Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2009, 08:27   #2
alev.bobo13
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo
 
alev.bobo13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan Zan'ın köyünde Beşiktaş bayrakları yerini G.saray bayraklarına bıraktı

Milli Futbolcu Gökhan Zan'ın, Beşiktaş'tan, Galatasaray'a transfer olması, doğduğu Altınözü ilçesine bağlı Akdarı köyünde de coşkuyla kutlandı.


Akdarı Köyü Muhtarı Nizamettin Balcan, Gökhan Zan ile iftihar ettiklerini, Beşiktaş'ın geçen dönemde çifte kupa kazanmasında büyük katkısının bulunduğunu, yılın transferi ile köyün ve Hatay'ın gururu olduğunu söyledi.
Gökhan Zan'ı Galatasaray'a transfer olduğu için kimsenin eleştirmeye hakkının bulunmadığını ifade eden Balcan, şöyle devam etti:
''Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Gökhan Zan'ın, Beşiktaş'ın ilgisiz kalması karşısında profesyonelce düşünerek Galatasaray ile sözleşme imzalamasını kimse yadırgayamaz. Doğru bir davranışta bulundu. Milli futbolcuya haksızlık yapılıyor. Kendisinin bu sezon Galatasaray'ın da şampiyon olmasında pay sahibi olacağına inanıyoruz. Köyümüzde Beşiktaş bayrakları, yerini Galatarasay'a bıraktı. Gökhan neredeyse biz oradayız.''
-''HAYIRSEVER GÖKHAN''-
Milli futbsolcunun tüm ailesine baktığını, doğduğu köyü ve akrabalarını asla ihmal etmediğini ve çok hayırsever olduğunu belirten Balcan, ''Gökhan her yıl köyümüzün bir eksiğini giderir. 2 yıl önce tüm köyün cadde ve sokaklarını parke taş ile döşetti. Geçen yıl türbenin etrafına çevre düzenlemesi ve yeni ağaçlar dikilmesini sağlayarak yeni bir mesire yeri kazandırdı. Bunların yanında, zeki ve yoksul çocuklara burs sağladı. Hatta bunların duyulmasını bile istemedi'' dedi. Köyde yaşayan Gökhan Zan'ın amcasının çocuğu Bedrettin Zan, ''Gökhan ağabey neredeyse biz o kulüpteyiz. Bundan böyle Galatasaray'ın tüm maçlarını daha yakın takip edeceğiz'' diye konuştu
__________________
Click the image to open in full size.
alev.bobo13 Ofline   Alıntı ile Cevapla