Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 04:47   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antep’le son tango!

Tabata, İsmail ve Murat transferinde önemli adımlar atan Yıldırım Demirören ile Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl´ın bugün son kez biraraya gelmesi bekleniyor.


Click the image to open in full size.


Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında kıran kırana süren transfer pazarlıkları, bugün büyük bir olasılıkla netlik kazanacak... Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı ve Murat Ceylan için Zapotocny, Serdar Kurtuluş ve 2.7 milyon Euro teklif eden Beşiktaş, bu miktarı biraz daha yükseltip transferi bitirmeyi amaçlıyor. Gaziantepspor ise Zapo ile Serdar’ın yanı sıra 6 milyon Euro istiyor, ancak indirime gidebilecekleri biliniyor. Aynı zamanda iş hayatında da yakın ilişkiler içerisinde bulunan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in bugün tekrar biraraya gelecekleri kaydedildi.


Görüşmeler çok olumlu
Başkanlık yaptığı dönemde; İbrahim Toraman, Gökhan Güleç, Ekrem Dağ gibi oyuncuları Gaziantepspor’dan transfer eden Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli’nin istediği Tabata, İsmail ve Murat’ı da almanın planlarını yapıyor. Bu transferin bugün sonuçlanması bekleniyor.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla