Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 16:26   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Jose Coucerio "Zaman" Dedi

Gaziantepspor teknik direktörü Jose Coucerio, takımı yeni bir sisteme adapte etmeye çalıştığını belirterek, “Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Her şey yolunda, ancak düzeltmemiz gereken çok şey var" dedi.

Hollanda kampını ve Yunanistan 1. Lig takımı Ergotelis ile oynanan hazırlık karşılaşmasını AA muhabirine değerlendiren Coucerio, kampın yararlı olduğunu, ancak düzeltmek istedikleri çok şey bulunduğunu söyledi.
Ergotelis maçına çıkan kadronun ideal 11 olarak değerlendirilmemesini isteyen Coucerio, oyuncuları gözlemleme fırsatı bulduğunu anlattı. Coucerio, “Hazırlık maçlarındaki amacımız da bu. Oyuncuları deneme fırsatı buluyoruz” dedi.
STOPER SIKINTISI
Jose Coucerio, stoper sıkıntısı yaşadıklarını belirten Coucerio, sözlerini şöyle sürdürdü: "Oyuncularımı, genç, yaşlı ayırt etmeden kazanmam gerekiyor. Stoper mevkisinde biraz sıkıntım vardı. Mehmet Karaçekili'yi 90 dakika oynatmak zorunda kaldım. Gençlerden Cenk de oynayabilirdi, ama Mehmet Karaçekili'nin 90 dakikada neler yapabileceğini görmek istedim. Yapacak çok şeyimiz var. Futbolcuları denememiz sürecek."
COUCERİO KAMPTAN MEMNUN
Kamp ortamının mükemmel geçtiğini, ancak hala eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Coucerio, şöyle konuştu: "Şu ana kadar iyi gittiğimizi söyleyebilirim, ama düzeltmemiz gereken çok şey var. İki maç daha yapacağız. Bu maçların ardından daha iyi değerlendirme yapabiliriz. Maçlarımızı sizler de izlediniz, iyi oynadığımız zamanlar oldu, kötü oynadığımız zamanlar oldu. Kötü oyunumuzu da iyiye çevirmemiz gerekiyor.”
“Transfer istiyor musunuz?” sorusuna karşılık da Cocerio, "Medyayla özel konuları paylaşamam” dedi.
Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü. Teknik direktör Coucerio, antrenman öncesinde futbolcularla 20 dakika süren bir toplantı yaptı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla