Konu: Tekke hazır
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 06:42   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tekke hazır

Siyah-beyazlılar, G.Saray ve F.Bahçe'nin de gündemindeki futbolcuya "Bobo gittiğinde seni alacağız" haberi yolladı.


Brezilyalı Bobo'yu gözden çıkartan Beşiktaş, gözünü yerli forvetlere çevirdi. Sezon bittiğinden bu yana kaliteli golcü arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, şimdi de Zenit'te forma giyen Fatih Tekke için girişimde bulundu. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, Fatih Tekke için olumlu yanıt vermesi üzerine yönetimi düğmeye bastı.

Hoca da talep etti
Geçtiğimiz sezon çok etkili bir performans sergileyemeyen, bu nedenle şu anda kadro dışı olan ve PAF takımla çalışmalara çıkan Fatih ile temasa geçen Beşiktaşlı yetkililerin, "Gelen teklifleri değerlendirecek ve Bobo'yu satacağız. Bu gerçekleştiği anda, seni kadromuza katmak istiyoruz. Hocamız da seni istiyor" dedikleri öğrenildi.

Bedelliyi bekliyor
Fatih Tekke'nin de siyah-beyazlılardan gelen bu teklife, "Beşiktaş formasını giymekten gurur duyarım, yeter ki kulübümle anlaşın" yanıtını verdiği öğrenildi. Bu arada Zenit ile 6 ay daha sözleşmesi bulunan Fatih Tekke'nin bedelli askerlik yapabilme hakkını elde etmesi için 5 Ağustos tarihine kadar Rusya'ya bulunması gerektiği belirtildi.
Cevat KOL
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline