Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2009, 21:39   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüştü:"Manchester'a Gitmek Yerine Barca'yı Seçtim"

Click the image to open in full size.
Galatasaray maçında yediği hatalı gollerle takımının maçı 3-0 kaybetmesinde baş faktörlerden birisi olan tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, yaklaşan Manchester United maçı öncesi İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş`ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, İngiltere`ye gitme fırsatını geçmişte kaçırdığını hatta Manchester United yerine Barcelona`ya transfer olduğunu söyledi. Salı günü Beşiktaş ile Manchester United arasında İstanbul İnönü Stadı`nda oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi Daily Mirror Gazetesi`ne konuşan Rüştü, karşılaşma öncesi atmosferi anlatırken, geçmişe yönelik de önemli bir itirafta bulundu. Rüştü, "Bir dönem İngiltere`ye gitme fırsatım vardı. Menajerim Sir Alex Ferguson`la konuştu ve Ferguson da beni kalecisi olarak görmek istedi. Ancak sonunda ben Barcelona`ya gitmek istedim. Ancak tecrübelerim bana İngiltere`ye gitmem gerektiğini gösterdi" dedi.

Rüştü Salı günü Manchester United`la oynayacakları maçla ilgili olarak ise İngiliz ekibinin `Cehennemi` keşfedeceğini söyledi. 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, Manchester United`ın Salı günkü tecrübesinin, İngiliz ekibinin daha önce Türkiye`de oynadığı maçlardan çok farklı olacağını da ifade etti. Rüştü, "Taraftarlarımız 90 dakika boyunca büyük bir tutkuyla bizi desteklerler ve hiç susmazlar. Tezahüratlar inanılmazdır. United`lı oyuncular şu ana kadar gördüklerinden çok farklı bir tecrübe yaşayacaklar" dedi.

Bu arada Mirror Gazetesi, 32 bin seyirci kapasiteli İnönü Stadı`nın 132 desibellik ses çıkışıyla dünyanın en gürültülü stadyumu olduğunu ve Beşiktaş`ın bu statta 2 yıl önce Liverpool`u yendiğini okurlarına aktardı.

(Kaynak : AA)
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla