Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 20:56   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbide Sırt Reklamı "Mehmetçik Vakfı"

Click the image to open in full size.
Beşiktaş, futbol takımının formasında "Türk Kızılayı" ismini taşıması sebebiyle Active Academy tarafından Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü'ne layık görüldü. Ödül, Başkan Yıldırım Demirören'e takdim edildi.

Active Academy tarafından düzenlenen, krizden sonra yeni finansal mimari konusunun ele alındığı ''7. Uluslararası Finans Zirvesi'' SwissOtel İstanbul’da yapıldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılış konuşmasının ardından yapılan Active Academy Ödül Töreni’nde, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü, Beşiktaş'a verildi.

Jüri Başkanı Prof. Dr. Salih Durer’den ödülü alan Yıldırım Demirören, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu ödüle layık görülmek Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunun göstergesidir. Bu ödülü yönetimim ve camiam adına alıyorum. Tabii ki sosyal sorumluluk çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki Fenerbahçe maçına, formamızda “Mehmetçik Vakfı” yazısıyla çıkacağız.”

Ocak ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıklayan Murat Aksu’yu da sahneye davet eden ve ödülü Aksu ile birlikte alan Başkan Yıldırım Demirören, çeşitli spekülasyonların yapıldığı bir dönemde, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Active Academy Ödülleri, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yanı sıra, İş Bankası, Garanti Bankası, Koç Bilgi Grubu ve Eczacıbaşı gibi finans ve iş dünyasının önemli kurumlarına verildi
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla