Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2009, 11:40   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Telekom İlk Maçını Kaybetti

Beko Basketbol ligi temsilcilerinden Türk Telekom, İtalya’da oynadığı ilk hazırlık maçında St.Petersburg’a 67-71 yenildi.
Yeni sezon hazırlıklarına Bormio ‘da devam eden Türk Telekom, buradaki ilk hazırlık maçında St.Petersburg’a 67-71 yenildi. Maça Pertev, Serkan , Lamayn , Ümit ve Hüseyin beşiyle çıkan Türk Telekom , ilk yarıyı da 32-38 geride kapattı. Maçın içerisinde 3 kere farklı geriye düşen Başkent ekibi farkı 2 sayıya kadar indirmesine rağmen, Fields ve Rakocevic’in sayılarına engel olamayınca, ilk hazırlık maçından sahadan yenik ayrıldı. Üçüncü periyodun başında Hüseyin Beşok omzundan, Kris Lang ise ayağından sakatlanarak maçı tamamlayamadılar.
Mavi-Beyazlıların Avrupa Şampiyonası’nda Bulgaristan forması giyen oyun kurucusu Andre Owens pazartesi gününden itibaren İtalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Sakatlıktan kurtulan Demond Mallet ‘in ise sabah antrenmanına çıkacağı bildirirken, Tutku, Sertaç ve Soner’in özel antrenmanlarla beraber tedavileri İtalya’da devam ediyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla