Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2009, 11:05   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
GS Rahat Kazandı(Bayanlar)

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, TBBL 4. Hafta mücadelesinde Kocaeli BŞB. Kağıtspor ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Takımımız baştan sona önde götürdüğü mücadeleden 88-61 galip ayrıldı.

Galatasaray mücadeleye Jia Perkins’in 3 sayılık basketi ile başladı. Maçın devamında pota altı hücumlarında etkili olan takımımız çeyrekte ilk beş dakika dolarken 11-7’lik skoru yakaladı. Kocaeli ekibi, çeyreğin devam eden bölümünde hücumda etkili oldu ve farkın açılmasına izin vermedi. Karşılıklı sayılarla geçen ilk çeyrek 17-16 Galatasaray üstünlüğü ile tamamlandı.
Mücadelede ikinci çeyreğe daha etkili başlayan takımımız, çeyrekte üç dakika geçildiğinde 25-19 üstünlüğü yakaladı. Özellikle pota altında ağırlığını hissettiren Galatasaray Sophia Young ve Esra Şencebe ile bulduğu sayılarla ilk beş dakikayı 32-21 önde geçti. Devam eden bölümde de etkili oyununu sürdüren takımımız ilk devreyi 46-27 önde tamamladı.
Takımımız ikinci devreye de etkili başlayarak ilk dakika dolarken, Nilay Yiğit ve Esra Şencebe ile bulduğu sayılarla skoru 51-27’ye getirdi. Etkili savunmasını üçüncü çeyrekte de sürdüren Galatasaray, ilk beş dakika boyunca rakibine sayı şansı tanımadı ve farkı 33’e çıkardı (60-27). Çeyreğin geri kalanı karşılıklı sayılarla geçildi ve final periyoduna takımımız 68-38 önde girdi. Mücadelede son çeyrekte rahat bir oyun sergileyen Galatasaray, rakibinin farkı kapatmasına izin vermeden kalan süreyi eritti ve maçtan 88-61 galip ayrıldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla