Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2009, 17:46   #1
senosh61
Dişi Kartal
 
senosh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
balkan Şampiyonu beşiktaş

Balkan Şampiyonu Beşiktaş
20.09.2009 18:16

Bayan Voleybol Takımımız, Balkan Kupası finalinde Sırbistan temsilcisi Klek'i 3-1 mağlup ederek Balkan Şampiyonu oldu. Karşılaşmaya kötü başlayan Siyah Beyazlılarımız ilk sette bir türlü istediği oyunu kuramayınca ilk teknik molaya 8-2, ikinci teknik molaya ise 16-7 geride girdi. Mola sonrası toparlanmaya başlayan Ekibimiz'in çabaları fayda vermeyince Sırbistan Takımı Klek ilk seti 25-18 alarak mücadelede 1-0'lık üstünlüğü sağladı.
İkinci sette toparlanan Takımımız, ilk teknik molaya 8-7, ikinci teknik molaya da 16-14 önde girmeyi başardı. Avrupa Şampiyonası nedeniyle ülkelerinde bulunan yabancı oyuncularımızdan yoksun, tamamen yerli bir kadroyla şampiyonluk mücadelesi veren Ekibimiz, zorlu rakibi karşısında Duygu'nin etkili blokları, Müge ve Yağmur'un sayıları ile seti 25-20 kazanarak 1-1'lik eşitlik sağladı.
Üçüncü sette teknik molalara 8-7 ve 16-15 geride giren Bayanlarımız, rakibinin baskılı oyununa etkili hücüm ve servisleriyle karşılık verdi ve setin sonlarına doğru arayı açarak seti 25-20 kazandı (2-1).
Mücadelenin son setinde ilk teknik molaya 8-5 geride giren ardından da Müge ve Melis Gürkaynak'ın etkili servisleriyle aradaki farkı kapatan Bayanlarımız ikinci teknik molaya 16-12 üstün girdi. Son sette güzel oyununu sürdüren Siyah Beyazlılarımız seti 25-17 kazanarak karşılaşmayı 3-1 kazandı ve ikinci kez Balkan Kupasının sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Karşılaşmanın en iyi orta oyuncusu Müge Şakar, en iyi Smaçörü Yeliz Askan ve en iyi Pasör'ü Zeynep Seda Eryüz oldu.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. !
senosh61 Ofline   Alıntı ile Cevapla