Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 12:44   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzonspor rekora koşuyor

Trabzonspor teknik direktör arayışlarında ilginç bir rekora koşuyor. Şu ana kadar 8 teknik adamla masaya oturan, ancak hiç biriyle anlaşamayan bordo-mavililer, şimdi de Basel'in tecrübeli çalıştırıcısı Christian Gross'u gündemine aldı. Başkan Sadri Şener'de Gross'la bir görüşme yaptığını doğruladı.

Turkcell Süper Lig'de yeni sezon öncesi yurt içi kampını 27 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında Isparta'nın Davraz İlçesi'nde yapmayı planlayan Trabzonspor'da, teknik adam sorununun henüz çözüme kavuşmaması camiada tepkilere neden oluyor.

Bugüne kadar Şenol Güneş, Samet Aybaba, Sven Göran Eriksson, Graeme Souness, Luis Fernandez, Alberto Zaccheroni, Vahid Halilhodziç ve Jacques Santini olmak üzere 2'si yerli toplam 8 teknik adamla masaya oturan ancak hiç biriyle anlaşamayan bordo-mavililer, ilginç bir rekora koşuyor.

Son olarak Boşnak teknik adam Vahid Halilhodziç üzerinde karar kılan ancak gizlice teknik adam arayışlarını sürdüren bordo - mavili yöneticilerin, şimdi de Basel'in tecrübeli çalıştırıcı Christian Gross'u gündemine aldığı öğrenildi.

ŞENER: "GROSS'LA GÖRÜŞME YAPTIK"
Halilhodziç'ten daha kaliteli bir ismi takımın başına getirme konusunda ısrarlı olan Başkan Sadri Şener'in, 55 yaşındaki Gross'la anlaşabilmeye çalıştığı öğrenildi. Grasshopper'la iki, Basel'le de 4 kez İsviçre Ligi şampiyonluğu yaşayan Gross'un, 21 yıllık antrenörlük kariyerinde 11 kupa bulunuyor. Gross, 2008 yılında da İsviçre'de yılın en iyi teknik adamı seçildi. Başkan Sadri Şener'de Gross'la yaptıkları görüşmeyi doğrulayarak, "Kaliteli bir teknik adam. Sadece görüştük. Gündemimizde olan isimlerden biri. Bize biraz dinlenmek istediğini söyledi ama peşini bırakmış değiliz" dedi.

Click the image to open in full size.
-Basel'in çalıştırıcı Christian Gross-

"HOCA KRİZİ YAŞAMIYORUZ"
Şener, yaptığı açıklamada teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözeceklerini de belirterek, "En iyisini bulmaya çalışıyoruz. Görüştüğümüz hocaların tümü isim yapmış, kaliteli teknik adamlar. İstesek hemen hoca buluruz ama en iyisini almaya çalışıyoruz. Bunu anlatmak biraz güç oluyor ama sanıldığı gibi bir kriz içerisinde değiliz" dedi. Şener, transfer çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Öte yandan bordo - mavili yönetimin görüşülen yabancı teknik adamların tümünden olumsuz yanıt alması durumunda, Giray Bulak'la da masaya oturabileceği konuşuluyor.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla