![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahaah ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı sorun arkadaşda da vardı messenger kaldırıp tekrar yükledim hiç bi problem kalmadı ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende yaptım olmadı cıer :/zaten habıre hata raporu cıkıyo :@q
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hata numarasida yaziyormu ??
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır windows live communıcatıons platform bır sorunla karsılastı ve kapatılması gerekiyor. bu durumdan ozur dılerız dııy ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wlcomm diye bir dosya olmasi gerekiyor farenle sag tusa basman gerekiyor ve üsten ücüncüsüne basiyon ve orda birseyi kapatman gerekiyor yani isaretlemen gerekiyor bir dene olmasi gerekiyor..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dll dosyaları cıktı zaten bu dll dosyaları zararlı bıldıgım kadarıyla hangısını sılcem abssm,conproxy,consync,contact,imcdata,wldlog dosyaları cıktı ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya silmiceksin wlcomm dosyaya farenle sag tusuna bas sonra simdi türkcesini tam bilmiyom özelikler olmasi gerekiyor kisacasi sag tusuna basinca en altakine basacaksin ordanda üsten ücüncüsüne gidip birseyi deaktive etmen gerekiyor kusura bakma cok karisik anlattim ama bazi almanca kelimenin türkcesini tam olarak ceviremiyorum ama yaparsan bunu olmasi gerekiyor eger wlcomm bulamiyorsan windows startan aramada arayabilirsin
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sankı yaptım aga ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insallah yardimci olabilmisimdir ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |