takıma abi aranıor

Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Çöp Kutusu › takıma abi aranıor

4 yazı görüntüleniyor – 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1128537
    kyros06
    Katılımcı

      Zago gibi ‘abi’ aranıyor
      Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yönetim olarak takıma ağabeylik yapacak birini aradıklarını söyledi. Öner, “Bizim en büyük eksikliğimiz, takımın üstünde rol oynayacak bir ağabeyin olmayışı. Mesela Galatasaray’da Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Ergun Penbe gibi isimler bu görevi çok iyi yapıyorlar. Bu ismin yerli ya da yabancı olması önemli değil… Mesela Zago; 100. yıldaki şampiyonlukta takımın ağabeyliğine soyunmuş ve başarının baş mimarlarından biri olmuştu. Transferde öncelikli olarak saha içi ve dışında bu özellikleri olan birini arıyoruz” ifadesini kullandı.

      ‘Sergen gözden çıkartılmadı’
      Sakatlıktan yeni çıkan ancak kondisyon eksiği olan Sergen Yalçın ile Gökhan Zan’ın hafta sonundaki Malatyaspor maçında takımdaki yerlerini alacakları belirtildi. Genel Sekreter Kenan Öner, Sergen ile Teknik Direktör Jean Tigana’nın arasında bir sorun olmadığını vurgulayarak, “Bu oyuncumuz, sakatlığından dolayı tam antrenman yapamadı. Hiç bir hoca bir değeri kaybetmek istemez. Zaten Tigana da, ondan faydalanamadığı için üzülüyor. Hocanın tek sıkıntısı bu. Yoksa, Sergen’i gözden çıkarmış değil” açıklamasını yaptı.

      kaynak:fanatik

      #1236974
      disappear
      Katılımcı

        zaten sergen var yabancı alınmasına gerek yok alınacak oyuncunun yaşının en fazla 30 veya 31 olması lazım mesela wiltord !

        #1236980
        kyros06
        Katılımcı
          tribertia wrote:
          zaten sergen var yabancı alınmasına gerek yok alınacak oyuncunun yaşının en fazla 30 veya 31 olması lazım mesela wiltord !

          abi sergen o kadar ilgilenmio takımllaa sorumluluk almayan adam şifo gibi biri lazım bize

          #1236984
          KaraBey
          Katılımcı

            sergen in adı en son fuhuş olayına karıştı böle abilik olmaz. diğer adı karışanlar İ.Toraman, Ali güneş, Hasan Şaş ve Necati Ateş

          4 yazı görüntüleniyor – 1 ile 4 arası (toplam 4)
          • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

          Yayımlandı

          kategorisi

          yazarı:

          Etiketler: