Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2010, 20:02   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Jo&Neill Geldi Linderoth Gitti

Click the image to open in full size.
Joao Alves ve LucasNeill transferinin ardından 8 yabancı kontenjanını aşan Sarı-kırmızılı kulübümüz, İsveçli futbolcu Linderoth'un sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı.

Linderoth ile yapılan görüşmelerde İsveçli oyuncu Sarı-kırmızılı kulübümüzden mukavelesinin feshi için geçen yıldan kalan alacağıyla birlikte toplam 1 milyon Euro istedi. Galatasaray'ın 500 bin Euro'luk teklifini Linderoth kabul etmeyince de karşılıklı anlaşarak fesh imkanı ortadan kalkmış oldu. Bunun üzerine Galatasaray Kulübü, FIFA'lık olmayı göze alarak, Linderoth'un sözlemesini fesh etti. Ancak Sarı-kırmızılı kulüp önümüzdeki günlerde İsveçli oyuncu ve menajeriyle görüşerek, olayın FIFA'ya gitmeden çözülmesi için çareler arayacak.

Öte yandan Galatasarayımız, Tottenham'da oynayan Do
s Santos'un transferi için de girişimlerini sürdürüyor. Londra'da bulunan yönetici HaldunÜstünel'in bu transferi gerçekleştirmesi durumunda da Shabani Nonda'nın sözleşmesinin feshi için Kongolu oyuncuyla masaya oturulacak.

İşte Kulübümüz'ün İsveçli oyuncusu için yaptığı açıklama:

"Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncu Tobia
s Jan HakanLinderoth arasındaki sözleşme tek taraflı olarak feshedilmiştir. Tobias Linderoth'a kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz."

Galatasaray Futbol AŞ

__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla