Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-2009, 01:38   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kısa...kısa...kısa...

* Kasımpaşa'da, sakat oyuncuların çokluğu sıkıntı yarattı. Takımda Bursa maçında Elmacık kemiği kırılan Ruiz Diego'nun yanı sıra Ali Güneş, Merthan, Alparslan ve Boukhari'nin de sakatlığı sürüyor.

* Ankaragücü genç futbolcu denedi. Başkent ekibi Fransa'nın Metz kulübünün ikinci takımında stoper mevkiinde oynayan 1992 doğumlu Mikail Erdoğan'ıdünkü Click the image to open in full size.çalışmaya çıkararak denedi.

* Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal taraftarlardan destek isteyip söz verdi, "Bu takım, ilerleyen haftalarda çok iyi futbol oynayarak, herkesin beğenisini alıp hedefine ulaşacak" dedi.

* Ankaragücü , TSYD- TBMM 90. Yıl Kupası'nda Gençlerbirliği maçında kırmızı kart görerek iki maç oynamama cezası alan Santos'un cezasında indirim yapılması için TFF Tahkim Kurulu'na başvurdu.

* Hafta sonunda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Manisaspor takımı bugün başkente gidecek. Dün tesislerde yapılan çalışmaya sakatlığı süren Tufan dışında bütün futbolcular katıldı.

* Diyarbakır Teknik Direktörü Ziya Doğan "Yeni transferlerle güç kazandık. Bu sezon yapabileceğimizin en iyisini ortaya koymak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" açıklamasında bulundu.

* Antalyaspor'un artık göklerde bir temsilcisi olacak! Antalya'da bulunan Kayı Grup'a ait Sky Havayolları'nın "Antalya" isimli uçağı, Antalyaspor'un renkleri ve logosuyla donatıldı.
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla