Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2009, 01:42   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir Soru var Cevap Bekleyen

Click the image to open in full size.
Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda Kayserispor'a yenildi, ligdeki kötü gidişini sürdürdü. Siyah-beyazlılarda gol orucu tam 462 dakikaya ulaştı. Kara Kartal, karşılaşma boyunca Bobo, Tello, İbrahim Kaş ve Fink ile bulduğu net pozisyonları gole çeviremedi. 86'da Nihat'ın bir şutunda top direkten döndü.

Kayserispor'a 3 puanı getiren golü 53'te Ariza Makukula attı. 6 puanda kalan Beşiktaş, şampiyonluk yarışında zirvenin çok gerisinde kaldı. Astronomik ücretlerle kurtarıcı olarak alınan Nihat ve Tabata, yine tel tel dökülmekten öteye gidemedi. Maçtan sonra tribünlerden 'Yönetim istifa!" tezahüratları yükseldi.


***

Yine olmadı

4-2-3-1'den vazgeçen tecrübeli teknik adam, Nobre-Bobo ikilisini ilk 11'de sahaya sürdü ama bu da Kartal'a yetmedi.

Turkcell Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, dün akşam da Kayserispor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Sezon başından bu yana takımını 4-2-3-1 sistemiyle sahaya süren Mustafa Denizli ilk 5 lig maçında sadece 3 gol bulunca bu kez 4-4-2'ye döndü. Forvette ya Nobre ya da Bobo'yu tek bırakan tecrübeli hoca, Kayseri maçında

ise iki golcüsü birlikte oynattı.

Holosko neden yedek?
Mustafa Denizli'nin, "Kazanmaktan başke çaremiz yok" düşüncesiyle uygulattığı çift forvetli yeni sistem, dün akşam da işe yaramadı. Rakip kalede eski maçlara oranla daha fazla pozisyon bulan siyah-beyazlılar, buna rağmen Kayserispor filelerini havalandırmayı başaramadı. Nobre ve Bobo'nun çabaları golü getirmezken; Holosko'nun maçı kulübede tamamlası büyük tepki aldı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla