar Şimdi orada her şey seninLe başLıyor Şimdi orada hiçbir şey yok senden önceme ait Ve sana ait oLmayan.... "Hiçbir zaman duymayacağın ![]() duysanda anlamayacağın bir çığlıkta; SANA BİRİKİYORUM..." Tüm sözler seninse ![]() İçimde açan bu siyah şey senin. Yüzümden derimden kalbimden damlayan yerlere saçılan bu renkler senin. Elinden tutar hep götürür seni ![]() Geride ![]() ![]() Uzaklar seninse tüm yollar benimdir ![]() Sana uzanan sadece ellermdir hissetmelisin. Kalbim en sağlam en yıkılmaz kalemdir. Yıldızlar seninse ![]() Sözlerim en dokunulmaz mabedimdir ![]() Hoşçakal deme..Kal. Uzaklar seninse tüm yollar benimdir ![]() Sana uzanan sadece ellerimdir ![]() Kalbim en sağlam en yıkılmaz kalemdir. Yıldızlar seninse ![]() Sakın vazgeçme sakın vazgeçme gitmemelisin. Hoşçakal deme..Kal.
__________________ Rakı dolu bir küvette boğulmak istiyorum yıkarken imam bile sarhoş olsun .( simsiyaH kaDerimin bembeyaz uMudusUn ,) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Makyajın ve yüzündeki boyalarınla Gururlanma! Yollarda güzeldir ama Altından kanalizasyon geçer! puhahah bittim buna yaa süper ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |