Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2006, 17:34   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beckham'ın favorisi Manchester

İngiltere Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldız oyuncusu David Beckham, eski takımı Manchester United'ın Chelsea ile yaptığı şampiyonluk yarışında sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.
İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United'ın lider Chelsea ile arasındaki puan farkını 7'ye indirmesi, eski futbolcusu David Beckham'a göre Manchester'ın şansını arttırdı. İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror Gazetesi'ne konuşan Beckham, Manchester United'ın büyük bir avantaj yakaladığına inandığını belirterek, "Bence, Manchester, yakaladığı bu fırsatı kullanacaktır. Chelsea, şu anda 7 puan farkla lider durumda olabilir ancak onların bu üstünlüklerini sezon sonuna kadar sürdüreceklerini düşünmüyorum çünkü, Manchester United son zamanlarda çok iyi futbol oynuyor" dedi. Manchester'ın son haftalarda yakaladığı başarılı performansa dikkat çeken ve iyi futbollarının neticesini aldıklarını ifade eden Beckham, "Onların performansları çok iyi ve onların birden fazla oyuncusu takımın gol yükünü sırtlıyor. Takımın golcüleri Wayne Rooney, Ruud van Nistelrooy ve Louis Saha şu anda çok formdalar" diye konuştu. Beckham, Chelsea'nin de çok iyi bir takım olduğunu ve çok güçlü bir kadroya sahip olduğunu ancak ligin kaderini her iki takımın Mayıs ayı başlarında Stamford Bridge'de birbirleriyle yapacakları maçta belli olacağını da sözlerine ekledi ve "Gerçekten neler olacağını merakla bekliyorum" dedi.
30 yaşındaki David Beckham, 12 yıl Manchester United forması giydikten sonra 2003 yılında La Liga devi Real Madrid'e transfer olmuştu.

05.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline