Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2009, 00:59   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ahmet Çakar: Demirören Beşiktaş'ın geleceğinin içine etti

Tele Gol yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e inanılmaz suçlamalarda bulundu

Click the image to open in full size.
Ahmet Çakar, "Denizli 'Leş kargası' ifadesini sadece bana söylemesi gerekiyor. Karga ne demek. kargalarla ilgili bir inceleme yaptım kıluvuzluk yapma gibi bir yetenekleri yok. Karga çok zekidir . Bunlar leşe yönelir. Karga ailesine aşırı düşkün ve bütün kargaları korur. Karga olmaktan gurur duyarım. Mustafa Denizli Alzhemier olabilir veya üçüncü dünya ülkelerindeki basit davranışlar veya iyice şaşırdı. Bana söylemediyse sakın benim gözüme sökülmesin.

Serhat Ulueren: Adım gibi eminim bu sözleri Sinan Engin'e söyledi.

Ahmet Çakar: Ayıp etmiş o zaman. Mustafa Denizli, Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, Reha Muhtar ve Demirören'le yemek yedi. Onlara sordum. Mustafa Denizli'ye iletttiler onlar da bu soruyu. Ancak onlara da 'Ben onu gazeticilere söylemedim' demiş. Denizli sezon sonunda gitti, Çeşme'de tatil yaptı. Sezon başı takımı kuracağına gitti tatil yaptı. Beşiktaş'ı da bu hallere getirdi.

Demirören Beşiktaş'ın geleceğinin içine etti
Beşiktaş Gaziantepspor'a inanılmaz para kazandırdı. Gazetelerde Demirören ve İbrahim Kızıl'ın iş ortağı olduğunu okudum. Ben bu transferlerden yşüphe duyuyorum. Fenerbahçe Santos'u, Galatasaray Keita'yı ve Elano'yu alırken Beşiktaş Gaziantepspor'u ihya etti. Santos ve Elamno Brezilya Milli takımı'nda oynuyor. Tabata nerede oynuyor? Milli Takım'da esamesi okunmuyor. Temmuz'un ortasında görüştüğüm Denizli Tabata'yı transfer etmeyeyi düşünmediğii söyledi. Beşiktaş'ın geleceğinin içine edildi. Beşiktaş inanılmaz bir borç batağı içine girdi. Beşiktaş'a çok yazık oluyor
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla