Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 03:47   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Flaş Flaş Flaş

Buonanotte transferi suya düştü, Beşiktaş rotayı Sosa´ya çevirdi. Hem oyuncu, hem de kulübüyle anlaşma sağlandı. Rusya´dan gelen haber ise gündem yarattı: CSKA´nın hocası Zico, Caner´i sildi.


Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ta transfer gündemi oldukça yoğun... Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Kara Kartallar, Buonanotte’nin kulübü River’la bir kez daha temasa geçti. Yapılan teklif, 6.2 milyon Euro olmasına rağmen, River Plate 7.5’tan aşağıya inmeyince bu transfer suya düştü. Sapara için Rosenborg’un da bir türlü net bir yanıt vermemesi üzerine Kartal Sosa’ya yöneldi. Bayern Münih’le 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, Arjantinli yıldızla da el sıkıştı. Bu transferin önündeki tek engel, Beşiktaş’ın tamamen dolu olan yabancı kontenjanı... Bu arada Olympiakos’un da Bobo için 4.5 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu, Beşiktaş’ın ise 6 milyon Euro’ya kadar indiği kaydedildi.
Caner: Teklif bekliyorum
Kara Kartal’a Rusya’dan oldukça ilginç bir haber geldi. Beşiktaş’ın almak istediği, ancak başaramadığı Caner Erkin, takımı CSKA Moskova’da kadrodışı bırakıldı. Yıldız oyuncu, “Zico’nun bana karşı olan tavrını anlamadım. Şu anda B takımla çalışıyorum. Gelen teklifleri değerlendireceğim” ifadesini kullandı. Beşiktaş’ın Caner için nabız yokladığı kaydedildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla