Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2010, 11:18   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real Madrid 19 Yıl Sonra: 1-3

Click the image to open in full size.
İspanya La Liga'nın 20. hafta mücadelesinde Real Madrid deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 3-1'lik skorla mağlup ederek 19 yıl sonra deplasmanda Deportivoya karşı galibiyet elde etti.
Riazor Stadı'nda oynanan karşılaşmada sahaya yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'dan yoksun çıkan Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Esteban Granero ile 40. ve 90+1. dakikalarda Karim Benzema kaydetti. Ev sahibi ekip Deportivo La Coruna'nın tek golünü ise 86. dakikada penaltıdan Riki kaydetti.
Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 47'ye çıkartarak lider Barcelona'yı takibini sürdürürken, Deportivo La Coruna ise 34 puan ile 5. sırada kaldı. İspanya La Liga'nın 21. haftasında Real Madrid sahasında Espanyol ile karşı karşıya gelirken, Deportivo La Coruna ise deplasmanda Malaga ile mücadele edecek.
RONALDOSUZ BİR MAÇ
İspanya La Liga'da geçtiğimiz hafta yapılan Malaga maçında rakibine yaptığı sert müdahale sonucu kırmızı kart ile oyun dışında kalan ve daha sonra federasyon tarafından iki maç oynamama cezasına çarptırılan takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, bu maçta cezası nedeni ile 18 kişilik kadroda yer almadı.
REAL MADRID HIZLI BAŞLADI
Karşılaşmanın 13. dakikasında gelişen Real Madrid atağında yükseklik kazanan topu Albiol Deportivo ceza sahanın sağ tarafından içeriye doğru kafa ile gönderdi. Deportivo defansının müdahalesinden sonra kale önünde topa yükselen Esteban Granero, takımını 1-0 öne geçirdi.
RAUL ARANZUBIA'YI GEÇEMEDİ
20. dakikada gelişen Real Madrid atağında topla buluşan Marcelo Deportivo ceza sahasının sol tarafının ön taraflarından sağ ayağı ile Raul'e harika bir pas attı. Ceza sahasın içerisinde topa iyi hareketlenen Raul, havadan gelen topa bekletmeden güzel bir vuruş yaptı fakat Deportivo kalecisi Aranzubia bu mutlak gol pozisyonunu iyi bir refleks ile kornere çeldi.
Click the image to open in full size.
GUTI'NIN HARİKA ASİSTİ VE...
Karşılaşmanın 40. dakikasında sol taraftan Kaka ile gelişen Real Madrid atağında Kaka ceza sahasına hareketlenen Guti'ye pasını aktardı. Guti topla buluşur buluşmaz şık bir topuk pası ile arkada gelen Karim Benzema'ya pasını aktardı ve aynı zamanda keleciyi ve defansı oyundan düşürdü. Topu önünde bulan Benzema ise ayağının için ile topu kaleye gönderdi ve Real Madrid'i 2-0 öne geçirdi.
DEPORTIVO ÜMİTLENDİ
86. dakikada sağ kanattan Laure ile gelişen Deportivo atağında Laure'nin pası sonucunda topla buluşan Riki, Real Madrid ceza sahasının sağ çaprazından ceza sahası içerisine girmeye çalışırken Sergio Ramos tarafından yere düşürüldü ve maçın orta hakemi Ayza Gamez penaltı noktasını işaret etti. Penaltı atışında topun başına geçen Riki vuruşunda topu ağlara gönderdi ve farkı bire indirdi.
BENZEMA SONUCU BELİRLEDİ
3 dakika uzatılan karşılaşmanın 90+1. dakikasında harika bir koşu ile sağ kanattan Deportivo La Coruna ceza sahasına giren Alvaro Arbeloa içeriye giren Karim Benzema'ya pasını aktardı ve Benzema bekletmeden topa vurarak topu ağlara gönderdi ve maçın sonucunu belirledi 1-3.
BÜYÜ SONUNDA BOZULDU
1991 yılından beri deplasmanda Deportivo La Coruna'ya karşı deplasmanda galibiyet alamayan Real Madrid, bu sonucun ardından 19 sene sonra bu hasretine son vermiş oldu. Bu maçın ardından her iki takımın Deportivo'nun sahasında aralarında oynadığı 18 maçta, Deportivo La Coruna 12 maç kazanırken, Real Madrid ise ilk galibiyetini elde etmiş oldu. Takımlar 5 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldılar. Takımların gol averajına bakıldığında ise Deportivo La Coruna'nın 39 golüne karşılık Real Madrid 13 gol kaydetti.
MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
Takımların sahaya çıktığı ilk 11'ler;
Click the image to open in full size.
DEPORTIVO
1 Aranzubia
15 Laure
19 Colotto
7 Lopo
2 Pablo
16 Tomas
21 Valeron(55. dakika Perez)
6 Juca(84. dakika Bodipo)
22 Rodriguez
10 Adrian
14 Alvarez(75. dakika Riki)
YEDEKLER
5 Castro
9 Bodipo
11 Riki
13 Manu
23 Perez
28 Dominguez
38 Seoane
REAL MADRID
1 Casillas
2 Arbeloa
4 Ramos
18 Albiol
12 Marcelo
22 Xabi Alonso
24 Granero
8 Kaka
14 Guti
11 Benzema
7 Raul(75. dakika Drenthe)
YEDEKLER
13 Dudek
15 Drenthe
21 Metzelder
30 Mosquera Parada
32 Moreno
33 Mateos
34 Ruiz
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla