İşte fuhuş skandalına ismi karışan futbolcular

Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Çöp Kutusu › İşte fuhuş skandalına ismi karışan futbolcular

15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 29)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1128563
    Josekleberson
    Katılımcı

      Fuhuş skandalında ismi geçen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular İstanbul Emniye Müdürlüğü'nde ifade verdiler.
      İstanbul Emniyeti'nin fuhuş operasyonunda dün sabah skandalda ismi geçen futbolcular ifade verdi. Beşiktaş'tan S.Y, A.G, İ.T, Fenerbahçe'den Ö.T, S.B, Galatasaray'dan H.Ş ve N.A Ankaragücü'nden O.K dün sabah ifade verdi. Ümraniye tesisleri'nde ifade veren Beşiktaşlı futbolculardan S.Y fuhuş operasyonunda yakalanan bazı mankenlerle para karşılığı birlikte olduğunu itiraf etti. İ.T ve A.G ise iddialırı yalanladı. Emniyet yetkilileri fuhuş skandalında mankenleri pazarladığı iddia edilen menajer Dinçer D.'nin telefon kayıtlarında bu futbolcularla sık sık görüştüğünü belirtti. Yetkililer, operasyonun genişletilerek sürdüğünü açıkladı.

      Emniyetin Fuhuş operasyonu nasıl gerçekleşmişti? İşte Barbie operasyonu…

      İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ahlak Masası ekiplerinin sabaha karşı yaptığı "Podyum" adı verilen operasyonlarda manken Ece Gürsel, şarkıcı Fulden Uras, 'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tanınan Sinem Umay, 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasından Hülya Yamanoğlu, DJ Özlem Ertem'in de aralarında bulunduğu 26 kişi gözaltına alındı.
      Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği, fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen D.D., S.Y., B.T. ve A.E'nin telefonlarını dinlemeye aldı. Gözaltında bulunanlardan bazılarının bazı işadamı ve futbolcularla "para karşılığı birlikte olduğu" öne sürüldü. Ünlü futbolcuların önümüzdeki günlerde emniyete çağırılarak ifadelerinin alınacağı belirtildi.

      TELEFONLARI DİNLENDİ

      Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği'nin 3 ay önce "Kedi" adıyla düzenlediği ve Ejder Toprak'ın gözaltına alındığı operasyonda başka bir şebekenin varlığı tespit edildi. Şebeke üyelerinin görüştüğü kişiler belirlendi ve mahkeme kararıyla dün 07.00'de harekete geçen ekipler 23 adresin kapısını aynı anda çaldı. "Günaydın! Ahlak polisi, bizimle şubeye kadar geleceksiniz" diyen polislerin, hazırlanmaları ve makyaj yapmaları için zanlılara yarım saat süre tanıdığı öne sürüldü. Gözaltına alınanlar, kahvaltılarını emniyette tost ve meyve suyuyla yaptı.
      İddialara göre, müşterileri daha çok iş ve futbol dünyasından olan şebekenin çalışma yöntemi şöyle:
      Müşterinin aradığı profile uygun kadını belirleyen şebeke üyeleri, günlük, haftalık veya 15 günlük beraberlikler için anlaşma sağlıyor. Aracılar 1000- 2000 YTL alıyor.
      Emniyet kaynakları, fuhuş yapmakla suçlanan tanınmış isimlerin ilişkiye girdiği öne sürülen kişiler arasında önde gelen futbol kulüplerinde oynayan futbolcular da bulunduğu öne sürdü. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta forma giyen bu futbolcuların da operasyon kapsamında önümüzdeki günlerde polise ifade vermesi bekleniyor. Operasyonda gözaltına alınan diğer kadınların isimleri şöyle:
      Didem Aksu, Gülten Kosovalı, Sibel Hımhım, Hatice Yılmaz, Esra Özbayrak, Aşkın Kuşgöz, Rana Batıyel, Bahar Öymen, Neriman Kül, Nilgün Demirci, Meral Baykasoğlu, Gökçe Özkan, Pelih Giyim ve Aylin Poyraz.

      'Dava açacağım'

      Şebeke üyelerinin, bazı mankenlerin isimlerini kullandıkları da ortaya çıktı. Bu kişilerin manken Ece Gürsel ve Berna Arıcı olduğu belirtildi. İfadesine başvurulan Gürsel, "Telefonum bir kereliğine başka amaçlar için kullanılmış. Arkadaşımın kiminle konuştuğunu bilmiyorum. Bu adıma atılmış bir çamurdur. Sanat dünyasından birçok kişinin adı geçiyor. İlgili kişiler hakkında dava açacağım" dedi. Gürsel'in avukatı İbrahim Fırat konuyu adliyeye intikal ettireceklerini söyledi.

      #1236971
      Josekleberson
      Katılımcı

        Beşiktaş'tan S.Y, A.G, İ.T, Fenerbahçe'den Ö.T, S.B, Galatasaray'dan H.Ş ve N.A Ankaragücü'nden O.K

        Bunlar bana gore Sergen Yalcin, Ali Gunes, Ibrahim Toraman, Onder Turaci, Serkan Balci, Hasan Sas/hakan sukur, Necati Ates ve Okan Koc

        #1236972
        kyros06
        Katılımcı

          Sergen cok dobrra adamsın :):)

          #1236973
          aSi
          Katılımcı

            benim bildigim necati ile hasan ewlı dillmi yoksa hafızam mı benı yanıltıyor isimlere baktım gerisini okumadım bekar adam yapar abi ama ewlı yapmaması lazım

            #1236975
            JuNeEiGhT
            Katılımcı

              bok gibi paraları var, ellerini sallasalar ellisi, benim anlamadığım hala paa karşılığı yuh yai pes…

              #1236985
              KaraBey
              Katılımcı
                JuNeEiGhT wrote:
                bok gibi paraları var, ellerini sallasalar ellisi, benim anlamadığım hala paa karşılığı yuh yai pes…

                bunlar işi bilmiyor arkadaş.

                #1236986
                hatice ozge
                Katılımcı

                  Fenerli ve Galatasaraylı oyuncular beni ilgilendirmiyor.Ama Beşiktaşlı futbolculara yakıştıramadım.Böyle bir davranış Beşiktaş'a yakışmıyor…

                  #1236998
                  ozgur_1903_193
                  Katılımcı

                    adamlar bekar sonuçta … Ya evli olanlar ne demeli …

                    #1237002
                    Nehir
                    Katılımcı

                      Tamam bizim Futbolculara da hic yakistiramadim ama Hasan Sas´in karisina üzüldüm. Yeni bebekleri oldu. Bizim Takimdan en cok I.Toramana yakistiramadim.

                      #1237006
                      odin
                      Katılımcı

                        Zinanin Bekari evlisi olmaz Allah islah etsin demekten başka ne denilebilirki, + Para karşiligi beden alan satanlar yazik sizlere.

                        #1237010
                        Nehir
                        Katılımcı
                          odin wrote:
                          Zinanin Bekari evlisi olmaz Allah islah etsin demekten başka ne denilebilirki, + Para karşiligi beden alan satanlar yazik sizlere.

                          Haklisin valla!

                          #1237021
                          bite me
                          Katılımcı

                            alla alla bunlaridami gorecektin sonumuz hayirli olsun…kiyamet gunumu yaklasiyor yoksa :D

                            #1237044
                            ozgur_1903_193
                            Katılımcı

                              Toraman, iddialara açıklık getirdi…5145toraman.jpg05 Nisan 2006 16:35

                              Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman, ''www.ibrahimtoraman.org'' adlı internet sitesinde son günlerin gündem maddesi olan fuhuş iddilarını yanıtladı…1x1.gif
                              Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman, sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, ''Basında geniş yer alan fuhuş skandalında, birkaç futbolcu arkadaşımla birlikte adımın geçmesi beni derinden yaraladı'' dedi.

                              İbrahim, ''www.ibrahimtoraman.org'' adlı internet sitesinde yaptığı açıklamada, hiç arzu etmediği, yaşamak istemediği sıkıntılı günler geçirdiğini vurgulayarak, hak etmediği eleştiriler ve suçlamalarla karşı karşıya kaldığını, adeta yargısız infaz edildiğini kaydetti.

                              İbrahim, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

                              ''Hak etmediğim eleştiriler ve suçlamalarla karşı karşıyayım. Adeta yargısız infaz ediliyorum. Özellikle dikkat ettiğim ve büyük önem gösterdiğim özel yaşantımın böylesine ayaklar altına alınması, 'Sakınılan göze çöp batar' misali geldi beni buldu. Evcimen bir insan sayılırım, çok özel bir durum ya da davet olmadıkça geceleri dışarıya çıkmam. Sigara içmem, alkol kullanmam, kumarla yakından uzaktan ilgim olmaz. Profesyonel yaşantıma oldukça dikkat ederim. Basında, özellikle de magazin sayfalarında yer almaktan uzak dururum. İşte bu kadar mazbut yaşantım olmasına rağmen bu suçlamalarla karşı karşıya kalmış olmayı inanın içime sindiremiyorum.

                              Bizler basın önünde olduğumuz için belli bir hayran kitlesine sahibiz. Günde tahmin edemeyeceğiniz kadar kişi bizi telefonla arar.

                              Sırf bu nedenle 2-3 ayda bir telefon değiştirmek zorunda kalırız. Beni, bir gün içinde 100 kişinin bile aradığı zamanları biliyorum. Bu insanların büyük bir çoğunluğunu tanımam bile.''

                              ''TELEFONDA İFADEME BAŞVURULDU''-
                              İbrahim Toraman, bu konu gündeme geldiğinde, polis tarafından karakolda değil, telefondan ifadesine başvurulduğunu açıkladı.

                              İbrahim, şunları kaydetti:
                              ''Bu konu gündeme gelince yazıldığının aksine karakolda değil, telefonda polis tarafından ifademe başvurulunca, 8 ay önce yaptığım bir telefon görüşmesi dinletildi. Bu görüşmede beni arayan ve benim hiç tanımadığım bir bayan, benden çok hoşlandığını, benimle tanışmak istediğini söylüyordu. Nitekim ben de her zaman yaptığım gibi telefonda kibarca bu teklifi red ediyor ve bu tür işlere ayıracak vaktimin olmadığını ifade ediyordum, ancak beni aramış olması ve bunun kayıtlarda bulunması ifademin alınmasına neden oldu. Bir anlamda istemeden de olsa üzerime çamur sıçradı. Benim bu konudaki tek ricam, eğer mümkünse, yetkililerin bu görüşmeleri kamuoyu ile paylaşması. İşte o zaman tüm gerçekler çıplaklığı ile ortaya çıkar.

                              Bu konuda kendimi aklamak için samimi duygularımı anlatmaktan başka ne yapabileceğimi bilmiyorum. Yukarıda sizlerle paylaştıklarım ışığında hakkımdaki düşüncüleri kamuoyu vicdanına bırakıyorum.''

                              Bu arada, Beşiktaş'ın milli oyuncularından Ali Güneş de yaptığı yazılı açıklamada, basında çıkan haberlerde yer alan kişiler ile kamuoyuna yansıtıldığı gibi herhangi bir ilişki ve tanışıklığının söz konusu olmadığını bildirdi.

                              #1237116
                              besiktASK_635
                              Katılımcı

                                Necatiyle Hasana yaziklar olsun valla…evli ve cocuk sahibi adamlar…

                                #1237124
                                Dj_Ertan_1903
                                Katılımcı

                                  ya bekarlara hadi neysede evlilere yaziklar olsun

                                15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 29)
                                • ‘İşte fuhuş skandalına ismi karışan futbolcular’ konusu yeni yanıtlara kapalı.

                                Yayımlandı

                                kategorisi

                                yazarı:

                                Etiketler: