Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2009, 13:41   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tofaş'tan iki takviye!

Click the image to open in full size.

Beko Basketbol Ligi'ne yükselen TOFAŞ, Beşiktaş Cola Turka'dan Mehmet Yağmur ve Çanakkale Belediyespor'dan Marko Kolariç'i transfer etti.

TOFAŞ Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren kulüp yönetimi, önceliği iç transfere verdi.

Kulüp, takım kaptanı Can Altıntığ ile Nezih Özbakır, Melih Sevda, Orçun Göllü ve Onat Akış'la yeniden anlaşma sağladı. Takım kadrosunda yer alan Hadi Özdemir ve Rahim Rızvanoğlu ise yeni sezon için serbest bırakıldı.

Dış transfer çalışmalarını da sürdüren kulüp, geçen sezon Beşiktaş Cola Turka kadrosunda yer alan Mehmet Yağmur'la anlaşarak,ilk transferini gerçekleştirdi.

Geçen sezon 34 maçta 21,1 dakika ortalama süreyle görev alan Mehmet Yağmur, ortalama 7,8 sayı, 2,6 asistle sezonu tamamladı.

TOFAŞ, yabancı transferine ise geçen sezon Çanakkale Belediyespor'da çok iyi bir sezon geçiren Marko Kolariç'i alarak başladı.

Geçen sezon TB2L'de 30,7 dakika ortalama süreyle görev yapan Kolariç, maç başına 16,1 sayı, 8,5 ribaund, 1,8 asist ve 2,1 top çalma ortalamasıyla oynadı.

Kulüp, altyapısında yetişen Furkan Eskici, Burak Özer, Doğancan Tokmak ve Uğur Dokuyan'ı da A takım kadrosuna aldı.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla