Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Dünyadan Spor Gelişmeleri > Türkiye Ligleri > Turkcell Super Lig

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-12-2007, 19:29   #1
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aslan'ı Karan kurtardı: 2-2

Aslan'ı Karan kurtardı: 2-2

Süper Lig'de 14. hafta karşılaşmasında Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takım 1 puanı ve namağlup ünvanını uzatma dakikalarında Ümit Karan ile bulduğu gol ile kurtardı. İlk yarısı Belediye'nin 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçta Belediye'nin golleri 10. dakikada Marcus ve 40. dakikada Sertan'dan gelirkin, Galatasaray'ın golleri 72. dakikada Hakan Balta ve 92. dakikada Ümit Karan'dan geldi.
Galatasaray'da Hasan Şaş maçın 80. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Şaş gördüğü bu kartla önümüzdeki hafta Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçında forma giyemeyecek.
Bu beraberlik ile Galatasaray puanını 32'ye yükseltip liderliğini sürdürürken, Belediye 18 puanda kaldı.
SAMİ YEN'DE SOĞUK DUŞ...
Galatasaray baskılı başladığı maçta, hiç beklemediği bir anda kalesinde golü gördü. Sağ kanattan gelişen Belediye atağında Erman ceza sahası içine yerden sert bir orta kesti, boş pozisyondaki Marcus gelişine sert vurdu ve Sami Yen'deki taraftarlara soğuk duş etkisi yapan ilk golü 10. dakikada ağlara gönderdi.
SERTAN'DAN AKIL DOLU BİR GOL...
Belediye'nin fırsatçı golcüsü Sertan Eser, Ali Sami Yen Stadı'nda dakikalar 40'ı gösterdiğinde sahneye çıktı. Adriano'nun pasıyla ceza sahasına hareketlenen Sertan, kaleci Orkun'un önde olduğunu gördü ve Hakan Balta ile yan yana olmasına rağmen aşırtma bir vuruşla topu ikinci kez sarı-kırmızılı takımın ağlarına gönderdi.
HAKAN BALTA UMUT VERDİ...
Galatasaray yediği ikinci golün ardından İstanbul Belediye kalesinde müthiş bir baskı kurdu. Özellikle ikinci yarıda Servet de dahil tüm sarı-kırmızılı oyuncular gol için rakip kaleye yüklendi. Maçta dakikalar 72'yi gösterdiğinde Hakan Balta takımına umut veren golü attı. Nonda'nın, Hakan Şükür'e bıraktığı topu, Şükür soldan bindiren Hakan Balta'nın önüne bıraktı, Milli oyuncu sol çaprazdan topun gelişine çok sert vurdu ve skoru 2-1'e getirdi. Hakan Balta'nın maçın 42. dakikasında bir şutu da direğe çarparak auta çıkmıştı.

KARAN'DAN YENİLGİYE İZİN YOK...
Galatasaray'da son haftalarda fazla forma şansı bulamayan Ümit Karan, karşılaşmanın 79.dakikasında oyuna girdi ve 92. dakikada attığı gol ile takımına 1 puanı getiren isim oldu. Maçın uzatma dakikalarında Arda'nın verdiği pasla ceza sahası içinde topla buluşan Karan, dönerek çok güzel vurdu ve takımını yenilgiden kurtardı. Bu gol sarı-kırmızılı takımın namağlup ünvanını sürdürmesini de sağladı.
LİNCOLN SAKATLANDI!!
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lincoln sakatlandı. Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı oyuncusu Cassio Lincoln, İstanbul Büyekşehir Belediye ile oynanan maçın 25. dakikasında sol arka bileğinden sakatlanarak yerini Sabri'ye bıraktı. Lincoln'ün durumunun ciddi olabileceği belirtiliyor. Lincoln'ün çıkmasının ardından sarı-kırmızılı takım oyun kurmakta çok zorlandı.
HASAN ŞAŞ DERBİDE YOK...
Sarı-kırmızılı takımın deneyimli oyuncusu Hasan Şaş maçın 80. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk sarı kartını 73. dakikada itirazdan gören Şaş, ikinci sarı kartını da itirazdan 80. dakikada gördü. Şaş bu kartla takımının önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçında forma giyemeyecek.
GALATASARAY ÜÇ FORVETLE...
Feldkamp, takımının mağlup olduğu dakikalarda tüm riskleri göze aldı ve sahaya üç forvetini de sürdü. Maçın son 11 dakikasında Hakan Şükür, Nonda ve Ümit Karan hücumda takımları adına gol arayan isimlerdi. Ümit Karan maçın 79. dakikasında Serkan Çalık'ın yerine oyuna girdi.
GALATASARAY MAÇA HIZLI BAŞLADI...
Ali Sami Yen Stadı'ndaki maça Galatasaray çok hızlı başladı. Maçın hemen başında rakip kaleyi yoklayan Lincoln'ün şutu az farkla dışarı çıkarken, Brezilyalı oyuncu bu kez 9. dakikada Hakan Balta'nın ön direğe yaptığı ortaya kafayı vurdu, bu top da üst direği sıyırarak dışarı çıktı.
BELEDİYE'DE KAPTAN İLYAS...
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da İlyas Kahraman sahaya kaptan olarak çıktı. Mert Korkmaz'ın 18 kişilik kadroda yer almaması sebebiyle, Kahraman kaptanlık pazubandını koluna taktı. İlyas 67. dakikada yerine Rodriguez'e bırakınca kaptanlık pazubandını bu kez Uğur taktı.
HAKAN ŞÜKÜR İLK 11'DE...
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında, sakatlığı nedeniyle oynayamayan Linderoth'un yerine Hakan Şükür'e forma şansı verdi. UEFA Kupası'nda hafta içinde oynanan Panionios karşılaşmasında ilk 11'de yer bulan ancak sakatlığı nükseden Linderoth, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynamazken, Feldkamp forvette Hakan Şükür'ü tercih etti. Nonda ve Ümit ise yedekler arasında yer aldı.
Panionios maçında ilk 11'de oynayan Volkan'ı ise yedeğe çeken Feldkamp, bu oyuncunun yerine Hakan Balta'yı oynattı. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı düzelmesine rağmen hazır olmayan Ayhan'ın yanı sıra, sakatlığı bulunan Okan, Bouzid, Carrusca ve Barış İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı forma giyemediler.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
7. dakikada Sertan'ın pasıyla ceza sahasına giren İlyas'ın yerden sert şutunda kaleci Orkun, topu kontrol etti.
9. dakikada Hakan Balta'nın sol kanattan ceza sahasına ortasında ön direkte Lincoln'ün kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
10. dakikada sağ kanattan gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Sertan'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Erman'ın içeriye yerden ortasında kale önünde Cesario, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
18. dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Lincoln'ün sert şutunda top kaleci Hasagiç'te kaldı.
40. dakikada Adriano'nun pasıyla sol çarprazdan ceza sahasına giren Sertan, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0
42. dakikada Hakan Balta'nın ceza sahası dışından sert şutunda top yan direkten döndü ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
48. dakikada Arda'nın soldan ceza sahasına gönderdiği topa ön direkte Nonda'nın şutunda, kaleci Hasagiç meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.
54. dakikada sağdan çalımlarla gelen ve Galatasaray ceza sahasına giren Erman'ın dar açıya rağmen sert vuruşunda, kaleci Orkun topu son anda çeldi ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
55. dakikada ceza sahası önünde Nonda'nın pası sonrası topu önüne alan Serkan'ın sert vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
64. dakikada Uğur'un pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Hakan Şükür, pasını müsait durumdaki Nonda'ya verirken, bu oyuncunun şutunda ise meşin yuvarlak defanstan döndü.
71. dakikada Hasan'ın orta sahadan uzun pası sonrası ceza sahası içinde Hakan Şükür kafayla topu Nonda'nın önüne indirdi. Bu oyuncunun şutunda ise kaleci Hasagiç köşeye giden meşin yuvarlağı son anda çelerek kornere gönderdi.
72. dakikada Hakan Şükür'ün ara pasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor defansının arkasına sarkan Hakan Balta, sol çaprazdan sert bir şutla topu ağlara göndererek skoru 2-1'e getirdi.
84. dakikada Efe ile hızlı atağa çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Erman'ın ceza sahası önünden sert şutunda, top üsten az farkla auta çıktı.
85. dakikada ceza sahası sağ çaprazında Servet'in şutunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
88. dakikada Sabri'nin kullandığı serbest vuruşta, kaleci Hasagiç meşin yuvarlağı kornere çelerek tehlikeyi önledi.
90. dakikada Arda'nın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Ümit, meşin yuvarlağı uzak köşeden ağlarla buluşturarak 2-2'lik eşitliği sağladı.
Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Aleks Taşcıoğlu
Galatasaray: Orkun, Uğur, Song, Servet, Hakan Balta, Hasan, Mehmet Topal (Dk. 46 Nonda ), Lincoln (Dk. 25 Sabri ), Arda, Hakan Şükür, Serkan (Dk. 78 Ümit )
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Kerim, Cesario, Volkan, Ekrem, Sertan (Dk. 78 Rızvan ), Efe, Ünal, İlyas (Dk. 67 Orteman ), Erman, Adriano (Dk. 90 Gökhan ?)
Goller: Dk. 10 Cesario, Dk. 40 Sertan (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 72 Hakan Balta, Dk. 90 Ümit (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 30 Efe, Dk. 40 Ekrem, Dk. 77 Hasagiç, Dk. 86 Orteman (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 73 Hasan (Galatasaray)
Kırmızı Kart: Dk. 80 Hasan (Galatasaray)
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2007, 19:48   #2
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

keske yenilselerdi isimize iyi yarardi ama yinede 2 puan da iyi bir rakam saglik olsun
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2007, 19:54   #3
 
süleyman.03.zehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

g.s yenilmesi veya berabere kalması öneli değil biz yenelim şu rizeyi önemli olan o
__________________
KARŞILIKSIZ SEVMEK BU OLSA GEREK
süleyman.03.zehir Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2007, 01:58   #4
 
aetos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bu sene son dk larda kurtardıkları kaçıncı maç... Yalnız oyunları kötü böyle oynarlarsa Kadıköy de fenere boyun eğerler.
__________________
AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM...
aetos Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 20:13 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580