Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2009, 11:50   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tanjevic'e Tazminat Engeli

Click the image to open in full size.
Fenerbahçe Ülker, sadece üç maç kaybederek şampiyon olduğu 2005-06 sezonundan beri ligde ilk kez 3 maçlık bir yenilgi serisi yaşarken, sarı-lacivertli camiada herkes 'Tanjevic ne zaman gidecek?' sorusunun cevabını arıyor.
Cumhurbaşkanlığı Kupası finalindeki Efes Pilsen yenilgisi sonrası, şubenin yönetimini Semih Özsoy ile birlikte eline alan başkan Aziz Yıldırım'ın, "Tanjevic sabrı"nın perde arkasında tazminat faktörünün bulunduğu kulislerde dolaşıyor. Milli Takım ücreti de dahil olmak üzere Fenerbahçe'den yıllık 1.3 milyon Euro alan, Messina ve Obradovic ile birlikte Avrupa'nın en pahalı 3 antrenöründen biri olan Karadağlı hoca, sahadaki performansıyla tam bir tezat yaratıyor.
MİLLİ TAKIM BASKISI MI VAR?
Sahadaki başarısız sonuçlara rağmen tecrübeli hocanın görevini bırakmak için milli takımdaki ücretini de sarı-lacivertli kulüpten talep ettiği iddia edildi. Yeni bir teknik adamla birlikte bu maliyetin iyice artacağını düşünen yönetimin de, şimdilik operasyonu frenlediği düşünülüyor. Özellikle Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, büyük önem verdiği 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi moral ve prestij kaybı yaşanmaması için Tanjevic'in Fenerbahçe'de sezonu bitirmesini istiyor. Sözleşmesindeki ağır şartların da etkisiyle, Fenerbahçe'nin şimdilik Tanjevic ile devam kararında olduğu ifade edildi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla