Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 09:53   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rijkaard:'Pizarro'yu istiyorum!'

Sezon biter bitmez Perulu golcüyle transfer görüşmeleri yapan yönetim, sonuç alamayınca geri çekilmişti. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard´ın isteğiyle bir kez daha harekete geçti.

Galatasaray Yönetimi, golcü arayışları çerçevesinde Claudio Pizarro ile ciddi olarak ilgilenmiş ve Perulu golcü Werder Bremen’in Shakhtar’la oynadığı UEFA Kupası Finali için İstanbul’a geldiğinde transfer görüşmesi yapılmıştı. Ancak tecrübeli futbolcunun çok yüksek ücret istemesi nedeniyle geri adım atan Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Frank Rijkaard’dan gelen istek doğrultusunda bir kez daha harekete geçti. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in, öncelikle Pizarro’nun menajeri Carlos Delgado’yla temas kurduğu ve yıldız oyuncunun Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıp bakmadığı hakkında bilgi istediği öğrenildi. Genç yöneticinin Pizarro ile pazarlığa geçmeden, bu kez de Chelsea’ye başvurup bonservis konusunu görüşeceği belirtildi.

Diğer sebebi Hayrettin!
Yönetimin bu son atağında Rijkaard’ın isteği kadar, taraftar da önemli rol oynadı. Zira Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya için Özgürcan ve Alparslan’ın verilecek olması büyük tepki çekti. Taraftarlar internet sitelerinde, “Geçen sezon Baros’u, Kewell’ı alıyorduk, şimdiyse Mustafa Sarp ve Hayrettin’i...” gibi yorumlar yaparak yönetime karşı tavır takındı.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla