Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 21:40   #1
Sükut
.::Huzur::.
 
Sükut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat Kartal'ı İkiye Böldü.

Manisa maçını izleyen Beşiktaşlı yöneticiler birçok pozisyonu değerlendiremeyen Nihat`a, "Atacaksa atsın artık" diye çıkıştı. Denizli ise talebesine sahip çıktı

Beşiktaş, Manisaspor`a deplasmanda puan kaptırıp liderle puanını eşitleme şansını kaçırırken, protokol tribününde maçı izleyen Beşiktaşlı yöneticilerden Nihat`a tepki vardı. Karşılaşmada Beşiktaş`ın en çok şut çeken (7) ismi olan Nihat Kahveci, bunların hiçbirinde mutlu sona ulaşamadı. Geçen hafta Diyarbakır karşısında da mutlak goller kaçıran ve İnönü`de tribünlerin yuhaladığı Nihat için dün bazı yöneticiler, "Ligde 16. haftaya geldik. Hala `Düzeleceğim, toparlanacağım` diyor. Yeter artık, atacaksa atsın" diyerek tepkilerini gösterdiler.

HOCASI NİHAT`A GÜVENİYOR


Beşiktaş`ın hocası Mustafa Denizli ise performansı eleştirilen Nihat`a güvendiğini açıkladı. Denizli, "Zaman zaman iyi vuruşlar yapıyor. Devamlı gol pozisyonlarının içinde. Bir şanssızlığı var ama bu, böyle devam etmez tabii ki. Nihat üzerindeki şanssızlığını atacaktır. Nihat`a ekstra bir fırsat tanımıyorum, çalışmalarının karşılığını alıyor" yorumunu yaptı.
__________________
.






Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız.
O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!..



Evet !


Sükut Ofline   Alıntı ile Cevapla