![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Webmaster Bu başlıkta Çeşitli webmaster konuları tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adobe Cs4 23 Eylül'de geliyor Adobe salı günü, Creative suite üzerine 23 eylül'de yeni bir duyuru yapacağını duyurdu. Lansmanı izlemek için Something Brilliant adresi takip etmeniz yeterli. Aynı zamanda CS4 e dair de bazı ayrıntıları da sundu. 2007 mart ayında cs3ün sunulmasıyla adobe, photshop cs3ün bir beta sürümünü yayınlamıştı. CS4 üzerine ise Mayıs ayında Dreamweaver, Fireworks ve Soundbooth üzerine ön inceleme versiyonlarını sunmuştu. Photoshop, Cs4 için ise genel bir açıklama yaparak 64-bit versiyon fotoğraf düzenlemenin sadece windows için geleceğini söyledi. Cs4 ün ne zaman piyasaya sunulacağı ise bu duyuru ile anlaşılacak gibi görünüyor. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cs 4 ben 5 aydır kullanıyom ![]() ![]() ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | ben CS2 de kaldım yhaa ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | huh sende teknolojiyi geriden takip edenlerdensin sanırım ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |