Cok güzel derlenmis bi yazi ancak bu ise dur diyecek birileri cikmadikca bu is böyle devam eder. Ben kendimi bildim bileli bizim canimiz yanar. ankaragücü macinda hakemden gol yedik hakem piskin piskin "bana carpmasa zaten gol olacakti " dedi. Sinirimden agladim ya.
Beyler bu olaylar devam edecektir, amac Türkiye de iki büyük var diye lanse etmektir. 3.büyügü ortadan kaldirmaktir. Bu sezon yapilan da odur. febe ve gayseyle yaptigimiz son maclari hatirlayin hepsi felaket. Kazanacagimiz maclarin hepsini kaybettik.
Bu isler tesadüf degil. En aci vereni de yönetimin bu islere canak tutmasi.
Gecen seneki sampiyonluk son noktaydi bu sene isin dozu artacak. Su ana kadar da zaten öyle. Takim gol atamiyo falan diyoruz ama bize de autu korner verseler, bi penalti calsalar, ofsayti görmezden gelseler, faullere bi sey demeseler bizde simdi yukarilardaydik.
Antep macinin yan hakemini hatirliyorum adam bayragi otamatige baglamis ordan her bi adam gecisine otomatik olarak bayrak havaya kalkti. Belki de o mac farkli biterdi. Ince ince oyuyorar takimin altini kimseye hissettirmeden. Maci macin icinde yiyip bitiriyorlar.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz
Konu pascal-nouma tarafından (18-09-2009 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir..
|