Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2009, 09:18   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Keita İçin Şok İddialar

Click the image to open in full size.
Galatasaray'ın divan kurulu üyelerinden yönetime Keita uyarısı. 8.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Fransa'nın Olympique Lyon kulübünden transfer edilen Fildişi Sahilli sağ kanat oyuncusunun adının yeteneklerinin yanı sıra, disiplinsizliği ve gece yaşantısıyla anılması sarı kırmızılıları tedirgin ediyor.
Duyduklarına inanamadılar
Keita hakkında araştırma yapan sarı kırmızılı camianın önde gelen isimleri, duyduklarına inanamadılar. Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas'ın danışmanlığını yapan eski futbolcu Bernard Lacombe, Keita hakkında sarı kırmızılılara şu bilgileri aktardı:
Eğlenceden uzak tutun
"O çok yetenekli bir futbolcu. Ancak aynı zamanda zor bir insan. Ele avuca sığmayan bir yapısı var. Ben, ondan çok çektim. Ehliyeti olmadığı halde araba kullanmaya bayılıyor. Hız sevdası başına çok iş açtı. Üç dört kez yakalandı. Onu nezaretten çok aldım. G.Saraylı yöneticilerin Keita'yı iyi kontrol etmeleri gerekir. Evinden çok gece kulüplerine gider. Zaman zaman gece kulüplerinden çıkıp idmana gelir. Onu eğlence merkezlerinden uzak tutarlarsa faydalı olur."
Lacombe'un bu sözleri karşısında paniğe kapılan sarı kırmızılıların, yapılacak ilk divan kurulu toplantısında yöneticileri uyaracakları öğrenildi.

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla