Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2009, 23:48   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aurelio 7 Ay Sonra Kadroda

Click the image to open in full size.
İspanya 2. Ligi takımlarından Real Betis'de forma giyen Türk futbolcu Mehmet Aurelio, yaklaşık 7 ay aradan sonra kadroya alındı.
Geçen sezon 22 Nisan tarihinde, Valencia'ya karşı oynanan maçta sakatlanan ve sağ dizinden ameliyat olan Aurelio, pazar günü deplasmanda Elche'ye karşı oynayacakları maç için açıklanan 18 kişilik kadroda yer aldı.
Sakatlığı tamamen geçen ve 3 haftadır takımla birlikte bütün antremanlara eksiksiz katılan Aurelio, Real Betis'in 1. Lig'e çıkması umudunu sürdürebilmesi için önemli futbolculardan biri olarak gösteriliyor.
2. Lig'de 13. haftaya girilirken, bir maç eksikle 17 puanla 10. sırada bulunan Real Betis, beklenen performansı henüz gösterememesinden dolayı taraftarlarının yoğun baskısı altında bulunuyor.
Hafta içinde bir grup Betisli taraftar, ellerinde meşaleyle antremanı basarak, futbolcuları ve kulüp yönetimini protesto ederken, son iki antreman basına ve taraftara kapalı yapıldı.
Bu arada Elche kulübünün, 3 futbolcusunun domuz gribi olmasından dolayı Betis ile yapacağı maçı erteletme istemini federasyon kabul etmedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla