Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2009, 23:55   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Santos Real Madrid'e

Transfer sezonun resmen açılmasına günler kala İspanya'da gündem Real Madrid'in Ocak ayı içinde yapabileceği transferler.
Marca gazetesinin 28 Aralık Pazartesi günkü sayısında ise manşette tanıdık bir isim var; Andre Santos.
Fenerbahçe'nin bu sezon Cristian Baroni ile birlikte Corinthians takımından transfer ettiği Andre Santos'un Real Madrid'in transfer listesi içinde olduğu ve sportif direktör Jorge Valdonado'nun başkan Florentino Perez'e verdiği raporda Dos Santos'un ismin de yer aldığı iddia ediliyor.
Perez'in önüne seçim olarak sunulan diğer futbolcu ise bir başka Brezilyalı, 1987 doğumlu David Luiz. Benfica'da forma giyen genç yıldız defansın ortası olduğu kadar sol bekte de görev yapabiliyor.
Bu iki ismin Real Madrid'in transferinde ön plana çıkmasının en büyük sebebi ise takımın Portekizli defans oyuncusu Pepe'nin bu ay içinde yaşadığı ciddi sakatlık. Sezonu kapatan Pepe ile defansta sıkıntılar yaşamayan istemeyen Real Madrid'in bu bölgeye transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Madrid cephesinde defansif bölge için geçen yeni oyuncu adaylarında ilk kıvılcım ise Aralık ayının ortasında atılmıştı. İspanyol gazetelerinden AS Velez Sarsfield'in genç ismi Otamendi ile birlikte Borussia Dortmund'dan Subotiç ve Fenerbahçe'den Lugano'nun bu bölge için düşünüldüğünü yazmıştı.
Marca Gazetesi Cruzeiro'lu Jonathan ve Andre Santos'u sol bek için öne çıkarmıştı ve bugünkü sayısında adayların ikiye düştüğünü, İspanyol ekibinin Garay'ın defansın ortasında oynamasından da yararlanarak sol beke transfer yapacağını iddia ediyor.
Aday sayısının ikiye düşmesinin ardından Real Madrid'in Fenerbahçe cephesine bu transfer için nasıl bir teklif ile geleceği ise merak konusu. Sezon başında ortaya atılan iddialara göre Fenerbahçe Cristian ve Santos'u Corinthians'tan toplamda yaklaşık 10 milyon dolarlık bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.
Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla