Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2009, 13:41   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TFF, Deutsche Bank ile imzaladı!

Click the image to open in full size.

TFF ile Almanya'nın en büyük özel bankası olan Deutsche Bank işbirliği anlaşması imzaladı. Almanya'da yaşayan Türk vatandaşları Deutsche Bank'tan "Bankamız" hesabı açtıklarında, üzerinde Türk Milli Takımı'nın görselinin yer aldığı banka ya da kredi kartına sahip oluyor.

Çıkarılan her kart için Deutsche Bank, TFF'ye belli bir lisans ücreti ödeyecek. Ayrıca bu kartlara sahip olan "Bankamız" müşterileri, DİGİTURK Lig TV'de 75 euroya varan indirimden de faydalanabilecek. Türk Milli Takımı motifli Deutsche Bank bankamatik kartına veya kredi kartına sahip olan müşteriler, aynı zamanda TFF'yi ve Milli Takim'ı da desteklemiş oluyor.

Deutsche Bank PGK AG Almanya Yönetim Kurulu Üyesi Ulrich Christmann, "Bankamız" Genel Müdürü Ergün Akıncı ve TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan'ın hazır bulunduğu basın toplantısında işbirliği ile ilgili detaylı açıklamalar yapıldı. Frankfurt'taki basın toplantısında konuşan TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan şunları söyledi: "Almanya'nın en büyük özel bankasıyla birlikte, burada yaşayan Türk vatandaşları için güzel bir çalışma gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Türk Milli Takımı'nı yürekten destekleyen ve Türk futboluna ilgi duyan herkesin bundan faydalanması gerekiğini düşünüyorum. Ayrıca Milli Takımımızın görselini Avrupa'nın en büyük bankalarından biri olan Deutsche Bank Bankamız kartlarının üzerlerinde görmek de çok güzel bir duygu. Bu gerçekten bir ilk ve güzel bir başlangıç. Umarım bu işbirliği herkes için faydalı olur."

TFF ile yapılan işbirliğinin kendisini hem duygulandırdığını hem de gururlandırdığını belirten Deutsche Bank Bankamız Genel Müdürü Ergün Akıncı da "Deutsche Bank Bankamız olarak bunu başarmış olmamız, bizim için son derece önemli ve sevindirici. Ayrıca TFF için de yurt dışında bir banka ile böyle bir işbirliğine girmek bir ilk oldu. Bu ilki bizimle gerçekleştirmiş olmalarından dolayı başta Başkanvekili Lutfi Bey'e ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ediyorum. TFF ile birlikte Almanya'da yaşayan Türklere mükemmel bir firsat sunuyoruz. Gururumuz olan Milli Takımımızı buradaki vatandaşlarımızla bir araya getiriyoruz. Müşterilerimiz bizden aldığı her Milli Takım motifli banka veya kredi kartıyla TFF'yi ve dolayısıyla da Türk Milli Takımı'nı desteklemiş olacak. TFF ile yaptığımız bu lisans anlaşması ile Deutsche Bank Bankamız olarak Almanya'daki tüm bankalar arasında yine bir ilke imza atmış bulunuyoruz" dedi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla