Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2009, 12:27   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Gs'nin Şapkası Düştü, Sıra Fenerde..

"Bu G.Saray abartıldığı kadar iyi değil, yakında şapka düşer, kel görünür.." Yukarıdaki satırlar 19 Eylül`de bu köşede yayımlandı.

G.Saray ligde altıda altı yapmış, Avrupa`da Panathinaikos`u ezip (!) geçmiş ve bizim ahali tarafından neredeyse ittifakla "Barcelona" ilan edilmişti. İşte bu yaygara içinde eyyamcılara aldırmadan "görünen köyü" yazdım!

G.Saray karşısında rakip yokmuş gibi saldırıyor ve golü atınca işi bitiriyordu. Ama erken goller bulamayınca sıkıntı yaşardı. Defansı kötü, kalecisi de bana hiç güven vermiyordu. Zaman bir kez daha bizi haklı çıkardı. Cimbom arka arkaya iki beraberlik bir de yenilgi aldı. İlk golü bulunca rakibini parçalayan Aslan atamayınca darmadağın oldu. Şapka düştü, kel göründü.

Şimdi bakıyorum aynı terane F.Bahçe`de gidiyor. İnanılmaz bir şans ve hep lehlerine denk gelen hakem hatalarıyla rekor kırarak yürüyorlar.

Bir tek son G.Birliği maçında iyi oynadılar... Sekizde sekiz olunca gerçekleri gören de yok, görmek isteyen de... Oysa manzara ortada...

Lugano ve Blica ile bu savunma zor ayakta durur. "Normal hakemler" her maçta ikisini de "en az bir kere" oyundan atar.

Güiza başta bir çok futbolcu geçen sezonki düzeyinde bile değil. Emre ve Alex`i çıkar ortada takım diye bir şey kalmaz. Emre savunmanın önündede çok etkili oynuyor, Alex de her zamanki gibi iş bitirici. İkisinden biri eksik olunca F.Bahçe büyük sıkıntı yaşıyor. Bugüne kadar o sıkıntılar "şans ve hakem faktörüyle" geçildi ama bu böyle gitmez. Kimse kendini kandırmasın,

F.Bahçe sekizde sekiz yapacak kadar iyi bir takım değil... İki oyuncunun sırtına binmiş gidiyor. Yakında Saracoğlu`nda da şapka düşer, kel görünür. Benden söylemesi. Diyeceksiniz ki Beşiktaş bu yarışta var mı? Elbette var. Bu lig daha çok su kaldırır.

TURGAY DEMİR / FOTOMAÇ
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla