Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2009, 12:15   #1
senosh61
Dişi Kartal
 
senosh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up özilhan´dan süper teklif

Ocak ayında yapılacak Beşiktaş kongresinde başkan adayı olması için kongre üyelerinin büyük baskı yaptığı Efes Pilsen'in sahibi Tuncay Özilhan Akatlar Spor kompleksi için müthiş bir ortaklık önerdi


Efes Pilsen gelecek sezon maçlarını Beşiktaş'ın Akatlar Spor Kompleksi'nde oynamak için harekete geçti. Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden biri olan Tuncay Özilhan'ın Spor Kompleksi'nin isminin önüne 'Efes Pilsen' ismi gelmesi için kolları sıvadı.

Anlaşma 3 yıllık olacak
Özilhan'ın Beşiktaş yönetimine 3 yıl için 10 milyon euro önerdiği sızan bilgiler arasında. Yönetim kurulunun ise bu teklife şimdilik yanıt vermediği öğrenildi. Özilhan'ın yakın çevresine yaptığı değerlendirmede, "Beşiktaş ve Efes Pilsen ortak hareket etmeli. Beşiktaşlı taraftarlar Efes Pilsen'i çok seviyor. Beşiktaş Efes Pilsen'in isim sponsorluk anlaşmasıyla çok iyi bir kadro kurabilir. Kartal salonda da fırtına gibi eser. Onların desteğiyle Avrupa şampiyonluğunu Türkiye'ye getirebiliriz" dediği öğrenildi.

Ataman: Akatlar bizim yuvamız
Efes Pilsen coachu Ergin Ataman ise, "Ben de Efes Pilsen'in bu sezon maçlarını Akatlar'da oynamasını istiyorum. Zaten şu anda Efes Pilsen'in çoğu sporcusu Beşiktaş'ta forma giymiş isimler. Benim de Beşiktaş'ta çok güzel günlerim oldu. Oyuncularım da Akatlar'da oynamayı çok arzuluyor. Bu anlaşma yapılırsa hem Beşiktaş hem de Efes Pilsen çok karlı çıkar" dedi.

Kartalhaber özel haberidir
__________________
Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. !

Konu Gokhan tarafından (01-07-2009 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir..
senosh61 Ofline