Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2009, 10:59   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tribün korkusu sardı

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova karşısında alınan mağlubuyet, siyah-beyazlı taraftarlar ile yaşanan gerilimi de doruk noktasına taşıdı.

Teknik heyet ve
futbolcular, yarın BJK İnönü Stadı'nda oynanacak Denizlispor maçı öncesi endişeli bir bekleyiş içine girdi. Bu maçta tribünleri dolduracak olan taraftarların protestosu ile karşılaşacaklarını düşünen siyah-beyazlılar, olası bir mağlubiyet halinde ise çok daha büyük olayların çıkmasından çekiniyorlar. Beşiktaş yönetiminin ise özellikle havaalanında yaşananlar sonrası, Denizli karşılaşmasında alınacak önlemlerin artırılması için harekete geçtiği öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş,Denizlispor maçının hazırlıklarına dün başladı.

BUGÜN KAMPA GİRECEKLER
Mustafa Denizli yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda, CSKAmaç yaptılar. Çalışmaya milli takımlarda bulunan Rıdvan Şimşek ve Necip Uysal'ın yanı sıra, tedavisine devam edilen Delgado ile fibula kemiğinde kırık tespit edilen Holosko katılmadı. Son idmanını bugün yapacak olan Beşiktaş daha sonra tesislerde kampa girecek.
maçında oynayan futbolcular rejenerasyon antrenmanı, diğerleri ise çift kale
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan

Konu Mehmet tarafından (02-10-2009 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir..
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla