Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 11:58   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
R.Madrid'in Noel Sürprizi

Click the image to open in full size.
İspanya La Liga'da sezon başında yaptığı transferler ile dünyada tsunami etkisi yaratan Real Madrid, ara transfer döneminde de boş durmuyacak.
Savunma hattında yaşadığı problemler ile dikkatleri üzerine çeken Madrid temsilcisinde ilk hedef Inter'ın başarılı savunma oyuncusu Douglas Maicon...
Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Real Madrid Brezilyalı oyuncu için 30 milyon avro'yu gözden çıkardı.
Portekizli savunma oyuncusu Pepe'nin sakatlanmasıyla sarsılan Real Madrid, sağ bek Maicon'u transfer etmesi halinde Sergio Ramos'u yeniden stoper mevkiine çekerek, İspanyol oyuncuya Raul Albiol ile birlikte görev verecek.
Inter ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Maicon'un da Inter ile son dönemde yaşadığı problemlerden kurtulmak için Real Madrid'in transfer teklifine sıcak bakabileceği iddia edildi.
Maicon'u takımdan tutmak için geçen sezon Brezilyalı oyuncunun yıllık ücretine zam yapan Inter'in ise, Brezilya oyuncu için en az 35 milyon bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.
Madrid ekibinin ayrıca Chelsea'den Branislav Ivanovic, Bayer Leverkusen'den Gonzalo Castro ve Schalke'den Rafinha ile de ilgilendiği ifade edildi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla