Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2009, 03:21   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ballack Mesut'u Övdü

Almanya Milli Takımı kaptanı Michael Ballack'ın, Werder Bremen'de top koşturan Alman Milli Takmı'nın yeni Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil için övgüler yağdırdığı belirtildi. Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, internet sitesinden duyurduğu haberde Michael Ballack'ın, Mesut Özil'den övgüyle söz ettiğini yazdı. Alman Milli Takımı'nın son durumunu analiz eden Bild, Mesut Özil'in oynadığı futbolla taraftarın kalbini fehtettiğini ve gelecekte milli takımın 10 numarasını başarıyla taşımaya aday gösterilen bir oyuncu durumunda olduğunu yazdı.

Bild haberinde, Alman Milli Takım kaptanı Michael Ballack'ın, "TZ" Gazetesi'ne verdiği bir röportajda, "Mesut Özil, gelecekte milli takımın 10 numaralı formasını taşıyabilecek kabiliyete sahip. Mesut, mükemmel bir oyuncu ve gelecekte daha iyi olacağına inanıyorum" ifadeleriyle genç yıldıza övgüler yağdırdığı ifadeler yer aldı.
Aynı haberde Mesut Özil'in Werder Bremen'den takım arkadaşı olan Naldo'nun da Mesut ile ilgi şu sözlerine yer verdi: "Mesut'un arkadaşı olarak gurur duyuyorum. Mesut, mükemmel bir şekilde Diego'nun yerini doldurdu. O, tek başına bir maçın neticesini değiştiribilecek yeteneğe sahip. Top ayağına adeta yapışıyor, tıpkı Messi gibi. Ama Mesut, gelecekte daha da iyi olacak."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla