Bumuydu Senin Beşiktaşlılığın !!!

Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Çöp Kutusu › Bumuydu Senin Beşiktaşlılığın !!!

15 yazı görüntüleniyor – 1,231 ile 1,245 arası (toplam 1,879)
  • Yazar
    Yazılar
  • #2083034
    haydarkara_bjk
    Katılımcı

      ben anlamadım ya biz bu adamlara çakıltaşımı veriyoruz ki böye davranıyorlar
      illa fner veya kayseridemi oynayacak

      #2083048
      emoricat
      Katılımcı

        Beyler artık bu olayı kapatalım, ne gayseri ne de ezikbostanla ilgili konuşmayalım. Belli oldu, bu sene Topuz futbol oynayamayacak. İyi bir kondisyoner tutsun bizim klüp ve Kayseri'ye göndersin. Topuz orda topla antremanlara devam etsin. Ocak ayından sonra da elini kolunu sallaya sallaya BELEŞ gelsin Beşiktaşımıza. Hem gayseriye hem de ezikbostana kapak olsun. Ertesi seneye sıralasın gollerini bu mallara. Yapsın kral asistlerini. Çok iş yapacak ertesi sene. Giren çıkan yine azizenin ezikbostanına ve bıldırcın hurmaların gayserisine olacak. Rahat olun hepiniz, paramız da cebimize kalacak.

        #2083023
        Cagla
        Katılımcı

          Mehmet süpersin ya inanıyorum sen Beşiktaş'a geliceksin ve biz seni tezahuratlarla karşılayacağız:)

          #2083025
          besiktask3
          Katılımcı

            bu hurma ne kadar baş belası biri adam inat yaptı ver mehmeti bise be:::_

            #2083008
            delgad01
            Katılımcı

              Utanin Ezikler, Ezikler Utanin !!

              #2083002
              onursemih
              Katılımcı

                Seneye çok pişman olcaklar keşke Beşiktaş'a verseydk diye ama şi işten geçmiş olcak, seneye beleşe alcaz adamı.

                #2082995
                ferya1903
                Katılımcı

                  Kayserispor'unda BESIKTAS düsmanligi Basladi Ne bu çekememezlik ya.. Zamaninda baya bi takima afedersiniz .. :D

                  Illa feneve vercekler VERCEKLEEEEEEEEEEER …..

                  Ama Gitmez MEHMET TOPUZ ORAYA

                  #2082988
                  Cagla
                  Katılımcı

                    çok iyi demiş o adam bunu hakediyordu ohh iyi olmuş kapak olmuş ona;)

                    #2082982
                    Cagla
                    Katılımcı

                      yeter artık ya eziklikte çığır aşıyorsunuz bi dur deyin bu gidişe..

                      #2082986
                      onursemih
                      Katılımcı

                        çok iyi laf söylemş demirören

                        #2082899
                        onursemih
                        Katılımcı

                          Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transferi spor kamuoyunu hâlâ meşgul ederken Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, olaya farklı açıdan yaklaşarak net konuştu

                          [IMG]http://www.kartalhaber.com/thumbnail.php?gd=2&src=resims/haber/genel/13024456_1.jpg&maxw=350[/IMG]

                          Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz krizinin bir benzerini 29 yıl önce Zonguldaksporlu İsa Ertürk'le yaşadığını hatırlatan Ali Şen, "Transferde esas olan futbolcunun hangi takımı tercih ettiğidir. Mehmet Topuz, Beşiktaş'ı istiyorsa ben ona 'güle güle git' derdim." diye konuştu.

                          Yaptığı açıklamalarla ses getiren Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz başkanı Ali Şen, Mehmet Topuz transferinde yaşanan gelişmeleri Zaman'a değerlendirdi. 1980 yılında İsa Ertürk için Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiğini anlatan Şen şunları söyledi: "29 yıl önce buna benzer bir transfer olayını bizzat yaşadım. 1980-81 sezonuydu ve ben Fenerbahçe'nin Dış İlişkiler Komitesi'nin başındaydım. O dönem Beşiktaş, transferin gözde futbolcusu Zonguldaksporlu İsa Ertürk'ün bonservisini almıştı. Fakat ben Fenerbahçe'ye gelmek isteyen İsa'ya gizlice imza attırdım. Aynı Mehmet Topuz olayında olduğu gibi büyük tartışmalar yaşandı. Nihayetinde üç kulübün başkanı bir araya gelerek uzlaşma sağlandı ve İsa'ya Fenerbahçe formasını giydirmiştik."

                          FUTBOLCUYA CEZA VERDİRTMEM

                          Futbolcunun gönlünde yatan takımın transferlerde belirleyici rol oynaması gerektiğini savunan Ali Şen, Mehmet Topuz olayını ise şöyle yorumladı: "Önemli olan futbolcunun hangi takımda oynamak istediğidir. Mehmet Topuz, eğer "Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyorsa yapacak bir şey yok. Böyle bir demeç veren oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmesini zaten kabul etmem ve ona güle güle git Beşiktaş'a derdim. Zorla güzellik olmaz. Futbolcuya da ceza falan verdirtmem."

                          Fenerbahçe'nin Luis Aragones'in yerine Christoph Daum'u tercih etmesi hakkında herhangi bir yorum yapmayacağını belirten efsane başkan, "Fenerbahçe başkanı bizi ve taraftarları temsil ediyor. Onun yaptığı her işe saygı duyarız. Bu yüzden takımı kime emanet ettiği bizi ilgilendirmez. Teknik direktör Daum veya Georghe olmuş isimler hiç önemli değil. Başkan Aziz Yıldırım, bizlere 3 sene üst üste şampiyonluk vaat etti. Biz de bekleyip göreceğiz." şeklinde sözlerini tamamladı.

                          #2082871
                          Asi Ruh
                          Katılımcı

                            Beşiktaş-Fenerbahçe konusu ile ilgili bir tartışmada bu adama destek vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi:D:D

                            Doğru söylüyor.Katılıyorum:D

                            #2082860
                            Cagla
                            Katılımcı

                              Konular birleştirilmiştir..

                              #2082805
                              Lucas Kenny
                              Katılımcı

                                Mehmet Topuzun Beşiktaş'a asla gitmeyeceğini belirtti.Bonservisi Fenerbahçe de bulunan Mehmet Topuz Beşiktaş'a transferi olmaması halinde isteği doğrultusun da Kayseri de kalacağının altını çizdi.Beşiktaş'a da gitmek isterse sözleşmesi biter sonra Beşiktaş'a imza atar.Hurma'nın son sözü ise Beşiktaş'a transfer yasağı getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Beşiktaş Spor Kulübünün yaptıklarının etik olmadığına deyindi!

                                #2082798
                                Lucas Kenny
                                Katılımcı

                                  hurma beyinli ne yapsa yeri ama yönetmeliği asla çiğnemedik asla ceza almayacağız mehmeti de alırsak hepinizi göreceğiz!

                                15 yazı görüntüleniyor – 1,231 ile 1,245 arası (toplam 1,879)
                                • ‘Bumuydu Senin Beşiktaşlılığın !!!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.

                                Yayımlandı

                                kategorisi

                                yazarı:

                                Etiketler: