Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2006, 18:16   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Schumi'ye destek çığ gibi!

Formula 1 takımlarından Ferrari'de başkan Luca di Montezemolo, sezonun ilk üç yarışında istenen performansı sergileyemeyen Alman pilot Michael Schumacher'e güvendiğini söyledi.

Sezona büyük umutlarla giren ancak Formula 1'de geride kalan üç yarışta birincilik elde edemeyen son yarışında da yarış dışı kalan Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher'e Ferrari patronu Luca di Montezemolo'dan destek geldi. Luca di Montezemolo, Schumacher'in Avsutralya Grand Prix'sinde yarışın ortalarında kaza yaparak, yarış dışı kalmasının ardından aldığı eleştiriler üzerine, "Michael Schumacher'in Ferrari Takımı'nda bulunmasından dolayı çok mutluyum. Çünkü, o mükemmel bir pilot" dedi.

Kariyeri boyunca 7 kez Dünya Şampiyonluğu'na ulaşan Michael Schumacher, geçtiğimiz sezon Renault'un İspanyol pilotu Fernando Alonso'ya şampiyonluğu kaptırdıktan sonra, bu sezon bırakması için yapılan eleştirileri umursamamış ve şampiyonaya katılma kararı almıştı. Schumi, 3 yarış sonunda pilotlar sıralamasında Renault'dan Fernando Alonso'nun 17 puan gerisinde 11 puanla 4. sırada bulunuyor
05.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline