Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2006, 17:00   #1
pascalmania
 
pascalmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kazım Kanat'a şaka "senmisin aurelioyu protesto eden

Sen misin Aurelio'yu protesto eden ?
Mehmet Aurelio'yu protesto eden Kazım Kanat'ı şok eden şaka...

Click the image to open in full size.
29 Ağustos 2006 17:18


Brezilyalı Auerello’nun milli takımda oynamasını protesto etmek amacıyla İstiklal marşında kalkmayan Kazım Kanat’a Yavuz Seçkin ve ekibi akıl almaz bir şaka yaptı.

BİR OTOBÜS BREZİLYALI KAZIM KANAT’I LİNÇ ETMEYE KALKTI

Olay “Santra” programı bitiminde saat 04.00 sularında gerçekleşti. "Santra" programı yorumcuları sırasıyla Kazım Kanat, Ahmet Çakar, Ersin Düzen ve Gürcan Bilgiç araçlarında kanaldan ayrılıyorlardı. Kazım Kanat'ı taşıyan araç güvenlik kapısının çılmasıyla binadan çıkarken, binaya doğru hareket eden bir otobüs süratle Kazım Kanat'ın arabasının önünü kesti. Otobüsün içinden pankartlarla ve bayraklarla kırk-elli kişi kadar siyahi Brezilyalı indi. Pankartta "Türk Brezilya kardeş-Ayıran kalleş" yazıyordu ve Brezilyalılar "Türkiye Türkiye" diye slogan atıyordu. Göstericiler Kazım Kanat'ın otomobilinin etrafını kısa sürede sardılar. Kazım Kanat’ın yüreği ağzına gelmişti.

Click the image to open in full size.

Brezilyalılar daha sonra hep bir ağızdan “Dağ Başını Duman Almış’ı söylediler. Kazım Kanat otomobilinin içinde dondu kaldı. Ardından ortamda Brezilya Konsolos arabası gözüktü. Konsolosla göstericiler bu kez hep bir ağızdan istiklal marşını söylediler. Kazım Kanat duyduklarına inanamıyordu.

Ortada inanılmaz bir arbede vardı ve kanalın güvenlikleri göstericileri püskürtmekte zorlanıyorlardı. Ama Ahmet Çakar arkadaşı Kazım Kanat’ı Brezilyalılara yem yapmamaya kararlıydı.

Cesaretle arabasından indi. Olaya el koyup ortada bir yanlış anlama olduğunu söyleyerek önce konsolosu fırçaladı sonra kızgın Brezilyalıları yatıştırdı.

Daha sonra hepsine barışmaları maksadıyla tek tek Kazım Kanat’ın elini öptürdü. Kazım Kanat bu kez daha da şaşkındı. Ahmet Çakar’ın otoritesi Brezilyalıların da üzerinde etkisini göstermişti. Sıra Kazım Kanat’ın elini öpecek son Brezilyalıya geldi. Ama bu son Brezilyalı Joker programını hazırlayan ve sunan Yavuz Seçkin’di. Yavuz Seçkin; Ahmet Çakar ve Ersin Düzen’in işbirliğiyle Kazım Kanat’a çok güzel bir şaka yapmıştı.

Click the image to open in full size.

Şaka sonrası “Bu bana iyi bir ders oldu, meğer şöhretim Brezilya’ya kadar gitmiş” diyen Kazım Kanat, hem Yavuz Seçkin’i hem de dostu Ahmet Çakar’ı bu başarılı şakadan dolayı tebrik etmekten başka çaresi olmadığını söyledi. Bu film gibi şakanın da yayınlanacağı “Süper Joker” programı 7 Eylül Perşembe günü 23.30’da ATV’de ekrana gelecek.
pascalmania Ofline   Alıntı ile Cevapla