Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2009, 00:09   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Bolat atağı !

Kartal`ın hocası, kaleci problemini çözmek için devreye girip S.Liege nin milli eldivenine `Bize gel`çağrısı yaptı.

UZUN VADELİ DÜŞÜNÜYOR

Htspor`un haberine göre, Rüştü ve Hakan’ın sakatlıklarıyla tecrübeli bir kalecinin eksikliğini yaşayan Siyah-Beyazlılar’da, teknik direktör Mustafa Denizli olaya el attı. Belçika’nın Standart Liege kulübü’nde forma giyen Sinan Bolat’ı telefonla arayan Denizli, “Seni çok beğeniyorum. Kalede sıkıntılarımız var. Ancak seni sadece bu geçiş süreci için düşünmüyorum. Uzun yıllar Beşiktaş’ın kalesini koruyacak bir isim olarak görüyorum” dedi. Denizli’nin, yeni sezonda Rüştü ile sözleşme yenilenmemesi halinde 21 yaşındaki Sinan Bolat’ı 1. kaleci olarak sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

SİNAN: NEDEN OLMASIN?

Denizli’nin çağrısı karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Sinan Bolat’ın, “Şu anda burada mutluyum. Ancak neden olmasın. Türkiye’de, Beşiktaş gibi bir kulüpte forma giymek isterim” diye konuştu. Kartal’ın hocası, bu
gelişmelerin ardından topu yönetime attı. Siyah-Beyazlılar’ın da Standart Liege Kulübü yöneticileriyle temasa geçerek anlaşma yolları aradığı ifade edildi. Hatta yöneticilerin resmi teklifi yaptığı ve beklemeye geçtiği de kaydedildi. Bu arada, Sinan Bolat’ta problem yaşanması halinde Kartal’ın eski kalecisi Murat Şahin, Manisa’dan ayrılan Orkun Usak ve Denizlisporlu Cenk Gönen’den biri tercih edilecek.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline