Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2009, 18:54   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
S.Özkan : Hata Bizde

Click the image to open in full size.
Sezona kötü başlayan son şampiyon Beşiktaş'ın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Sergilenen futboldan yapılan transferlere kadar birçok konuda masaya yatırılan siyah beyazlıların genç yıldızı Serdar Özkan, hem öz eleştiri yaptı, hem de ilerisi için umutlu konuştu.

Mustafa Denizli hedeflerin adamıdır. Ne zaman ne yapacağını çok iyi bilir” diyerek sözlerine başlayan Serdar, şunları söyledi:
“Hocamızın sistemini uygulamak için savaşıyor ve mücadele ediyoruz. Bizlerden kaynaklanan bireysel hatalar yüzünden sonuca gidemedik. Telafisi mümkün hareketler bunlar. Bunu da zamanla aşarak
yolumuza devam edeceğiz.

Çok kötü değiliz
Hedeften asla sapmadık. Takımda Beşiktaş forması giyen her oyuncunun bir özelliği vardır. Beşiktaş formasının ağırlığını hepimiz iyi biliyoruz. Onun için de çok çalışıyoruz. Sezon başından bu yana sergilediğimiz futbol çok eleştirilecek kadar kötü değil. Yalnızca gol yollarında sıkıntı çektik. Zaman zaman da şanssız olduk. Önemli olan hedefe giden ortamı oluşturmaktır. Biz bu havayı yakalamaya çalışıyoruz.”


Sabırlı olsunlar
Geçen yıl elde ettikleri şampiyonluğu bu sene de alacak güce sahip olduklarını açıklayan Beşiktaşlı oyuncu, “Oturmuş bir kadromuz var. Şampiyonlukta F.Bahçe ve G.Saray'a oranla daha avantajlıyız. Beşiktaş'ın gücünü göstereceğimize inanıyorum. Yeter ki taraftarlarımız sabırlı olsun, bize destek versin” dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla