![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Taraftarın Sesi Beşiktaş taraftarının sesi burada yükseliyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Evet son 20 yılın en kötü 2. başlangıcını yaşıyoruz. İlki Del Bousque ile. Eskiden hakemler febe ve gese'ye anadolu takımlarına karşı inanılmaz tolerans tanırlardı bize de bazen. Örneğin anelka ve nobre smaçlarla goller atarken bunları verip Tello'nun Ankara maçında 90. dakkada ağlara giden golünu hala kimse neden iptal edildiğini bilmez. Neyse artık futbolda federasyon ile anadolu külüpleri arasında haçlı ittifakına benzeyen bir anadolu birliği var. Bu apaçık ortada. Avrupada zaten ne hale geldiklerini görüyoruz. Ben bugün kazanacağımıza inanıyorum. Gençleri yeneriz çıkışada geçeriz, avrupada üst tur bence garanti. T.kupasını da kazanma ihtimalimiz çok yüksek. Takım yerine oturacaktır. Ancak ben bu işin Tabata, Nihat, Nobre, Erhan Güven, Fink ve Ferrari ile olmayacağını düşünüyorum. Ve daha önemlisi anadolu takımlarında oynayan onca BALTA defans oyuncusu büyük takımlarda oynayan yıldız oyuncuları kasti ve şrefsiz tekmeleriyle yıldıracaklardır. Ve o haçlı ittifakından pardon anadolu ittifakından kemik medeti uman hakemler bunları es geçeceklerdir. Sert futbol diyeceklerdir. İşte bunlar beni korkutuyor. Yoksa ben Beşiktaşımdan umutluyum sadece o saydığım isimler olmasa. Kimse bana anadolu takımları iyi futbol oynuyor demesin. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Evet gençlerbirliği maçını kazanırsak ki ben kazanacağımızı düşünüyorum.Sonra içeride konya maçı olması gerek onuda kazanır gs ye yenilmezsek sular biraz olsun durulacaktır.Ama o kadar yatırım yapılmış bir takımı bu durumda görmek beni çok ama çok üzüyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim pek umudum yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | cok begendikleri fenerle aramizda 1 puan var arkadaslar , medya nin baskisi bizim uzerimizde , eh gorduk fernerle arada 1 puan noldu fener cok mu iyi simdi ey medya besiktasi elestire elestireye bikamiyorsunuz feneri o kadar ovdunuz simdi arada bir puan noldu yani ben bugun ilk yari oynadigimiz futbol mutisti ancak bitirici forvet eksikligimiz bugun yine belli oldu o kadar pozisyon harcadik sonunda bir penaltiya kaldik oda gercekten penalti o ayri birsey ama tabatanin bos kaleye gol atamiyorsa bundan shusterin sucu ne yani | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anadolu defans oyuncularına kasapta diyebiliriz. En tipik örneği Egemen. Çok sert ve yeri geldiğinde kasti faullerine çok şahit oluyoruz. Öteki taraftan ben takıma destek verilmesinden yanayım. Her zaman her yerde olması gerekende budur ki en azından ara transfer dönemine kadar kayıpsız geçelim. Saydığın isimler benimde beğenmediğim isimler. Çürük yumurta gibi en ön plana çıktılar. Ara transfer döneminde bazılarının gönderileceğinden şüphem yok. Ve şu da var ki henüz birşey kaybetmedik. UEFA da devam ediyoruz. Lig uzun. Ligde hala iddialıyız. Kupada 1 maç kaybettik sadece. Tabloya baktığımız zaman çok şey kaybetmediğimizi görüyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |