- Bu konu 7 yanıt içerir, 8 izleyen vardır ve en son 16 yıl 9 ay önce
Asi Ruh tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
Ocak 17, 2010: 11:06 pm #1221058
acı gerçekler:
Ocak 17, 2010: 11:56 pm #2204052malesef konusanin her dediklerine katiliyorum
video her besiktas taraftarinin izlemesinin önemi yok ama
kongre üylerinin bu videonun izlemesi sart
bu videodan dolayi aksunun kazanacagini hisse kapildim
daha önceleri demirören acikara kazanir diyordum
simdi aksu sanki biir adim daha önde icime öyle doguyor ve insallah kazanacakda ……Ocak 18, 2010: 7:43 am #2204073Koskaca kulübü boşalttınız daha doymadınız yine aday olup oy dileniyorsunuz para karşılığı. Beşiktaş'ı bu duruma getiren başkan suçludur ama oyunu satan bu duruma sessiz kalan daha suçludur bence !!!
Ocak 18, 2010: 11:27 am #2204110Bu video bizim taraftar olarak kısmen bildikerlimizi, daha çok hissettiklerimizi ve sahada medyada orda burda gördüklerimizi, içinde bulunduğumuz acı durumu teknik bilgilerle mükemmel şekilde anlatmıştır.. Bu gerçekleri bilerek(hatta bilinmemesi bile ayıp) gidip Demirören'e oy atan her el bu rezaletin ortağıdır, bu konuda en az onlar kadar mesuldür.. Kimse Aksu gelince daha mı iyi olacak, Aksu Demirörenden daha mı iyi ki gibi geyiklere başvurmasın.. Şu andan Aksu'nun ne olacağını kimse bilemez.. Burda yapılması gereken bir önceki dönemin cezalandırılmasıdır.. Aksu'ya verilecek oyun anlamı budur.. Aksu'nun projelerini yetersiz bulanlar, yönetim kurulu adaylarını beğenmeyenler, Aksu'nun birşey değiştiremeyeceğini düşünerek Demirören'e desteğe devam edenler yada sessiz destekte bulunanlar şunu anlamamalılar: Mesele artık Aksu-Demirören karşılaştırması değildir.. Bu kulübün Demirören'den kurtulma meselesidir.. Bu geçmiş dönemleri hesabının kesilmesi meselesidir.. Artık Demirören'i gelecekte yapacakları için, yeni projeleri için, yönetim kuruluna aldığı yeni adamlar için değerlendirmek saçmalıktır.. Demirören zaten 6 yıldır değerlendirilmiştir, karnesi bellidir ve baştan aşağı sıfırıdır.. Böyle birinin sınıf geçirilmesi Beşiktaş'a büyük haksızlıktır ve telafi edilemez bir büyük hatadır.. Her zaman söyledim Beşiktaş'ın sahibi taraftardır, kongre değildir.. Ne zaman kongre taraftarı içine alır, kongre üyeliği taraftara yayılır ozaman kulübün sahibi kongre olur.. Onun için sorumluluk şuan için kongre üyelerindedir.. Demirören'e verilecek her destek, atılacak her oy büyük bir vebaldir..
Ocak 18, 2010: 12:12 pm #2204130demirören ole yalan soluyo ,1.6 trilyon hala zarar yapiyo diyo kulup diger branşlar , gelecegin paralari da harcamis tupçu hala yok zarar yokmuş da besiktasin gelir cokmus ta … bu demirörenin tum kara islerini ne kadar kulube zarar verdigni aksu bi guzel gosterecek eger aksu secilirse, onun icun den tum oylara aksu Beşiktaşi seven o adama oy vermez, şu demirören tv ye cikip millete iyi yalan atiyo vlhh.
Ocak 18, 2010: 3:59 pm #2204159izle izlettir
Ocak 18, 2010: 4:38 pm #2204164Gokhan;1152082 wrote:Koskaca kulübü boşalttınız daha doymadınız yine aday olup oy dileniyorsunuz para karşılığı. Beşiktaş'ı bu duruma getiren başkan suçludur ama oyunu satan bu duruma sessiz kalan daha suçludur bence !!!okadar
Ocak 18, 2010: 10:30 pm #2204280Neokartal;1152123 wrote:Bu video bizim taraftar olarak kısmen bildikerlimizi, daha çok hissettiklerimizi ve sahada medyada orda burda gördüklerimizi, içinde bulunduğumuz acı durumu teknik bilgilerle mükemmel şekilde anlatmıştır.. Bu gerçekleri bilerek(hatta bilinmemesi bile ayıp) gidip Demirören'e oy atan her el bu rezaletin ortağıdır, bu konuda en az onlar kadar mesuldür.. Kimse Aksu gelince daha mı iyi olacak, Aksu Demirörenden daha mı iyi ki gibi geyiklere başvurmasın.. Şu andan Aksu'nun ne olacağını kimse bilemez.. Burda yapılması gereken bir önceki dönemin cezalandırılmasıdır.. Aksu'ya verilecek oyun anlamı budur.. Aksu'nun projelerini yetersiz bulanlar, yönetim kurulu adaylarını beğenmeyenler, Aksu'nun birşey değiştiremeyeceğini düşünerek Demirören'e desteğe devam edenler yada sessiz destekte bulunanlar şunu anlamamalılar: Mesele artık Aksu-Demirören karşılaştırması değildir.. Bu kulübün Demirören'den kurtulma meselesidir.. Bu geçmiş dönemleri hesabının kesilmesi meselesidir.. Artık Demirören'i gelecekte yapacakları için, yeni projeleri için, yönetim kuruluna aldığı yeni adamlar için değerlendirmek saçmalıktır.. Demirören zaten 6 yıldır değerlendirilmiştir, karnesi bellidir ve baştan aşağı sıfırıdır.. Böyle birinin sınıf geçirilmesi Beşiktaş'a büyük haksızlıktır ve telafi edilemez bir büyük hatadır.. Her zaman söyledim Beşiktaş'ın sahibi taraftardır, kongre değildir.. Ne zaman kongre taraftarı içine alır, kongre üyeliği taraftara yayılır ozaman kulübün sahibi kongre olur.. Onun için sorumluluk şuan için kongre üyelerindedir.. Demirören'e verilecek her destek, atılacak her oy büyük bir vebaldir..Katılıyorum. Biz ölmüşüz ağlayanımız yok abicim. Güzel yorumdu.
Teşekkürler
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.